Şimdi Ara

Aynı makinede 2 mouse kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
21.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar birisi logıtech mx air diğer mx revolutıon olmak üzere iki mouse aynı anda bir bilgisayarda kullanılırmı? yazılımlarıda kurmak şartı ile görüşlerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.......

• Şuan bilgisayarıma 2 nouse bağlı. Biri G7 diğeri microsoftun tandar kablolu mouseu. Çok pil harcayacek işlerde kabloluyu kullanıyorum. Pir problem olmuyor.
  • hayır kullanamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: foncu

hayır kullanamazsın

Merak ettiğim için soruyorum. Niye? İkisi de logitech olduğu için mi yoksa wireless olduğu için mi?
  • logitech oldukları için kullanamazsın
  • Tamamen temelsiz, olmuş olsun diye boş mesaj atmakta üzerimize yok ne yazıkki. Aynı sistemde iki adet fareyi hem de logitech marka sorunsuz kullanabilirsiniz. İster ikisi kablolu, ister biri kablolu diğeri kablosuz ya da her ikisi de kablosuz olsun sorunsuz çalışırlar. Peki nerden mi biliyorum, tecrübeyle sabittir. Logitech'in yazılımları aynı anda iki fareyi çalıştırma kabiliyetine sahip, ekstrem veya anormal bir durum olmadığı sürece her iki fareyi de ayrı ayrı programlayabilir ve yazılımları ile kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ledzep

Tamamen temelsiz, olmuş olsun diye boş mesaj atmakta üzerimize yok ne yazıkki. Aynı sistemde iki adet fareyi hem de logitech marka sorunsuz kullanabilirsiniz. İster ikisi kablolu, ister biri kablolu diğeri kablosuz ya da her ikisi de kablosuz olsun sorunsuz çalışırlar. Peki nerden mi biliyorum, tecrübeyle sabittir. Logitech'in yazılımları aynı anda iki fareyi çalıştırma kabiliyetine sahip, ekstrem veya anormal bir durum olmadığı sürece her iki fareyi de ayrı ayrı programlayabilir ve yazılımları ile kullanabilirsiniz.

her iki mouse için yazılım kurma imkanım varmı demek bu???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır kuramazsın yazılım

quote:

Orjinalden alıntı: komiks

quote:

Tamamen temelsiz, olmuş olsun diye boş mesaj atmakta üzerimize yok ne yazıkki. Aynı sistemde iki adet fareyi hem de logitech marka sorunsuz kullanabilirsiniz. İster ikisi kablolu, ister biri kablolu diğeri kablosuz ya da her ikisi de kablosuz olsun sorunsuz çalışırlar. Peki nerden mi biliyorum, tecrübeyle sabittir. Logitech'in yazılımları aynı anda iki fareyi çalıştırma kabiliyetine sahip, ekstrem veya anormal bir durum olmadığı sürece her iki fareyi de ayrı ayrı programlayabilir ve yazılımları ile kullanabilirsiniz.

her iki mouse için yazılım kurma imkanım varmı demek bu???

• ben 1.5 yıl bounca microsoft comfort setin mouse ile dandik bi a4 teck kablolu mouse kullandım bi sorun olmadı
  • biri usb diğeri ps/2 oldumu kullanabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

biri usb diğeri ps/2 oldumu kullanabilirsin

1ps2 2 usb farem var 2 usb bağlayabilirsem o şekilde denemeyi düşünüyorum olmadı 1 usb 1 ps2 deneyip bilgi vericem (markaları logıtech)
  • 2 fare tek PC de kurulabilir
    Ama yazılımı denemedim
    Ben fareleri yazılımsız kullanırım
    Sisteme yük getirdiğine inanırım

Denemek için bende ki fareyi arkadaşın notebook a taktık
    V220 + V450 aynı anda çalıştı
    Tak kullan yöntemi yaptık
    Zaten çalışmaması saçmalık olur zira
    USB den taktığın her aleti PC ayrı ayrı tanır çünki donanımdır takılan
    bunun 2 si de aynı marka demez
    3. cüyü tak o da calışır inan bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

2 fare tek PC de kurulabilir
    Ama yazılımı denemedim
    Ben fareleri yazılımsız kullanırım
    Sisteme yük getirdiğine inanırım

Denemek için bende ki fareyi arkadaşın notebook a taktık
    V220 + V450 aynı anda çalıştı
    Tak kullan yöntemi yaptık
    Zaten çalışmaması saçmalık olur zira
    USB den taktığın her aleti PC ayrı ayrı tanır çünki donanımdır takılan
    bunun 2 si de aynı marka demez
    3. cüyü tak o da calışır inan bana

evet çalışıyor ama ben yazılım konusunda takılmış durumdayım logıtech'in yazılımlarını kuramıyormuyuz?
  • Yeterince açık yazdığımı sanıyordum ama anlaşılmamış yinede. USB girişli olması farketmez aynı sistemde iki veya daha fazla fare kullanılabilir. Yazılım da aynı şekilde her iki fare için de kurulabilir. Bendeki G9 ve Revolution için şu an iki ayrı setpoint yazılımı kurulu durumda ve sorunsuz çalışıyor. Kullanacağınız fareler aynı set point yazılımını kullanıyor iseler tek yazılımın yeterli olması lazım, yazılımdan fareyi seçerek her iki fare içinde profil oluşturabilirsiniz (mesela iki tane revolution kullanmak gibi). Eğer bendeki gibi farklı setpoint yazılımları kullanan fareler kullanacaksanız her iki yazılımda sorunsuz kurulur ve kullanılır.
  • Yazılımlar aynı değilse yazılım da çalışır zaten
    Yani nasıl 2 veya daha fazla media programı kurabiliyorsak fare için de durum aynıdır
  • Yazılımlarıda farelerde sorunsuz çalışır.
  • quote:

Yeterince açık yazdığımı sanıyordum ama anlaşılmamış yinede. USB girişli olması farketmez aynı sistemde iki veya daha fazla fare kullanılabilir. Yazılım da aynı şekilde her iki fare için de kurulabilir. Bendeki G9 ve Revolution için şu an iki ayrı setpoint yazılımı kurulu durumda ve sorunsuz çalışıyor. Kullanacağınız fareler aynı set point yazılımını kullanıyor iseler tek yazılımın yeterli olması lazım, yazılımdan fareyi seçerek her iki fare içinde profil oluşturabilirsiniz (mesela iki tane revolution kullanmak gibi). Eğer bendeki gibi farklı setpoint yazılımları kullanan fareler kullanacaksanız her iki yazılımda sorunsuz kurulur ve kullanılır.

maalesef sürücüleri kuramadım acaba bendemi bir sorun var yoksa bunun başka bir yöntemi felanmı var?
  • (TİSKE) nin yorumuna katılıyorum
  • Logitech için sorun olmayacağı kesin. Örnek ekran görüntüsüne bakabilirsin.
    Setpoint
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janissary_1453

Logitech için sorun olmayacağı kesin. Örnek ekran görüntüsüne bakabilirsin.
    Setpoint

mx revo henüz gelmedi ama elimde bulunan logıtech mediaplay setpointini kuramıyorum????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.