Şimdi Ara

Aynı Pc de bir msn im açılıyor diğeri açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar msn 7,5 kullanıyorum. malesef bir tane msn adresim ile oturum açabilirken diğer msn adresimle aynı pc den oturum açamıyorum. Hizmet durumu ile ilgili hata veriyor. Herşeyi yaptım ama bir sonuç alamadım. Bu aylardır devam ediyor. Başka cafeye falan gittiğimde sorunsuz msn adresimi kullanıyorum yardımcı olabilecek olan arkadaşımız varsa bekliyorum kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: Extacy37

Arkadaşlar msn 7,5 kullanıyorum. malesef bir tane msn adresim ile oturum açabilirken diğer msn adresimle aynı pc den oturum açamıyorum. Hizmet durumu ile ilgili hata veriyor. Herşeyi yaptım ama bir sonuç alamadım. Bu aylardır devam ediyor. Başka cafeye falan gittiğimde sorunsuz msn adresimi kullanıyorum yardımcı olabilecek olan arkadaşımız varsa bekliyorum kolay gelsin

Ewt aynı sorun arkdşmdada var..

1 adresiyle gayet rahat açarken diğer adresi hata veriyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _İntenSly_ -- 4 Eylül 2006; 22:04:27 >
  • acaba çözüm üretebilen varmı ?
  • bilgisayarda bişey vardır bence
  • Arada oluyoo banada olmuştu bir kaç kezz
  • arkadaşlar burda sizede olup olmadığını sormadılar.. Sadece cözüm üretebilenler yazsın bence.. boş boş ay evet banada oluyo bndede aynı sorun var demek bişeyi değiştirmez.. zaten arkadaş karşılaştığı sorun hakkında yeterli bilgiyi vermiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.