Bildirim
Aynı PDF belgesini iki defa açmak mümkün mü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Böyle birşeye neden ihtiyaç duyduğunu merak ettim. Ona göre farklı bir çözüm bulunabilir. -
aynı pdf nin kopyasını oluştur.sonra 2 sini de aç :) -
quote:
Orijinalden alıntı: baykaya
Böyle birşeye neden ihtiyaç duyduğunu merak ettim. Ona göre farklı bir çözüm bulunabilir.
Valla bir sebebi yok. Word'teki görünüm sekmesinde yer alan yeni pencere seçeneği gibi bir özelliği var mı diye merak ettim. Çok sayfalı belgelerde değişiklik vs. yaparken yeni pencere komutu bana böl komutundan çok daha kullanışlı geliyor. Soruyu galiba biraz yanlış sordum, sorum acrobatla ilgili değil, sadece çalıştığım bilgisayarda acrobat yüklü olduğu için öyle sordum. Merak ettiğim PDF'leri de Word'teki gibi yeni pencere komutuyla açıp açamıyacağım. Olmazsa son çare z123456'nın dediği gibi.
-
Farklı kaydedip açmazsan pek mümkün görünmüyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bağlantınız güvensiz olarak algılandığı için siteye erişemiyorsunuz.
- dosya başka bir işlem tarafından kullanıldığından bu işlem dosyaya erişemiyor
- flashget kid yorumları
- fullprogramlarindir güvenilir mi
- gelir gider tablosu excel
- vpn bağlantısı nedir
- statik ip
- google play hizmetleri
- router ne işe yarar
- mobil veri çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X