Şimdi Ara

AYNI TARİHTE DOĞANLAR RUH İKİZİ OLUYORMUŞ ( HERKES DOĞUM TARİHİNİ YAZSIN ) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.183
Cevap
5
Favori
20.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

quote:

Orijinalden alıntı: psikonick

quote:

buldum ruh ikizimi sonunda

hangi yıl hocam :)

1994 hocam sizin hangi yıl

92 benimde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuriyama Mirai

13 mayıs var mı

quote:

Orijinalden alıntı: Aman Tanrım Didim

13 mayıs

quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Ruh üçüzü müyüz biz şimdi

13 mayıs dördüzleri olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 28 Temmuz 2014; 0:06:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

quote:

Orijinalden alıntı: Kuriyama Mirai

13 mayıs var mı

quote:

13 mayıs

quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Ruh üçüzü müyüz biz şimdi

13 mayıs dördüzleri olduk

BEYLER BEN UTANGAÇ BİRİSİYİM :D VAR MI ARANIZDA

• psikonick kullanıcısına yanıt
    peki hocam bi terlik var mı hayatınızda hiç eksik olmayan dengesizlik durumu her ortamda farklı biri modu flan :) yanlıs anlamayın kendime olan seyler sizdede var mı merak ettim :)
  • Aman Tanrım Didim kullanıcısına yanıt
    Ben öyleydim özellikle orta okulda 6-7-8 de ilk okulda feci yakışıklıydım bi kız bana bas baya sarkıyordu ben utanınca sen niye utangaçsın böyle diyordu :D kız bana asılıyor ben utanıyordum tabi yakışıklı insanlardan beklenirki artist havalı falan ben öyle biri değildim , yalnız arkadaş sıkıntım hiç yoktu tuhaf valla erkekleri bile cezbediyorum sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 28 Temmuz 2014; 0:16:19 >
  • quote:

Ben öyleydim özellikle orta okulda 6-7-8 de ilk okulda feci yakışıklıydım bi kız bana bas baya sarkıyordu ben utanınca sen niye utangaçsın böyle diyordu :D kız bana asılıyor ben utanıyordum tabi yakışıklı insanlardan beklenirki artist havalı falan ben öyle biri değildim .

eskisi gibi değilim. :D Ama tek takılıyorum kötü beaa :D
  • Aman Tanrım Didim kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben öyle utangaç değildim anlamadım senin utangaçlığını neyden utanıyorsunki herkes insan herkes aynı , sen ne düşünüyorsan onlarda aynısını düşünüyor kendi yerine koy insanları onların senden üstün bi yanı yok onlarda utanıyor çekiniyor herkes gibi bazı şeylerden .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 28 Temmuz 2014; 0:20:31 >
  • 27 temmuz
  • quote:

quote:

Ben öyleydim özellikle orta okulda 6-7-8 de ilk okulda feci yakışıklıydım bi kız bana bas baya sarkıyordu ben utanınca sen niye utangaçsın böyle diyordu :D kız bana asılıyor ben utanıyordum tabi yakışıklı insanlardan beklenirki artist havalı falan ben öyle biri değildim .

eskisi gibi değilim. :D Ama tek takılıyorum kötü beaa :D

Seninle gerçekten ruh ikizi olduğumu düşünmeye başladım

• @ILosMasTeR : valla hocam ne bilim özgüveni olan insanlara karşı çekiniyorum.

@Kuriyama Mirai : hocam yaş kaç :D tek takılıyorsan gezek
  • 10 temmuz

• 25 ARALIK
    Kim ulan ruh ikizim
    Edit:1000.mesaj yehuuuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja BJELICA_8 -- 28 Temmuz 2014; 8:39:10 >
  • Ruh İkiizm erkek mi çıkacak la
  • Hiç 10 şubat yok
  • Ben de 8 Şubat
  • quote:

peki hocam bi terlik var mı hayatınızda hiç eksik olmayan dengesizlik durumu her ortamda farklı biri modu flan :) yanlıs anlamayın kendime olan seyler sizdede var mı merak ettim :)

1 haftadır girememiştim terlik derken takıntım var terliksiz yere basamam ev içinde ama dengesizlik ya ragat yada asabi olarak 2 mod kullanıyorum
  • 28 Haziran ikizim olanlar add
  • quote:

quote:

1 haftadır girememiştim terlik derken takıntım var terliksiz yere basamam ev içinde ama dengesizlik ya ragat yada asabi olarak 2 mod kullanıyorum

terlik terkene tesliği kasdetmiştim bende 2 mod kullanıyorum rahat ve fena asabi olarak 2. moda girdiğimde yerime başkabiri geçiyor biraz içgüdüsel hareket ediyorum :D peki hayvanları seviyormusun yada doğayı

• quote:

quote:

quote:

terlik terkene tesliği kasdetmiştim bende 2 mod kullanıyorum rahat ve fena asabi olarak 2. moda girdiğimde yerime başkabiri geçiyor biraz içgüdüsel hareket ediyorum :D peki hayvanları seviyormusun yada doğayı

ne cevap vereceğimi bilemedim bir yanım çok seviyor bir yanım nefret ediyor sanki

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.