Şimdi Ara

AYNI TARİHTE DOĞANLAR RUH İKİZİ OLUYORMUŞ ( HERKES DOĞUM TARİHİNİ YAZSIN ) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.183
Cevap
5
Favori
20.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 şubat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bualix

13 ocak

Şimdi hatırladım , bunu yazarken çok fena trafik vardı.Eve kendimi zor atmıştım.
  • 26 şubat.başbakan ve cumhurbaşkanıda öyle.başbakanım cumhumrbaşkanım izindeyiz ustalar.
  • 21 Şubat, balık burcuyum ve burcumu seviyorum yükselenim aslan

duygusal, hayalperest ve güçlü bir liderim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: acengiz6

Tüm sayfalara baktım 1 tane 12 , 2 tane 11 , 1 tane 9 Haziran var 10 Haziran yok.

WANTED : 10 HAZİRAN
    REWARD : RUH İKİZİ

merhaba ikizim nasılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRedzus

quote:

Orijinalden alıntı: Xeo XIII

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrokenRiv

quote:

quote:

quote:

İnanmıyorum ama bi' deneyelim bakalım.
    24 Ağustos

Gel buraya yakışıklı

Geldim kardeşim.
    Ben de forumda tekim zannediyordum.
    Hazır ruh ikizimi bulmuşken tezi sınayalım; çok titiz misin?
    Mükemmeliyetçi misin?
    Senin sorun varsa hazırım ikiz.

Duygusalım titizim evet ne yazık ki küçükken hep alay konusu olurdum bu yüzden.Mükemmeliyetçiyim.

Edit:İmla

Bir de alış verişe gitmeyi sevmem, her insanın gözünün içine bakarak konuşamam, insanlara yardım etmeyi severim, pratik düşüncelerimle öne çıkarım her işin kısa yolunu bana sorarlar, pratiğimdir, ölmeme az kalsa bire bir şeylerle uğraşırım, liderliğim ve yöneticiliğimi her yerde belli ederim, bilgim olmadığı konularda konuşmam, yeni tanıştığım kişilerle hemen samimi olmam (sanal dünya hariç).
    Sen de bunları yapar mısın?
    Bunları yapıyorsan, tamam ben ruh ikizimi buldum.

Alışverişe gitmem çünkü kalabalıktan nefret ederim,akıcı konuşurum o yüzden gözlerinin içinede baksamda konuşurum, konuşmayı severim bilgim yoksa bende susarım pek uğraşmam, yardım etmeyi severim ama bana zararı olmamalı , üşengecim kısayolunu bulmam benim içinde iyi olur,ölcek olsam ölürüm yani uğraşmam çünkü üşengecim bana yatmak olsun,bende liderliğimi belli ederim ama çokta aman aman olmam eşit gibi görünürüm ama beyin ben olmak isterim sanal alemde bayağı samimi olurum fakat gerçek hayatta olmaz tanımam görmem sezmem süzmem lazım.Yine de tam tutmasada ruh ikizimsin tatlış

Edit:imla

Aha! Ben ruh ikizimi buldum.
    Beni öldürmeye kalksalar üşengeçlikten engellemeye çalışmam o derece. Öldür lan sende rahata er bende derim üstüne.
    İnsanları ben de süzerim.
    Ben bi' kadir namazı için cami'ye gideyim gelince arkadaşlık isteği yollayayım ilerde belki bir şeyler yaparız.

Üşengeçlik konusunda aynıyız da, titiz değilim ben. Mükemmelliyetçiyim ama bu mükemmele ulaşmak için hiçbir şey yapmayacak kadar da üşengecim aynı zamanda. Alışverişe gitmeyi hiç sevmem ben de ama insanlara yardım etmeyi de sevmem. Hatta benden yardım istemesinler diye kimseden yardım da istemem o derecedeyim. Beklediğimden daha çok ortak özelliğimiz varmış aynı gün doğduğum arkadaşlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 14 Aralık 2014; 15:07:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeffrey Dahmer

1 kasım

Sonunda kardeşimi buldum
  • 28 haziran

• 16 Nisan.
  • 28 nisan . vallahi lisede bi ark. vardı o da aynı gün aynı yıl doğumlu benle cok samimiyiz :D 10 yıllık arkadaşız :)
  • 11 Mayıs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xeo XIII

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İnanmıyorum ama bi' deneyelim bakalım.
    24 Ağustos

Gel buraya yakışıklı

Geldim kardeşim.
    Ben de forumda tekim zannediyordum.
    Hazır ruh ikizimi bulmuşken tezi sınayalım; çok titiz misin?
    Mükemmeliyetçi misin?
    Senin sorun varsa hazırım ikiz.

Duygusalım titizim evet ne yazık ki küçükken hep alay konusu olurdum bu yüzden.Mükemmeliyetçiyim.

Edit:İmla

Bir de alış verişe gitmeyi sevmem, her insanın gözünün içine bakarak konuşamam, insanlara yardım etmeyi severim, pratik düşüncelerimle öne çıkarım her işin kısa yolunu bana sorarlar, pratiğimdir, ölmeme az kalsa bire bir şeylerle uğraşırım, liderliğim ve yöneticiliğimi her yerde belli ederim, bilgim olmadığı konularda konuşmam, yeni tanıştığım kişilerle hemen samimi olmam (sanal dünya hariç).
    Sen de bunları yapar mısın?
    Bunları yapıyorsan, tamam ben ruh ikizimi buldum.

Alışverişe gitmem çünkü kalabalıktan nefret ederim,akıcı konuşurum o yüzden gözlerinin içinede baksamda konuşurum, konuşmayı severim bilgim yoksa bende susarım pek uğraşmam, yardım etmeyi severim ama bana zararı olmamalı , üşengecim kısayolunu bulmam benim içinde iyi olur,ölcek olsam ölürüm yani uğraşmam çünkü üşengecim bana yatmak olsun,bende liderliğimi belli ederim ama çokta aman aman olmam eşit gibi görünürüm ama beyin ben olmak isterim sanal alemde bayağı samimi olurum fakat gerçek hayatta olmaz tanımam görmem sezmem süzmem lazım.Yine de tam tutmasada ruh ikizimsin tatlış

Edit:imla

Aha! Ben ruh ikizimi buldum.
    Beni öldürmeye kalksalar üşengeçlikten engellemeye çalışmam o derece. Öldür lan sende rahata er bende derim üstüne.
    İnsanları ben de süzerim.
    Ben bi' kadir namazı için cami'ye gideyim gelince arkadaşlık isteği yollayayım ilerde belki bir şeyler yaparız.

Üşengeçlik konusunda aynıyız da, titiz değilim ben. Mükemmelliyetçiyim ama bu mükemmele ulaşmak için hiçbir şey yapmayacak kadar da üşengecim aynı zamanda. Alışverişe gitmeyi hiç sevmem ben de ama insanlara yardım etmeyi de sevmem. Hatta benden yardım istemesinler diye kimseden yardım da istemem o derecedeyim. Beklediğimden daha çok ortak özelliğimiz varmış aynı gün doğduğum arkadaşlarla.

Gozlemledigim kadariyla basak burclarina titizlik farkli zamanlarda gelebiliyor, merak etme eninde sonunda titiz olursun.
    O dedigin usengeclik bende de vardi lise 3'un 2. donrminde radikal kararlar aldim ve yaklasik 1,5 - 2 ayda su lanet usengeclikten kurtuldum. Cok kotu bir sey ya, neler kacirdim, kaybettim onun yuzunden bir bilsen...
    Umarım sen de en yakın zamanda şu lanet üşengeçlikten kuttulursun kardeşim.

• hep bi ikizim olmasini istemistim

kismet boyleymis

kizsan direk evlenelim
  • 14 Temmuz
  • 23 Aralık. Neden bilmiyorum ama doğum günümü çok seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

9 Haziran. Taliplerimi bekliyorum

aşkım
  • 21 Şubat. Nerdesin ruh öküzüm
  • 1 ocak varmı
  • 22 Kasım

edit: 21'miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clint Sexwood -- 14 Aralık 2014; 20:46:22 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.