Şimdi Ara

ayni universite ayni bolume tekrar kazanip kayit yaptirma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben 2012-2013 egitim donemi icin Anadolu Üniversitesi Biyoloji bolumune yerlestim. Ilk yil hazirlik sinifi vardi. 2013-2014 egitim doneminden itibaren hazirlik sinifi kalkacagi icin okula gitmedim. Simdi tekrar ygs ve lys ye girdim ve ayni bolumu tekrar yazacagim. Kazandigim takdirde kayit yaptirmak icin hangi adimlari takip etmeliyim ? Simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: GokberkTunc

Merhabalar. Ben 2012-2013 egitim donemi icin Anadolu Üniversitesi Biyoloji bolumune yerlestim. Ilk yil hazirlik sinifi vardi. 2013-2014 egitim doneminden itibaren hazirlik sinifi kalkacagi icin okula gitmedim. Simdi tekrar ygs ve lys ye girdim ve ayni bolumu tekrar yazacagim. Kazandigim takdirde kayit yaptirmak icin hangi adimlari takip etmeliyim ? Simdiden tesekkurler

okuldan kaydını alacaksın kütüphane yurtlar bi borcun olmadığına dair imza topladıktan sonra lise diplomanı alacaksın. sonra ilk kez üniversiteye kayıt olur gibi gideceksin. çok zekice bi fikirmiş bu arada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_q

quote:

Merhabalar. Ben 2012-2013 egitim donemi icin Anadolu Üniversitesi Biyoloji bolumune yerlestim. Ilk yil hazirlik sinifi vardi. 2013-2014 egitim doneminden itibaren hazirlik sinifi kalkacagi icin okula gitmedim. Simdi tekrar ygs ve lys ye girdim ve ayni bolumu tekrar yazacagim. Kazandigim takdirde kayit yaptirmak icin hangi adimlari takip etmeliyim ? Simdiden tesekkurler

okuldan kaydını alacaksın kütüphane yurtlar bi borcun olmadığına dair imza topladıktan sonra lise diplomanı alacaksın. sonra ilk kez üniversiteye kayıt olur gibi gideceksin. çok zekice bi fikirmiş bu arada :)

Tesekkurler :) kayit aldirma islemini kayit doneminde yapsam bir sorun olur mu acaba ? Yani aslinda sunu sormak istiyorum osym ve universite islemleri bagimsiz mi ? Bir universiteye kaydim varken baska bir bolumu kazanabilir miyim ? ( kayit yaptirmayi demiyorum, tercih yaptigim takdirde osym den bolumu kazanmis olarak belge alir miyim normal universite kaydi olmayanlar gibi ?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet ösym den kağıt gelir kazandığına dair. ben aynı şeyi yaşadım. kazandıktan sonra aldırma işlemini yapabilirsin. bağımsız yani.
  • quote:

evet ösym den kağıt gelir kazandığına dair. ben aynı şeyi yaşadım. kazandıktan sonra aldırma işlemini yapabilirsin. bağımsız yani.

çok teşekkürler çok yararlı oldu verdiğiniz bilgiler :)
  • rica ederim :)
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hocam bende aynı üni aynı bölümü tekrar kazanıp kayıt yaptırmayı düşünüyorum. Öğrenci işleri bana "kaydını sildirme direkt tercih yap yerleş" dedi. Acaba yönetmelik vs mi değişti.

• hocam bilgim yok malesef
  • 120205044 kullanıcısına yanıt
    Ara sınıftan devam edileceğinin garantisi var mı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: proxsima06

Ara sınıftan devam edileceğinin garantisi var mı hocam
    ayrıntılı bilgiyi yarın öğrenci işlerine arayıp sormayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.