Şimdi Ara

Ayrıntılı New York Rehberi/Fotoğraflar/Tavsiyeler/Maliyet (Jamie Hyneman&Mr.Skywalker Ortak Konu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
199
Favori
27.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizden çok benim up mesajı var konuda

up
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Up

• Hadi bakalım sorıyim bari. USA visa olarak genelde 10 yıllık mı veriyor ? USA Visa almak istersem requirements neler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Hadi bakalım sorıyim bari. USA visa olarak genelde 10 yıllık mı veriyor ? USA Visa almak istersem requirements neler ?

ben f1 aldım genelde f1 leri 5 yıllık turist vizelerini de 10 yıllık veriyorlar.Google'dan öğrenebilirsiniz gerekli evrakları
  • Paylaşım için teşekkürler. Kardeş ne kadar para gerekiyor rahat gidip görmek için 5-6 bin yetermi? birde bu m%m world te nasıl bedava şeker yiyebiliyoruz yakalanmadan yakalanırsan ne oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 4 Nisan 2013; 4:05:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxax

Paylaşım için teşekkürler. Kardeş ne kadar para gerekiyor rahat gidip görmek için 5-6 bin yetermi? birde bu m%m world te nasıl bedava şeker yiyebiliyoruz yakalanmadan yakalanırsan ne oluyor?

süreye bağlı
    ortalama 1300 tl uçak bileti desen, 200 tl vize masrafı, etti sana 1500 tl vize+uçak bileti.Kaldı 4500 tl.

4500 tl 2500 dolar ediyor, otel fiyatlarından bihaberim fakat 75 dolar gecelik desen 20 gün kalsan 1500 dolar, kaldı 1000 dolar

20 günde de 1000 dolar gider, fazlası kişiye kalmış ama bana fazla fazla yeter

m&m's world'de şekerleri torbaya doldurup yiyorsun, yakalanmadığım için yakalanınca ne olur bilmiyorum en fazla uyarırlar tahminimce

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

quote:

Paylaşım için teşekkürler. Kardeş ne kadar para gerekiyor rahat gidip görmek için 5-6 bin yetermi? birde bu m%m world te nasıl bedava şeker yiyebiliyoruz yakalanmadan yakalanırsan ne oluyor?

süreye bağlı
    ortalama 1300 tl uçak bileti desen, 200 tl vize masrafı, etti sana 1500 tl vize+uçak bileti.Kaldı 4500 tl.

4500 tl 2500 dolar ediyor, otel fiyatlarından bihaberim fakat 75 dolar gecelik desen 20 gün kalsan 1500 dolar, kaldı 1000 dolar

m&m's world'de şekerleri torbaya doldurup yiyorsun, yakalanmadığım için yakalanınca ne olur bilmiyorum en fazla uyarırlar tahminimce

Cevap için teşekkürler çok değil en fazla 10 gün kalsam yeter sadece gezmek amacıyla gitmek istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

süreye bağlı

Cevap için teşekkürler çok değil en fazla 10 gün kalsam yeter sadece gezmek amacıyla gitmek istiyorum.

10 gün yetmez dostum

• up
  • upupup
  • Fotoğraflar ile süslenmiş konu. Fena bir şehir ya gerçekten
  • Hocam çok iyi bi inceleme yapmışsın ellerine sağlık bu arada çektiğin fotoğrafları çok beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnhnB

Hocam çok iyi bi inceleme yapmışsın ellerine sağlık bu arada çektiğin fotoğrafları çok beğendim

teşekkür ederiz dostum, fotoğraf için de ayrıca teşekkürler
  • quote:

quote:

Hocam çok iyi bi inceleme yapmışsın ellerine sağlık bu arada çektiğin fotoğrafları çok beğendim

Hatta çektiğiniz fotoğrafları bilgisayarıma da kaydettim bende bir new york hayranıyım profesyonel olarak fotoğraf çekimi yapıyo musunuz _?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.V.PERSİE -- 4 Nisan 2013; 18:52:41 >

• Yaşamak için sence ne kadar lazım ? Aşırı zenginlikmi normal yetermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorstCrime

Yaşamak için sence ne kadar lazım ? Aşırı zenginlikmi normal yetermi ?

hayır ama nerede yaşayacağına bağlı
    500 dolara da oda kiralayabilirsin 5000 dolara da.Zengin olmana gerek yok
  • quote:

quote:

quote:

Hatta çektiğiniz fotoğrafları bilgisayarıma da kaydettim bende bir new york hayranıyım profesyonel olarak fotoğraf çekimi yapıyo musunuz _?

amatörüm hocam, makineyi bile abd'de aldım, prof çekim yapmıyorum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.