Şimdi Ara

Ayrıntılı New York Rehberi/Fotoğraflar/Tavsiyeler/Maliyet (Jamie Hyneman&Mr.Skywalker Ortak Konu) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
199
Favori
28.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukarı
  • upup
  • protokolden yer alalım
  • Takip.
  • upup
  • Cidden harika bir konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam konunun tutmamasının tek nedeni kendi yaşadıklarınızı yazmamışsınız fazla başınızdan geçen ilginç olaylar karşılaştığınız manzaraları.Genel bir bilgi vermişsiniz aynısı internettede bulabiliriz ama modifci nickli arkadasın konusunu 3 kere okumustum yine de emek vermişsiniz teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

hocam konunun tutmamasının tek nedeni kendi yaşadıklarınızı yazmamışsınız fazla başınızdan geçen ilginç olaylar karşılaştığınız manzaraları.Genel bir bilgi vermişsiniz aynısı internettede bulabiliriz ama modifci nickli arkadasın konusunu 3 kere okumustum yine de emek vermişsiniz teşekkürler

dostum yazılacak şey çok da biz rehber yapalım dedik, anılarımı anlatsam blog açardım en başından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas

Cidden harika bir konu

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

quote:

hocam konunun tutmamasının tek nedeni kendi yaşadıklarınızı yazmamışsınız fazla başınızdan geçen ilginç olaylar karşılaştığınız manzaraları.Genel bir bilgi vermişsiniz aynısı internettede bulabiliriz ama modifci nickli arkadasın konusunu 3 kere okumustum yine de emek vermişsiniz teşekkürler

dostum yazılacak şey çok da biz rehber yapalım dedik, anılarımı anlatsam blog açardım en başından

Ellerini sağlık çok güzel bir rehber olmuş oldukça detaylı ama başınızdan geçen olayları oradaki arkadaşlıklarınızı, ordakilerin türkiyeye bakis acisilarini.vb. Blog açmayı yine bi düşünün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kıskandım

Paran olacak hayatı yaşıyacaksın orada.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

quote:

Ellerini sağlık çok güzel bir rehber olmuş oldukça detaylı ama başınızdan geçen olayları oradaki arkadaşlıklarınızı, ordakilerin türkiyeye bakis acisilarini.vb. Blog açmayı yine bi düşünün

teşekkür ederim, bloga vakit ayırabileceğimi düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

Kıskandım

Paran olacak hayatı yaşıyacaksın orada.

param çok olsa californiada yaşardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forks

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

NYC hep merak etmişimdir ama nedense hiç ilgimi çekmiyor, bu yaz bende Miami'ye gidiyorum bakalım. Ağustos zamanı giden varsa haberleşelim. GreenCard sağolsun diyorum bende. :)

mulakata girdin mi? ben de 2013 talihlisiyim sorun olmazsa ağustos-temmuz-eylül gibi giriş yapmayı düşünüyorum

Mezun forumda yazıyor musunuz? ABD'de nerede yaşamayı düşünüyorsunuz?
  • upup
  • Tebrikler Skywalker, bi ara New York'a gidiyorum diye konu açıyordun, şimdi ise rehberini.. Ve teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Last Viking

Tebrikler Skywalker, bi ara New York'a gidiyorum diye konu açıyordun, şimdi ise rehberini.. Ve teşekkürler

ben teşekkür ederim
  • upupupup
  • yukarı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.