Şimdi Ara

Ayrıntılı New York Rehberi/Fotoğraflar/Tavsiyeler/Maliyet (Jamie Hyneman&Mr.Skywalker Ortak Konu) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
199
Favori
27.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • upup
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en buyuk hayalimdir Manhattan'da yasamak pc'den okuyacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gölge kule -- 7 Nisan 2013; 22:42:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorstCrime

Nba maçına ilk baktığımda oyun zannettim.

aynen

boşuna yaşıyoruz valla ya
  • upup
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forks

quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

NYC hep merak etmişimdir ama nedense hiç ilgimi çekmiyor, bu yaz bende Miami'ye gidiyorum bakalım. Ağustos zamanı giden varsa haberleşelim. GreenCard sağolsun diyorum bende. :)

mulakata girdin mi? ben de 2013 talihlisiyim sorun olmazsa ağustos-temmuz-eylül gibi giriş yapmayı düşünüyorum

Mezun forumda yazıyor musunuz? ABD'de nerede yaşamayı düşünüyorsunuz?

new jersey, houston, chicago, seatle tam karar veremedim.. tanıdık falan olmayınca cok zorlasıyor ustelik dil de zayıf..

Eğer tanıdık yoksa, dil de zayıfsa yazdığınız yerler içerisinde en mantıklısı New Jersey. İş imkanı da çok, Türkler de. Dilinizi geliştirince ve kendinizi toparlayınca diğer yerleri düşünebilirsiniz.
    Mülakata girdiniz mi? Gerçi girmediyseniz de pek sıkıntı değil. Mülakat neredeyse sürecin en kolay kısmı.
    Hayırlı olsun Green Card'ınız.

• yukarı
  • Up

• yukarı
  • up
  • üp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

üp

KARDEŞ ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK DA ŞİMDİ UP, ÜP, YUP NEREYE KADAR. TAMAM WALLA BİLLA GİDERSEM BU REHBERİ KULLANACAĞIM
  • sıkıldıkça aplıyorum, böyle bi konunun bu kadar az yorum alması beni üzüyor
  • upupup
  • Bize biraz ulaşımdan bahset. Metro nasıl? İnsanlar nasıl? Siyahi insanlar nasıl davranıyor? Siyah nüfusun ağırlıklı olduğu mahallelere gittin mi?
    Bu keşke Türkiyedede olsaydı dediğin şeyler oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Bize biraz ulaşımdan bahset. Metro nasıl? İnsanlar nasıl? Siyahi insanlar nasıl davranıyor? Siyah nüfusun ağırlıklı olduğu mahallelere gittin mi?
    Bu keşke Türkiyedede olsaydı dediğin şeyler oldu mu?

siyahların mahalleleri gayet normal, korkulacak bir yanları yok siyahların.Davranışları da gayet normal, siz kaba davranmadıkça kimse size kaba davranmaz orada
    metro tek kelimeyle muhteşem, süper bir sistem oturtmuşlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

NYC hep merak etmişimdir ama nedense hiç ilgimi çekmiyor, bu yaz bende Miami'ye gidiyorum bakalım. Ağustos zamanı giden varsa haberleşelim. GreenCard sağolsun diyorum bende. :)

mulakata girdin mi? ben de 2013 talihlisiyim sorun olmazsa ağustos-temmuz-eylül gibi giriş yapmayı düşünüyorum

Mezun forumda yazıyor musunuz? ABD'de nerede yaşamayı düşünüyorsunuz?

new jersey, houston, chicago, seatle tam karar veremedim.. tanıdık falan olmayınca cok zorlasıyor ustelik dil de zayıf..

Eğer tanıdık yoksa, dil de zayıfsa yazdığınız yerler içerisinde en mantıklısı New Jersey. İş imkanı da çok, Türkler de. Dilinizi geliştirince ve kendinizi toparlayınca diğer yerleri düşünebilirsiniz.
    Mülakata girdiniz mi? Gerçi girmediyseniz de pek sıkıntı değil. Mülakat neredeyse sürecin en kolay kısmı.
    Hayırlı olsun Green Card'ınız.

New Jersey hakkında iyi konuşan ender insanlardansınız ama yapacak birsey yok büyük bir ihtimal new jersey e gidecem. kaderimizde ne varsa yaşayacaz artık

New Jersey'i pek sevmem aslında. Ama sizin pek seçme şansınız yok gibi görünüyor. ABD'ye geldiğinizde karşınıza çıkabilecek sorunları en az hasarla atlatabileceğiniz yer orası gibi. Türk nüfusu fazla. İş bulma imkanı var. Dil sıkıntısı çekmezsiniz.
    Ama dezavantajlarınızı avantaja dönüştürdüğünüzde de en kısa zamanda orayı terk etmeniz gereken yer yine orası. Çünkü en fazla zarar görebileceğiniz yerlerden biri de maalesef yine New Jersey.

• hocam sürekli up up a gerek yok google da arayınca bu konu birinci sırada ( ara ) zaten . 25 Haziran - 3 Temmuz = NEW YORK / 3 temmuz - 8 temmuz = WASHİNGTON gezisi planladım . Yazınızı sonuna kadar okudum ve gerçekten çok ayrıntılı olmuş teşekkürler tam aradığım şekilde bir rehberdi .Gitmeden önce yazınızın bir çıktısını alıcam ( yorum gelimyo diye silmeyin yazınızı ).

@Mr.Skywalker
    @Jamie
    Hyneman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel93 -- 12 Nisan 2013; 16:28:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel93

hocam sürekli up up a gerek yok google da arayınca bu konu birinci sırada ( ara ) zaten . 25 Haziran - 3 Temmuz = NEW YORK / 3 temmuz - 8 temmuz = WASHİNGTON gezisi planladım . Yazınızı sonuna kadar okudum ve gerçekten çok ayrıntılı olmuş teşekkürler tam aradığım şekilde bir rehberdi .Gitmeden önce yazınızın bir çıktısını alıcam ( yorum gelimyo diye silmeyin yazınızı ).

@Mr.Skywalker
    @Jamie
    Hyneman

mutlu ettin beni aklına takılan birşey olursa sormaktan çekinme

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.