Şimdi Ara

[{ AYRINTILI }] Turkcell Platinum 50 GB Tarifesi [{BİLGİ}] TARİFE 30 GB OLARAK DEĞİŞTİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 lira olsa tadından yenmezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre sınır 600 Mbps ama o işten sonra bir sınır gerekiyor. Baz istasyonlarına gereksiz yüklenme ortadan kalkar bu şekilde. İsteyen daha çok para verir 600 Mbps vs kullanır.

Ayrıca 5 GB Akıllı Depo trafik veriyor bedava. Bunu da ekleyin. En önemli hediyesi bu bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirim2022

Bir süre sınır 600 Mbps ama o işten sonra bir sınır gerekiyor. Baz istasyonlarına gereksiz yüklenme ortadan kalkar bu şekilde. İsteyen daha çok para verir 600 Mbps vs kullanır.

Ayrıca 5 GB Akıllı Depo trafik veriyor bedava. Bunu da ekleyin. En önemli hediyesi bu bence.

Aynen ya bende kullanıyorum onu eklemek gözumden kaçmış sanırım onuda ekleyeyim konuya

• Bu pakete geçmek için bugün son gün. Sonrasında aynı fiyata Platinum Elit diye 30 GB'lık bir paket geçerli olacak.
    Bu mesaja eklenen görseller:

[{ AYRINTILI }] Turkcell Platinum 50 GB Tarifesi [{BİLGİ}] TARİFE 30 GB OLARAK DEĞİŞTİ [{ AYRINTILI }] Turkcell Platinum 50 GB Tarifesi [{BİLGİ}] TARİFE 30 GB OLARAK DEĞİŞTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 26 Nisan 2016; 20:57:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

Bu pakete geçmek için bugün son gün. Sonrasında aynı fiyata Platinum Elit diye 30 GB'lık bir paket geçerli olacak.
    Bu mesaja eklenen görseller:

[{ AYRINTILI }] Turkcell Platinum 50 GB Tarifesi [{BİLGİ}] TARİFE 30 GB OLARAK DEĞİŞTİ [{ AYRINTILI }] Turkcell Platinum 50 GB Tarifesi [{BİLGİ}] TARİFE 30 GB OLARAK DEĞİŞTİ

hadi ya desene ozaman biz çok sanslıyız pakete ilk gunlerde geçenler olarak

• 50 GB ımız 30 gb da düşmezse yenilendiginde çok sanslıyız aynı fiyata 20 GB fazla kullsnıcaz zaten 6 günde 9 GB kullanmışım 50 anca yeter ayrıca katlanan interneti bitirebilecek miyim onu gorerek kendimi test etmiş olucam aylık kullanımımı

• burak01_ kullanıcısına yanıt
    12 ay taahhüt ettiğimiz için 50 GB'ı 12 ay boyunca vermek zorunda. Askere gittiğim için paketten çıkmayı düşünüyordum ama vazgeçtim. Zaten bu paket lansmana özeldi. O yüzden geçici süreyle olacağını tahmin ediyordum. 50 GB'ı 149 TL'ye aslında çok iyi bir fiyata veriyor. Ben bugün itibariyle 16 günde yani katlanan 50 GB'ı bitirdim. Şu an kendi 50 GB'lık paketi kullanmaya başladım. Madem 149 TL veriyoruz hakkıyla kullanmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 26 Nisan 2016; 22:01:46 >
  • quote:

12 ay taahhüt ettiğimiz için 50 GB'ı 12 ay boyunca vermek zorunda. Askere gittiğim için paketten çıkmayı düşünüyordum ama vazgeçtim. Zaten bu paket lansmana özeldi. O yüzden geçici süreyle olacağını tahmin ediyordum. 50 GB'ı 149 TL'ye aslında çok iyi bir fiyata veriyor. Ben bugün itibariyle 16 günde yani katlanan 50 GB'ı bitirdim. Şu an kendi 50 GB'lık paketi kullanmaya başladım. Madem 149 TL veriyoruz hakkıyla kullanmak gerek

İnternetimiz mi var derdimiz var ya nasıl bitircez diye uğrasıyoz Hızlı davranmakla akıllılık yapmışız bu tarifeye geçerek bende oyle düsünüyorum kotamız düşmez yenilendiğinde

• Fazladan 20 GB kullanın aynı ücreti ödeyin nerede adalet var

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Fazladan 20 GB kullanın aynı ücreti ödeyin nerede adalet var

ama biz ilk zamanlarda geçtik. Ben tarifeye geçtim bu ayın başında ve fatura kesim tarihi 20 sinde aktif oldu

• Dün şunu fark ettim. Katlanan 50 GB paketim bitmişti. Tarifenin kendi 50 GB'ını kullanmaya başladım. Normalde bu pakette hız sınırı 100 mbit idi. Ama dün 125 mbit gördüm hız testinde. Sanırım bu hız sınırını uygulamıyorlar.

• Tarifeyi kaldırmışlar yerine Elit tarifesi gelmiş, aynı fiyat ama 30 GB internet.
  • quote:

Dün şunu fark ettim. Katlanan 50 GB paketim bitmişti. Tarifenin kendi 50 GB'ını kullanmaya başladım. Normalde bu pakette hız sınırı 100 mbit idi. Ama dün 125 mbit gördüm hız testinde. Sanırım bu hız sınırını uygulamıyorlar.

Harika ozaman ama ben çalıştığım için katlananı bile bitiremiceğim sanırım sadece akşamları girdiğim için

• burak01_ kullanıcısına yanıt
    Askere gideceğim için hattımı dondurduğumda tarife devam ediyormuş. İptal olmamasına sevindim. Hala 20 GB kardayım

• Avea 15 gb kullanıyorum ve yetmiyor, fatura şişiyor, turkcell 30 gb'a geçsem tavsiye eder misiniz? Hızı kalitesi vs nasıldır, aveanın kalitesini aratır mı?

• kardeşim ben kullanıyorum turkcellde cat6 300 mb olan vınnda takılı hat iki pc ve 4 telefon var evde sınırsız pakete aylık 28 veriyorum ikinci ayım bu hat kontörlu ayrıca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dralparslan D kullanıcısına yanıt
    Geç :)

Bende aveadan geçtim çok memnunum
  • Turkcell platinum tarifelerin tamamı benzersiz ve güzel, 79 ile 99 luk arasında kararsız kaldım.

• Keşke 50GB'lik paket devam etse, çok iyi olurdu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.