Şimdi Ara

[{ AYRINTILI }] Turkcell Platinum 50 GB Tarifesi [{BİLGİ}] TARİFE 30 GB OLARAK DEĞİŞTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TARİFE DEĞİŞMİŞTİR!!!...!!! Tarife Platinum Elit 30 GB olarak değişmiştir. Aynı fiyata 30 GB İnternet 149 TL. Tarife değişmeden 50 GB Tarifesine abone olan uyanık turkcelli arkada$lar (benim gibi) aynı fiyata 50 gb lık tarifeyi kullanmaya devam edebilecekler 1 yıl boyunca...

Turkcell Platinum 50 GB Tarifesi

50 GB İnternet
    1000 dakika
    1000 sms/mms

Yanında ücretsiz servisler

5 GB Turkcell TV+
    5 GB BİP
    5 GB Akıllk Depo ( Kotandan düsmüyor )
    Turkcell sınırsız müzik
    Turkcell akıllı depo 500GB Saklama alanı
    (Bu uygulamalar turkcelin platinum kullanıcılarına her ay sunduğu hizmetlerdir.)

Herşey dahil yıllık sözleşme 149 TL.

30 Haziran 2016 ya kadar 3 ay boyunca Turkcell internet paketini 2 ye katlıyor. Platinum 50 GB da buna dahil 30 Haziran 2016 ya kadar 100 GB internet oluyor ve ek bir ücret ödemiyorsunuz.

İnternet paketinin üst limit hızı 4.5G bağlantıları için 100 Mbps, 3G bağlantıları için 63 Mbps olacaktır.

- Sadece faturalı kullanıcılar yararlanabilir.
    - Tarifeye müşteri hizmetlerini arıyarak geçiş yapabilirsiniz ve paketiniz siz başvurduktan sonraki ilk fatura kesiminizden itibaren geçerli olur.
    - Yıllık sözleşmeniz varsa bile cayma bedeli ödemessiniz tarifeye geçişte.

Kaynak turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/platinum-50-gb-paketi?place=search_result&q=50%20GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak01_ -- 28 Nisan 2016; 21:13:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burak01_ kullanıcısına yanıt
    TURKCELL TV+ bu gidişle 5 para etmez.
    Çamur gibi görüntü sunuyor. İnternet epey çekiyor. 20-30 mbps leri gördüğü halde görüntü çamur gibi.

İlk ay Ücretsiz kullananlara mı sadece böyle anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 2 Nisan 2016; 15:46:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen turkcell tvye çamur atıyosun ben aralıktan beri kullanıyorum 3G deyken bile görüntü kalitesi çok iyidi binde bir 1 saniyelik takılıyodu sadece. Ayrıca en kalite tv uygulaması ve paketi turkcellde tartışmasız tabi 4.5G de diğer operatörler daha da iyi olur mu bilemeyiz...

Ayrıca platinum kullanıcılarına özel ücretsiz uygulamalar onlar. ben aralıktan beri turkcel tv+ ve turkcell müziği kullanıyorum ek ücret ödemeden

• İnternet paketinin üst limit hızı 4.5G bağlantıları için 100 Mbps, 3G bağlantıları için 63 Mbps olacaktır.

4.5g için max 100 Mbps bağlantı hızı bu nedir ya.. reklamlarda 375 Mbps diye reklam yap ama gerçeğe gelince 100 Mbps dee.
  • burak01_ kullanıcısına yanıt
    50Gb birde 3ay boyunca 100gb bunu da unutmayalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

50Gb birde 3ay boyunca 100gb bunu da unutmayalım :)

Aynen bu tarifeyide 2ye katlarsa tadından yenmez hiç düşünmemiştim bunu :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Mbaydar76

İnternet paketinin üst limit hızı 4.5G bağlantıları için 100 Mbps, 3G bağlantıları için 63 Mbps olacaktır.

4.5g için max 100 Mbps bağlantı hızı bu nedir ya.. reklamlarda 375 Mbps diye reklam yap ama gerçeğe gelince 100 Mbps dee.

Evet neden turkcell sınırlama kattı tam olarak bilmiyorum tahminlerim var ama onu söylemicem çünkü bana göre ve ilk izlenimlerim hızdan çok kota daha önemli hız biryere kadar iyi olduktan sonra kotada daha çok onem kazanıyor sanki....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayın 10'unda bu tarifeye geçicem. Aslında 50 GB ve servisler, faydaları düşününce fiyat normal oluyor. Hatta 3 ay 100 GB olduğunu düşününce. Bir de Turkcell herbir servise ayrı ek internet tanımlıyor. Bip 5 GB, akıllı depo 5 GB, TV+ 5 GB. Ama hızı 100 mbit ile sınırlandırmaları iyi olmamış. Gerçi ilk 3 ay tüm 4.5G şebeke hızı 600 mbit ile sınırlı. Böyle bir kampanya yapmışlar. Sonra belki bu sınırı kaldırırlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IPTV alanında Türkiye'de en kaliteli(kpbs'si en yüksek) görüntüyü Turkcell Tv+ sunuyor şuan. Tivibu çok kötü görüntü kalitesi konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

Ayın 10'unda bu tarifeye geçicem. Aslında 50 GB ve servisler, faydaları düşününce fiyat normal oluyor. Hatta 3 ay 100 GB olduğunu düşününce. Bir de Turkcell herbir servise ayrı ek internet tanımlıyor. Bip 5 GB, akıllı depo 5 GB, TV+ 5 GB. Ama hızı 100 mbit ile sınırlandırmaları iyi olmamış. Gerçi ilk 3 ay tüm 4.5G şebeke hızı 600 mbit ile sınırlı. Böyle bir kampanya yapmışlar. Sonra belki bu sınırı kaldırırlar.

50 GB internet ve bütün servislerdeki ek interneti düşününce verilen 149 TL çokda pahalı gelmiyo açıkcası önceden Platinum 10 GB net 95 TL yiydi. Buna 40 GB Net ekliyosun hesaplayınca 54 TL fazlaya ödüyosun... Hangi öperatör bu kadar kotaya sadece 54 TL istedi. İnterneti çok kullananlar için şuan en iyi tarife bana göre...

• quote:

Orijinalden alıntı: JustOffer

IPTV alanında Türkiye'de en kaliteli(kpbs'si en yüksek) görüntüyü Turkcell Tv+ sunuyor şuan. Tivibu çok kötü görüntü kalitesi konusunda.

Hocam iptv henüz kullanmadım. Benim bahsettiğim Android Turkcell tv+ uygulaması.

Google playde yorumlara yazdı birkaç kişi umarım düzelir. En azından kalite ayarı olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 3 Nisan 2016; 0:17:55 >
  • Turkcell TV+ 5GB diyor da uzun süredir kullanmadığım bir servis, aklıma takılan izlenen görüntü mü bu kotadan düşülüyor, yoksa sadece uygulama içi gezinme mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Turkcell TV+ 5GB diyor da uzun süredir kullanmadığım bir servis, aklıma takılan izlenen görüntü mü bu kotadan düşülüyor, yoksa sadece uygulama içi gezinme mi?

izleme o kotadan dusuyor.
  • nofearl N kullanıcısına yanıt
    5GB çok bir şey ifade etmiyor o zaman ya. Hani önemli dizin falan varsa kaçırmamak için izlersin ama biraz daha yoğun bir kullanım için değil demek ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

5GB çok bir şey ifade etmiyor o zaman ya. Hani önemli dizin falan varsa kaçırmamak için izlersin ama biraz daha yoğun bir kullanım için değil demek ki...

HD kalitede olmadığı için görüntüler yine uzun bi şekilde kullanıyosun ayrıca 50 GB net olduktan sonra 5 GB bitti biticek kaygısı olmaz heralde kimsenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak01_ -- 3 Nisan 2016; 7:05:19 >
  • İş bulur bulmaz geçeceğim tarifedir. Sabit hatta 65 GB kullanıyorum onu da iptal ettiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad -- 11 Nisan 2016; 2:57:53 >
  • alican09turk kullanıcısına yanıt
    50gb pakete geçince 2ye katlıyormu haber verirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sssss5

50gb pakete geçince 2ye katlıyormu haber verirmisiniz?

Aynen bütun internet paketlerini ikiye katlıyor turkcell bu paket içinde geçerli. Bunuda konuya ekliyim hatırlatmış oldunuz

• Ben bu tarifeyi turkcell sayfasında bulamadım link alabilirmiyim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.