Şimdi Ara

AYSAL: '' ARENA'DA REZiL OLDUK ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ARENA'DA REZiL OLDUK
    Başkan Aysal, "Beşiktaş'la aranız nasıl? Stat konusunda yaşanan dargınlık giderildi mi" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Stadı vermedik ama biz bile rezil olduk. Bir de Beşiktaş'ın o statta oynadığını düşünün ne olurdu kim bilir! Bizim stadımız 36 derece yanlış yere yerleştirilmiş. Çimlerin beslenmesi rüzgar ve ışıkla oluyor. Geçen yıl drenaj, ısıtma yaptık ama aynı sorun devam etti. Rüzgarı ve ışığı alamıyoruz. Stadın üzeri saçla kapalı ve ışığı geçirmiyor. Herkes 'Türk Telekom Arena'nın üstünü kapatmıyorlar' diyor. Ben bir oyuncuya 10 milyon euro veriyorum o kadar da para verip stadın üstünü kapatırım ama sorunum kapatmak değil stadın üstünü açmam gerek. Kapatmak için de en az 5 yıl beklememiz gerekiyor çünkü betonun çökmesi 5 yıl sürüyormuş. Bu süre sonunda kapatacağım ve onu da ışık geçiren bir sistemle kapatacağım. Bugün devlet bana bir yer versin bırakır gider yeni stat yaparım."

http://www.fotomac.com.tr/galatasaray/2014/02/20/keske-uzlasmaci-biri-olsaydi

• quote:

Bu süre sonunda kapatacağım ve onu da ışık geçiren bir sistemle kapatacağım.

umarım yapar bunu. zaten ilk projede çatı camla kaplıydı ancak masraflardan kaçıp saçla kapatmışlardı. yeniden yapılması da çok masraflı. eninde sonunda yapılacak onu biliyoruz zaten de, en kısa sürede yapılması daha iyi olur.
  • yav he he.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklı.
  • Bu aciklamalar dogru ise buyuk rezalet gercekten.
  • Bende BJK gelmesini çok isterdim fakat görüyoruz ne kadar rezil olduğumuzu 2 yıldır Avrupa'da rezil olduk birinde sel bastı stadı diğerinde çamurda tur geçtik ve bu yıl oyuncumuz kendi hatası büyük olsada 10 milyon verdiğimiz yetenek zemin yüzünden patladı.

Şimdi BJK zaten sezonda 3 4 sakat veriyor bu zeminde oynarsa ne olurdu düşünemiyorum.
  • quote:

Bizim stadımız 36 derece yanlış yere yerleştirilmiş

Bunu ünal aysal anlıyorda koskoca stadı yapan mühendisler hiçmi bilmez ? Düşünmez ? Hesap etmez ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: antalya7

yav he he.

Niye yav he he ? Söylediği hangi şey mantıksız bi desene bana.
  • Olm inanmayin şu ruh hastalarina

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Bunu ünal aysal anlıyorda koskoca stadı yapan mühendisler hiçmi bilmez ? Düşünmez ? Hesap etmez ?

Tokide mühendis ne arar
  • Yeni yer göstersinlermiş,stad yaparmış.Güzelim arsayı bırakıp gitmeden önce düşünülmesi gereken birşeydi bu.

OLDU
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogdex

quote:

yav he he.

Yeni yer göstersinlermiş,stad
    yaparmış.

• Stadın çevresi, dış kaplaması gerçekten berbat, önce şunları düşünseler..
  • RamonJR kullanıcısına yanıt
    Arsayı Ünal Aysal bıraktı zaten değil mi? Stadı sizle paylaşmadık diye ne diyeceğinizi şaşırdınız artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogdex

quote:

yav he he.

Yeni yer göstersinlermiş,stad
    yaparmış.

Kulüp kendine stad yapabilecek durumda,özellikle yapılacak olan sermaye arttırımından sonra bu daha kolay olur.Ama hakkını da vereyim Aysal'ın bu dediğinde mantıksızlık var Stad yeni zaten ,bir daha ne stadı

• quote:

quote:

Olimpiyat Stadı der kaçarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

quote:

Olimpiyat Stadı der kaçarım.

Yuru yuru hic bekleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacte

quote:

Bu süre sonunda kapatacağım ve onu da ışık geçiren bir sistemle kapatacağım.

umarım yapar bunu. zaten ilk projede çatı camla kaplıydı ancak masraflardan kaçıp saçla kapatmışlardı. yeniden yapılması da çok masraflı. eninde sonunda yapılacak onu biliyoruz zaten de, en kısa sürede yapılması daha iyi olur.

Ben merak ediyorum Bjk stadının çatısı nasıl olacak.

Fenerbahçe ve Galatasaray statlarının her ikisinin de çatısı saydam olacaktı ama ikisinin çatısı da saydam olmadı. Bjk stadının da çatısı projede saydam gözüküyor ama sonu FB ve GS gibi olabilir. Tahminen de öyle olacak.

Stadını ilk yapan Fenerbahçe de stadın çatısı saydam olacaktı. Tasarım ve şekil olarak şu anki gibi ama saydam olacaktı. Stadın maketleri ve animasyon videosu hep saydam çatılı yapılmıştı. Saydam olacağı söyleniyordu. Sonra çok güneş alıyor ve saydam çatıdan geçen güneş ışınları çimleri yakar diyerek çatıyı şu anki gibi yaptılar. Ama ne oldu stadın çok güneş filan almadığı ortaya çıktı. Hatta yeterince Işık almadığı içinde çimler bozuluyor diyerek yurt dışından özel ışık sistemi getirildi.

Şimdi aynı olay siz Gs başına geldi ve büyük olasılıkla Bjk başına da gelecek. Yalnız ben Fenerbahçe stadının yeniden yapılmadan önceki halini hatırlıyorum. TV den maçları takip ederdim ve çimler filan hep güzel görünürdü. Hatta hiç çimlerle ilgili sorun gündeme filan gelmezdi.

O zamanlar çim sorunu yoktu. Sonradan stad yeniden yapılınca ne olduysa ondan sonra oldu. Hatta şunu hatırlıyorum GS Ali Sami Yen Stadının çimlerini filan yaptırmış ve 2 hafta geçmeden çimler yem yeşil olmasına rağmen bozulmuştu ve o zaman FB stadının çimleri daha eski ama bozulmuyor sebebi nedir diyorduk.

Ama sonra stadımız yenilendi ve Fenerbahçe de çim sorunu ile karşı karşıya kaldı ve hala da o sorun tam geçmiş değil. Nedense FB ve GS yeni statlara geçtiklerinden beri şu çim sorununu çözemiyorlar.

• quote:

quote:

hocam burası türkiye öyle ince işler önemli değil
  • quote:

quote:

Sen 36 derece yanlış yerleştirilmesine şaşırıyorsun. Bizim ülkemizde hiçbir uçağın inemediği havalimanları mevcut.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.