Attila İLHAN. (Lütfen eklediğimiz şiirlerin yazarlarını belirtelim)
quote:
Orjinalden alıntı: vural_kral
Attila İLHAN. (Lütfen eklediğimiz şiirlerin yazarlarını belirtelim)
çok bilindik bir şiişrdir bu eklemeye gerek duymadım.ama haklısın bilmeyenler olabilir.eklerim bundan sonra
sevdiğim şiirlerdendir..edebiyat öğretmenim sanırım bunu en güzel okuyan öğretmendi.. :)
aydınlık neyin oluyor senin gökyüzü akraban filan mı beni bulur bulmaz gözlerin şimşek çakıyorum yalan mı yüzünde yalazını gezdirdiğin saçlarından tutuşmuş orman mı akla ziyan bir şey elektriğin
ayışığı mavisi dudaklarından mı o ışık zenginliği mi giyindiğin uzay tozları mı yıldızlardan mı elime dokunduğu an elin güneşler açıyorum sahi ondan mı aydınlık neyin oluyor senin
ATTİLA İLHAN
Zehra kardelin
akşam oldu yine bastı karalar varıp yıldızların kapısını çaldım açtılar yıldızlar uyanıp gözlerimden geçtiler Halep şehri şen oldu şenlik oldu ağaçlar dile geldi kuşlar güldü dağ dağa kavuştu ben sana kavuştum Zehra kardelin
sen kimsenin bilmediği bir yıldız gibisin istersen derya düşünür kahrolur kederinden istersen dağ yürür yağmur olur bulut olur bir rüzgârın koynundan çıkar gelirsin gözlerin iki siyah karanfil gibi gözlerini alsam yakama taksam Zehra kardelin
sen masallardan bile güzelsin büyüksün açıl susam dedin açıldı kalbimin kapıları kırk haramiler yol verdi sana ellerin alnıma dokundu havaî fişek oldum alıp başımı gittim güneşi delip geçtim evren tükendi tükendi sen başladın Zehra kardelin
sen bensin ben senim kalbimde senin kalbin kalbinde benim kalbim ben yanardağ sen ateş sen dünya ben güneş ömrün ömrüme girmiş yazan alnıma yazmış nur yüzüne yüzün şarkılara dönsün kalbim bir yol sana gitmiş Zehra kardelin