Şimdi Ara

Hacı Sabancı ve Esra Ersoy Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hacı dediği hacı sabancı mı? Bu nasıl rezil bir şey yahu.
  • Faniyim, fani olanı istemem.
    Acizim, aciz olanı istemem.
    Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem.
    İsterim, fakat bir yar-ı bâki isterim.
  • yalnız iyi mağarasın ha ederse etsin bizene
  • Yazışmaya bak kafayı yicem GKSLFNFKDLOAKDJD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

Faniyim, fani olanı istemem.
    Acizim, aciz olanı istemem.
    Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem.
    İsterim, fakat bir yar-ı bâki isterim.
    Hayırlı akşamlar ey aciz insan.
    Görüyorsun insanların şu düştüğü çaresizliği.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şov sadece, yaptıkları yayılınca hemen mağdur edebiyatına geçmiş, instagram hesabında da allahım sen bizi koru 2 kız zor mücadele ediyoruz falan yazmış ulan ben okurken utandım onun adına böyle rezillik olamaz, hem soyun video at hem de yayılınca ağlamaya başla allahım çok pişmanım 2 kız yapamıyoruz bize yardım et bu arada avukat tuttum he ayağınızı denk alın intihar etmemizi mi istiyorsunuz allahsızlar affedin pişmanım

Sadece hafif baktım olaya sonra da bir daha bakma gereği duymadım, kadının üstüne de gittiğim yok ama yaptığı şovdan ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Şov sadece, yaptıkları yayılınca hemen mağdur edebiyatına geçmiş, instagram hesabında da allahım sen bizi koru 2 kız zor mücadele ediyoruz falan yazmış ulan ben okurken utandım onun adına böyle rezillik olamaz, hem soyun video at hem de yayılınca ağlamaya başla allahım çok pişmanım 2 kız yapamıyoruz bize yardım et bu arada avukat tuttum he ayağınızı denk alın intihar etmemizi mi istiyorsunuz allahsızlar affedin pişmanım

Sadece hafif baktım olaya sonra da bir daha bakma gereği duymadım, kadının üstüne de gittiğim yok ama yaptığı şovdan ibaret.
    Hocam insan şov için kendini böyle rezil eder mi? Tamam bunlar şov için çoğu şeyi yaparlar ama bu çok farklı bir şey. Ben daha bugün gördüm. Haberleri okuyunca resmen iğrendim yani.
  • Ulan adamda ki vizyona bak takıldığı karıya bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Hocam insan şov için kendini böyle rezil eder mi? Tamam bunlar şov için çoğu şeyi yaparlar ama bu çok farklı bir şey. Ben daha bugün gördüm. Haberleri okuyunca resmen iğrendim yani.

Alıntıları Göster
    Fark nedir? Zaten yapıyorlar, bunu aleni olarak yapmaya başladılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Ulan adamda ki vizyona bak takıldığı karıya bak
    Vizyon kelimeside yeni vız-vızcıların ağzına iyi sakız oldu. Ota bilmem neye vizyon vizyon. Kardeşim şu vizyon kelimesini doğru kullanmayı öğrenin. Ayrıca isteyen istediği ile cinsel ilişkiye girmekte vs özgürdür, iki tarafta halinden mutluysa kimene. Belki adam her şeyi denedi bunuda tatmak istiyor. Kimene, sana terstir bana terstir olabilir ama tutupta 'vizyon misyon' tarzı twitter çöplüğünün ağzına sakız olmuş kelimeleri her yere alakasız koymanız acınası Özet: özenti,blok

• Koskoca sabancının varisi ol sonra git cicişlere para yedir

ulan zenginsin fıstık gibi mankenlerle takılmak varken bunla

bi kereyi anlarımda sürekli bunla yatmakta

• Çıplak video cek gonder bisey yok video yayılınca neden namusumuza laf ediliyor de

Sen para için kendini ne hallere düşürdün oturda haline yan.Videoda kardesini çok güzel satıyodun ama şimdi mağduru oyna

• Mianfei kullanıcısına yanıt
    Abine cevap verme la

Ben ne diyorsam doğrudur

Cokta umrumda yani bloklaman allahim ya

• Zenginlik işte bunu başka biri yapsa 20 yıl yerdi siz hala akp diyin
  • Urmove hatmeye git böyle boş işler sana yakışmıyor

• Bi de mağdura yatmış üstümüze geliyosunuz namussuz diyorsunuz psikolojimizi bozuyorsunuz diye. Feminikleri arkasına almaya çalışmış. Bence blöf. Kadının böyle biri olduğu biliniyordu zaten. İyice reklam oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.