hayır değil.adını buldum SERKAN miş. şarkısını bulamıyorum şimdi
evet ya benimde tek bulabildiğim bu oldu ne gizemli bi adam allam ya ulan sardımı bi merak şimdi beni töbe
quote:
Orjinalden alıntı: 41abyss35
evet ya benimde tek bulabildiğim bu oldu ne gizemli bi adam allam ya ulan sardımı bi merak şimdi beni töbe
şarkısını dınleyınce bu kadr emeğe değermiş dıyıcem ama yok hıc bır yerde
zagaya birlikte çıktıgı şahısdan bahsediyorsunuz sanırım. o eleman itünün müzikle ilgili bir bolumünden mezun olmakla birlikte yakın zamanda albumu cıkacakmıs. sözlerini aysel gürelin yazdıgı bir parca varmıs onu aysel gürel bu elemana vermiş.o şarkıyı bu şahıs zagada söyledi, o söylerken aysel gürel saçını başını yolarak şarkıya bir nevi klip cekti.
quote:
Orjinalden alıntı: SoulReaver
zagaya birlikte çıktıgı şahısdan bahsediyorsunuz sanırım. o eleman itünün müzikle ilgili bir bolumünden mezun olmakla birlikte yakın zamanda albumu cıkacakmıs. sözlerini aysel gürelin yazdıgı bir parca varmıs onu aysel gürel bu elemana vermiş.o şarkıyı bu şahıs zagada söyledi, o söylerken aysel gürel saçını başını yolarak şarkıya bir nevi klip cekti.
evet o olabilir.zagayı izleyemedim. album cıkmamışsa bulamam
evet zagaya birlikte çıktığı eleman zaten aysel gürel le klip te çektiler bu bilgilerin hepsine ulaştım ama belkide albüm çıkmamıştır mp3 de onun için yoktur çünkü albümünün çıktığı yazmıyo hiç biryerde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme