Şimdi Ara

Bülent Ersoy Müslüm Gürses'ten daha arabeskçi ve damarçıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuyu neden açtım arkadaşlar hep müslüm baba arabeskin kralı olarak anılır size bunu isbatlıyacam bülent ersoy tsm sanatçısı olarak anılır ama arabeskin şahıdır plak koleksiyoncusu arkadaşım arabesk orkestrasyan açısından Müslüm Gürsesin arabeskin en kötüsü olduğu hatta en ii arabesk altyabıların ferdi,emrah.ibo,ceylan,gökhan güney,hakkı bulut ve kamuran akkorun orkestrasyon açısından çok daha ii olduğunu söylemişti bülent ersoyun şarkılarına bir bakalım siz karın verin

• Adını sen koy,Paramparça yeter sincap.

Sen kimsin Müslüm babayı küçümsüyorsun !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değil de arabesk şarkıların bas gitarları çok sağlam oluyor be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müslümden nilüferi dinlerim arada

• Konuyu açan çocuk galiba müslüm babayla karşılaştırdığına bak

• Kıyaslamaya gerek yok ikisi de çok büyük sanatçı. Ayrıca Bülent Ersoy tsm dir bence.
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    asıl sen kimsin arabeskin ne olduğunu bilmiyorsun ünlü arabesk aranjörler bayar kardeşler, yavuz taner ve mustafa sayanları tanıyan bir adamın benim hayatım arabesk plak dinelemekle geçiyor bana arabeski öğretiyor kosnük Adını sen koy,Paramparça parçasımı onlar arabesk mi al sana arabesk koçum arabeskin ne olduğunu öğren

daha yazayım mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedük -- 12 Nisan 2014; 23:12:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burhan bayar diyorum yavuz taner diyorum mustafa sayan diyorum sen çocuk diyosun arabeskin beyin yapısı bu insanlar bilmedin konulara yorum yapma

diyeceğim o ki müslüm gürsesten çok daha büyük arabeskçiler var yılların tecrübesi söylüyorum
  • Bence Ne tam arabesk sanatçısı ne de tam tsm sanıtçısı ikisinin arası bişey ama çok sağlam arabesk parçalarıda var
  • Ferdi Tayfur'un birkaç şarkısı haricinde arabesk:çöp
  • Bülent Ersoy'un muhteşem bir sesi olduğunu ve harika bir sanatçı olduğunu düşünüyorum.Lakin merhum Müslüm Gürses her zaman daha sıcak gelmiştir.Mekanı cennet olsun büyük ustaydı
  • Müzik zevki farklıdır,herkesin kendine göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferdi Tayfur bir yana diğerleri bir yana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.