Bildirim
Ayt 2020 gibi gelirse sıralamalar ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ya şöyle bir şey var 135 dakikadan dolayı her türlü 2020’de iyi gelecek ama ikinci sınav zor olmayacağı için 2019 gibi de güzel gelmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o zaman bizi cok zor bi süreç bekliyor olacak sevgili ebu leheb 888
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zor dostum zor 21 20'ye rahmet okutturacak gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-06AA0958FZor dostum zor 21 20'ye rahmet okutturacak gibi.
-
Eğer öyle bir şey olursa 30 dakika etki etmez hocam çünkü bu sene insanlar evde olduğu için bariz şekilde daha fazla çalışmış oldu. Youtubeda vs. Gözlemim bu ama 2019 gibi gelirse ayt sıralamalar biraz düzelir 2020’ye göre
hep öyle diyonda youtubda max deneme çözümü izlenme sayısı 7-8k falan o kadar kısının calıstını düşünmüyorum ben
-
Bence de oyle 30dk en az 15-20 soru demek orta kesim icin 2020 gibi bir ayt gelse dahi 2020 den kötü gelecegini dusunmuyorum
Güzel konuşman icin tesekkur
2020 ile 19 arası ama 2020 ye yakın
-
Mantıklı
2015
2020x1.5
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X