< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ayt biyoloji hk.
-
-
not: dershanede çok az bir kısım kaldı. bitince deneme çözeceğiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen seneki sınavda yanlışlarınız hangi sorulardı hocam? Sizce soruların sizi zorlayan kısmı bilgi eksikliği miydi yoksa yorum soruları mıydı? Hiç boşunuz var mıydı? Veya çalışmadığınız bir konu? Sınavda işaretleyip doğru yapmış olduğunuz soruları yaparken emin olarak mı çözdünüz? Aynı şekilde yanlış yaptığınız soruları da işaretlerken emin olarak mı işaretlemiştiniz? Birisi sizden belirli bir biyoloji konusunu anlatmanızı istese ona basitçe konuyu anlatabilir miydiniz? Çok soru sorduysam kusuruma bakmayın hocam :D Maksat yanlışlarımızın üstüne gidip onları oluşturan sebepleri ortadan kaldırmak
-
hocam nasıl olsa yerleştim kafasındaydım o yüzden hangi sorular yanlıştı bilmiyorum. soruları işaretlerken pek emin hissetmemiştim. ayrıca arkadaşlarımla beraber konu çalışırdık benim de konu anlattığım olurdu. o arkadaşım sınavda fulledi mesela ben 5 yanlış yaptım :/
boş konum yoktu. hepsine çalışmıştım.
Denemelerde de belirli soruları işaretlerken dediğiniz gibi mi hissediyordunuz? Öyle işaretlediğiniz soruların cevabına baktığınızda doğru mu çıkardı yanlış mı? Özellikle de aynı konuyu anlatarak çalıştıysanız o arkadaşınızın anlatımıyla kendi anlatımınızı karşılaştırınca benzer şeylere mi değinmiş olurdunuz? Yine soru yağmuruna tuttuğum için özür dilerim :p
-
genelde yanlış gelebilir dediklerim yanlış geliyordu hala daha öyle. arkadaşlarımın anlattıklarıyla benzerdi yani, bilgi eksiği olarak çok eksik yoktu. konuyu genel hatlarıyla anlatabiliyordum.
-
Anladım hocam. Eğer müsaitseniz konuların detayına da biraz inmeye çalışın. Yanlışlarınızın üzerine gidin internetten ve farklı kaynaklardan da mutlaka yararlanın. Biyoloji portalı bu anlamda iyidir bakmak isterseniz (böyle de sponsor tanıtımı yapar gibi oldu :P). Konuların mantığını anladığınızdan emin olun. Ezberlediğiniz şeyleri aklınızda da canlandırın okuduğunuz cümlelerin sadece birer cümle olarak aklınızda yer etmediğinden emin olun. Az önce çok soru sorduğum için de kusuruma bakmayın lütfen :D
-
aga ezber bir dersden nasil hata yapiyorsun. oturcan ezberlicen kafana girmiyorsa eline yaz koluna yaz illa ogreniceksin
-
çok sağ olun hocam ne kusuru ya
ben de anlamadım ama çok canımı sıkıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X