AYT kimya biyoloji soru bankası
-
-
Limit eskisi kadar kaliteli değil ama gene de çözülür.Biyotik yayınları(kolay orta)ve Planet yayınlarına(orta zor) bakabilirsiniz alternatif olarak.
Kimyada hem 345 hem Aydın çözmüş bir olarak:Hiç fark etmez inanın.Çünkü AYT kimya tamamen ezber soru kalıplarından oluşuyor,öyle özgün soru,analitik düşünme zart zurtları yok.Kalburüstü tüm yayınlar(Palme,Orbital,,Aydın,Miray,345,Bilgi Sarmal) gerekli soru tiplerinin hepsini içerir.Hangisi uygunsa onu alın.
-
up
-
345 kimya konusunda birkaç kötü yorumu olan arkadaş görmüştüm, sizin yorumunuz nedir?
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156105573
kimyada toprak çöz. yanına da herhangi bir başkasını ekleyebilirsin. Aydın iyi olur.
Biyolojide palme zaten kesin çözülmeli. Yanına da paraf öneririm. Biyoloji meb kitabına çalışırken beraberinde çözün.
3. kitaplar için konuya bakabilirsiniz gerek yok ama pek.
-
Bes ulti biyolojide güzel çok kişi bilmiyor bak derim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aydın AYT kimya al çok düşünme. Her soru tipi var kitapta.
İllaki düşüneceksen alternatifler:
Orbital
Palme
Bilgi Sarmal
Limit
AYT Biyoloji için
Limit
3D
Supara
Biyotik
Aydın
Palme(çok öneriliyor ben hiç bakmadım)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TYT kimyası harbi saçma ama AYT kimyası gayet çözülebilir.Çok sıkıntılı bir kitap değil,yazar kendince trollük yapmış araya sticker koymuş.Onun dışında çok kötü bir yanı yok.Gayet iyi kitap.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X