Şimdi Ara

Ayt biyoloji deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt biyoloji denemesi önerir misiniz biyotik öneriliyordu ama çoğu soru şıklardan giderek yapılıyormuş kalitesiz deneme dediler sadece bir tane deneme çözeceğim ösym tarzı ne önerirsiniz

• Arada tek tük yanlış olduğunu düşündüğüm sorularla karşılaşsam da apotemi olabilir. Sebebi de bence aytde ösym artık paragraf şeklinde soruyor apotemi de buna yakın hazırlamıştı geçen yıl, ama birkaç tane deneysel sorular dışında orta bir kitap

Edit: bu yıl konuların kalktığını unutmuşum o yüzden bodoslama yazdım ama belki yeni kitap çıkarmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 24 Nisan 2023; 21:12:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biyotik 23 için sıfırdan yazmış galiba ama eski baskısı iyi değildi. Fotosentez solunum soruları bayağı iyiydi ama sistemler soruları rezalet. Apotemi dışında Aydın'a da bakabilirsin direkt şak diye bilgi sorar hatırlama açısından güzel

• Yagizo1 kullanıcısına yanıt

2023 için çoğu soru şıklardan yapılıyor kalitesiz diyenler oldu 1 deneme alacağım hangisi sizce apo veya aydından

• rointy R kullanıcısına yanıt

Valla Apoteminin yeni baskı ayrısı yok zaten fen bilimleri denemesi içinde. Apoteminin çözümleri konu tekrarı gibi bayağı detaylı Aydın da bilgi soruyor ama ikisinden de %100 memnuniyet alamazsınız bence iyi kötü yanları var. Kitapçıda bi bak istersen ona göre karar verirsin

• şimdi baktım apo 2023 biyo denemesi varmış onu alacağım sanırım

• Bilgi Sarmal incelemeni öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Tyt matematik deneme önerisi
    7 ay önce açıldı
    Bilgi sarmal tyt-ayt geometri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bs çözüyom iyi öğretici baya. + olarak biyoda takıldığın küçük detayları not defterine not al. Çok faydasını gördüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biyolojiogretmeni B kullanıcısına yanıt

Hocam bs alıp çözdüm yazardınız sanırsam siz de.

Bs dışında yayın önerir misiniz 2 3 tane?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axelrhaynr A kullanıcısına yanıt

Evet bilgi sarmal yazarıyım. Umarım beğenmişsinizdir.

Özel mesajdan ortalama netlerinizi ve seviyenizi söylerseniz daha uygun öneride bulunabiliriz

• biyolojiogretmeni B kullanıcısına yanıt
    Piyasadaki denemelerin hiçbirisi sınava uygun değil hocam bence kaliteyi biraz arttirmalisiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

Görüşünüze saygı duyarım ama ;

Denemelerin sorularının hepsinin MEB kazanımlarına uygun olduğu konusunda eminim. Kaliteden kastınız nedir bilmiyorum ama her sene ÖSYM'nin yaptığı soruları en ince ayrıntısına kadar inceledikten ve hangi ünitenin hangi kazanımından ne kadar soru sorulduğu dikkate alınarak hazırlanıyor denemelerimiz. Ve yine her sene yaklaşık yüz bin branş denemesi alıyor öğrencilerimiz illaki beğenilmeyen bölümler olacaktır ama sene sonunda sosyal medya ve iletişim adreslerimize fazlasıyla teşekkür postu alıyoruz.

• ben biyotik çözdüm bazı soruları baya kolay geldi ama kötü deneme değil bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.