Nasıl yaptın ya 20 yi geçemedim bi türlü geçsem on numara olucak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Nasıl yaptın ya 20 yi geçemedim bi türlü geçsem on numara olucak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kanka konuları bitirince zaten otomatikman direkt artıyo. yanlışların nerelerse oralara iyice bak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yazının gramerinden bile yalan olduğu anlaşılıyor 😁 edebiyat 1haftada bitmez fakat yoğun bi çalışmayla 13-15 net çıkarılır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ek olarak edebiyatın dengi ayt fkb’de hiç bilmeyen bir insan 0’dan bir haftada 13-15 net çıkaramaz. Her zaman ayar olduğum bi konudur. Ea ve sözelin daha zor olması lazım. Eğitimin niteliği artar bu şekilde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bana mı diyorsun aga yalan diye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
diğer dersleri naptın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam tarihi zaten biliyordum çalışmadım, coğrafyayı kücümseyip çalışmadım. 9-1 tarih, 4-2 coğrafya geldi ama coğrafya 6 yanliş da gelebilirdi ona calısmadigima pişman oldum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şansa bağlı olabilir |