AYT edebiyat 1 haftada biter mi ?
-
-
tabi ki biter hocam, adam olana çok bile siz son gece şöyle bir göz gezdirseniz de yeterli olacaktır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
son gece mi?
sınav yerine giderken bak derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ciddili cevap verir misin
-
okulda edebiyat hocamız tarafından hazırlanan edebiyat ders kitabımız 593 sayfa
Kaçıncı sınıfsın
-
12
20 net için yeterli hocam limit el kitabını elinize alıp rüştü hocanın playlistinden hızlıca dinleyin. Salime Hoca'dan tekrar videoları ve soru çözüm izleyin. Önemli yazar eser videolarından gördüklerinizi iyice ezber edin. Ondan sonra deneme mi çözersiniz sadece tekrar mı yaparsınız orası size kalmış
Hocam şaka mı yapıyosun ciddi misin ? Diğer arkadaş aklımı karıştırdı.
-
Kolay dedik de abartmayın bı dünya ezberlenecek şey var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 haftada 15-20 net yapabilir miyim ?
-
hocam ciddiyim düzenli tekrar ede ede çok rahat yaparsınız
2 haftada 15 yapılabilir halk edebiyatı divan şiir bak
5 tane paragraf okuduğunu anlama de,
söz sanatlarını 1 günde bitirirsiniz +1
akımlar ekspresyonizm dadaizm falan 1 gün +1
1 gün belli başlı yazar ve eserlerini öğrenirsiniz haldun taner orhan kemal vs illa biri çıkar +1
1 gün şairlerin kişilik özelliklerini öğrenirsiniz ziya gökalp arif nihat asya falan +1
1 gün uyak tipleri terimler redif gibi şeyler öğrenilir +1
1 gün mesnevi tuyuğ rubai gibi şeylerin temel özelliklerine bakarsınız +1
son gün de meddah orta oyunu gibi şeylerle hüsn-ü aşk şeyh galip gibi klasik şeylere baktınız +1
12 net garanti yaparsınız. kalanı da genel kültürünüz, şansınız, yorumlama beceriniz ve soruların zorluğuna göre ilerler.
-
Hocam ben geçen sene türkçenin matematiğini izledim. Baya yararı oldu. Bu sene de hem ondan hem de harun ardıç'tan dinledim. Devam ediyorum hala. Eğer 1 haftada bitirmek istiyorsan türkçenin matematiği iyi olur diye düşünüyorum. Sen ona bir bak. Ha ben tahtada anlattığı videoları seviyorum diğeri kafamı karıştırıyor.
İstersen baya ilerlersin hocam sana bağlı o
baba adam nereye 2 hafta da edebiyatı bitiriyo saçmalayın. cumhuriyette zaten 65-70 tsne yazar-eser ezberlemesi lazım. divanı var halkı her tanzimatı var cumhuriyeti var. arkasından yazar-içeriklerine bakıcak
edebiyat 4 günde biter 3 gün cila atarsın bile ne abarttınız bilmesek zor bir şey sanıcaz
ama hedefin 15 se yukarıda ki arkadaşların dediği gibi divan ve halkı bitirip 15i bulursun
Yapabileceğini düşünüyorsan yap bu tarz soruları başka insanlara sormak sağlıklı değil. Adam 2 ay çalışıp 20+ yaptıysa tabiki yapamazsın der sana.
aga valla ben 1.5 ayda bitirdim şuan da 24/24 geliyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kolay dedik de abartmayın bı dünya ezberlenecek şey var
|
Benzer içerikler
- msü sıralama hesaplama
- 4k yayınları zor mu
- odtü yüksek lisans
- kalp kası laktik asit fermantasyonu yapar mı
- ea ilk bin için kaç net
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X