Şimdi Ara

Ayt Fen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ayt fende şuanlik 5 net fln yapıyorum kalan sürede sadece fen çalışarak 20net civarına çıkma ihtimalim var mı ve hangi konuları elemeliyim? cevap veren herkese teşekkür ederim

• var şansın
  • İlk biyolojiyi bitir sonra kimyayı vakit kalırsa 12 fizigi hallet rahat yaparsin 20
  • frenilum16 F kullanıcısına yanıt
    Biyolojiden tüm konulara bakmayı düşünüyorum. Kimya ve fizikten hangi konulara bakmalıyım
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Elimden geleni yapacağım
  • Bence fiziği komple bırak kimyaya ve biyolojiye yüklen. Sistemleri ele hangisinden soru gelecek belli değil. Bitkiden minimum 2 soru gelir. Solunum, genden proteine falan sistemler dışındaki konulara bak. Kimyada da organik dışındakilere bak. Ha işler beklediğinden iyi gitti diyelim fizikten de birkaç konuya göz atarsın.
  • Burak190735 B kullanıcısına yanıt

Valla hocam kalan surede it gibi calisacaksin biyoloji ve kimya ikisi toplam 2 haftani alir kalan surede de deneme ve 12 fizigini calisirsin günde 10 saatij altina inmemeyr bak konu anlatimlarimlari 1,25 de bile dinlesen 1 2 gün kâra gecersin tavsiyem 2x dinlemeye alış

• frenilum16 F kullanıcısına yanıt
    Tamam 2xte anlamayip geriye sariyoum vakit daha çok artıyor 1.25 1.50 iyi gibi benim için
  • babayı izle kullanıcısına yanıt
    Biyolojiye ful bakmayı düşünüyorum fen dersleri arasında en kolay o geliyor kalan sürede kimyaya yoğunluklu olarak bakacağım
  • Burak190735 B kullanıcısına yanıt

Kâfi

• Evet o yüzden ilk onu bitirmeyi düşünüyorum. Sonra kimya ve fizikten ne kadar bakarsam iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.