Şimdi Ara

TYT AYT MATEMATİK FULLEYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
10
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocalar bende şunlar var benim temel içler açısı ama :) hocalar sağlam (Mikail &Behzat full set )çok çabalıyorum ve zevk alıyorum

Bende ikisinden de 40/40 yapmak istiyorum tyt ayt adına

Elimde olan kitaplar bunlar;

CAP TYT AYT SET

KAREKOK TYT -AYT

345 TYT-AYT

APOTEMİ SET AYT

BİLGİ SARMAL CAP APOTEMİ PROB

ACİL TYT AYT MAT

BİLGİ SARMAL AYT TYT

SİZCE HANGİLERİNİ COZMELİYİM BANA BİR SIRALAMA YAPAR MİSİNİZ TYT AYT ADINA VE ENDEMİK ALMAYA GEREK VAR MIDIR YORUMLARINIZ İÇİN COO TEŞEKKÜR EDERİM.

Lütfen full yapmayanlarda yorum yaparsa çok mutlu olurum,herkese teşekkürler.

• Hocam benim 36.5 tyt 40 ayt netim var. Çap hiç çözmedim onu sıralamya katmayacağım. TYT için ben 345 çözmezdim gercekten de boyama kitabı. Bilgi Sarmalla başlar karekökle devam ederdim(ki bunlar fazlasıyla yeter TYT için) .Acilin eski baskısını çözdüm. Gereksiz bir kitaptı çözmek isterseniz son olarak çözün. Problem içim de bs aslında yeter. Ama ardından apotemiyi de çözenbilirsiniz. Ayt için 345 ya da bs ile başlayın derim ikisi de kolay 345 ile baslarsanız sadece ösym tarzı ve orijinalleri bekletebilirsiniz. Bu ikisinden sonra karekök sonra da acil. Apotemi fasikülleri (belki çoğunu kullanmaya gerek kalmayacak ama) ilk kaynak yapmyın boşa zaman kaybediyor hatta konuyu tam kavrayamıyorsunuz ( çoğu arkadaşım öyle yaptı pişman oldu hem onu çözünce 345 filan çözmek istemiyolar). İlk kaynaktan sonra aslında çözebilirsiniz ama seviye olarak acil gibi hatta daha üst olduğunu düşünürsek acilden hemen önce ya da sonra çözmek mantıklı olabilir. Hocam yazıyı bitirirken şunu da ekleyim bunlara ek bence çap fasiküllerine gerek yok fazla gelir. Zaten tyt için hızlıca denemeye geçmeniz iyi olur ama Ayt için ek olarak 3D önerebilirim karekökten önce ya da sonra çözebilirsiniz. Bu yıl hayal kırıklığı oldu ama önceki yıllara seviye olarak en benzeyen kaynaklardan biri 3D bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Karekök tyt+bilgi tyt+karekök ayt+acil ayt

Bunlara eş zamanda problem kitabından günde 30 soru çözersen verimli olacağını düşünüyorum

• 40 ayt 40 tyt yaptım mattan tyt için denemelere girdim sadece ayt için orijinal yayınlarını çözdüm bir de önceki sene Bikaç apotemi fasikülü ve acilin bir kısmını çözdüm geo için bu yıl yayın denizinin tamamını ve eğitim vadisinin bir kısmını geçen yıl bilgi sarmalın bir kısmını çözmüştüm. Matematiğin iyiyse çok sb arasında boğulma bence, deneme çözüp hızlanmanı öneriyorum aynı zamanda dikkat hatalarını da azaltır çok deneme çözmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endemik TYT SB -> Bilgi Sarmal Problemler -> Denemeler
    bu şekilde gitsem iyi olur mu sizce?
  • IockedIamora1642 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler efendim yorumunuz çok değerli benim için Tyt için :bs ve karekok
    Ayt icin 345 bs acil gerek kalırsa apotemi diyorsunuz sanirim değerli yorumunuz icin tesekkur ederim.

• berat_38 B kullanıcısına yanıt
    Bilgi Sarmal daha basit hocam karekok göre ilk bs karekok sonra ayt icin de aynı method. Değerli yorumunuz icin tesekkur ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    Tyt kimya
    5 yıl önce açıldı
    TYT FEN FULLEMEK
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UçanSpagett1 U kullanıcısına yanıt
    Efendim yukarıda yazdım temel içler açısı, ama azim çok ve başladım 2 alanında en iyi hocadan gidiyorum,konular biter bitmez inşallah piyasada çözülmemis branş denemesi bırakmayacağım.

• Sıkıntı çektiğin konu varsa önce soru bankasından çözmek iyi olur bence

• Malum adam ayt yi fulletir çok rahat ayt seviyesinin çok üzerinde soruları var ve aşırı detaylı afedersin b*kunu çıkartana kadar anlatıyor öğrenmediğin en ufak detay kalmıyor tyt için aynı şeyi söyleyemeyeceğim biraz zeka ve pratik işi malum adamın tyt konuları da eski nesil sert sorulardan oluşuyor çok faydalı olmaz ama dediğim gibi ayt de uçurur seni

• Lazar Angel0v kullanıcısına yanıt
    malum adam kim?
  • karabiber31 K kullanıcısına yanıt
    Dursun özbek

Fatih terim

• Hocam ben ilk başta karekökte klasik sorular var diye ondan başlamıştım ondan sonra yeni nesil dedikleri sorulara geçmiştim ama çok da sıranın önemi yok içinden nasıl geliyorsa çözebilirsin

• Lazar Angel0v kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu çok duydum hatta bana çoğu kişi öyle dedi çok haklisiniz,ayt icin zaten ona ayrı bir özen göstereceğim tyt için de Mikail hocaya çok çok özen göstereceğim dediğiniz olay çok doğru çok tesekkur ederim eksik olmayın.

• Ayt mat da 1 boş bırakmış biri olarak söylüyorum, çap ve karekök çöp yayınlardır.

Behzat-Ul Rasul fosforesselam efendi

• 40/40 yapamazsın çok yüksek ihtimal temelsiz ondan hedefeni daha düşük tut ulaşamadıkça kendini yer motivasyonun düşer

• Daha ne alcan hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.