Şimdi Ara

TYT AYT MATEMATİK FULLEYENLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
10
Favori
2.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu sene ayt 39-1 geçen sene 37-3 yaptım tyt 35 şunu soyleyım matematik eski matematik değil eskisi gibi çok emek istemiyor ayt mat / geo hariç / 4-5 kitap bitirmek amelelik 1 kitap yeter bana kalırsa 2 olursa daha iyi hissedersin düzgünce youtubedan bi kanaldan izle konunu bilgi sarmaldan çöz yanında 345 mi acil mi .. sen bilirsin çok yeni nesil olayına girmeni önermiyorum bol bol deneme çöz apotemi karekök gibi yayınlardan uzak dur keşke çöz diyebilsem ama öyle bi sınav gelmıcek
  • Tyt 31,5 heyecandan sürem yetmedi 6 boş kaldı :(
    Ayt 40

Bilgisarmal Tyt-Ayt
    Acil Ayt
    Karekök Ayt

Tyt'de 1 tane kaynak yeter ondan sonra deneme basarsın. Ayt bana göre daha basit ne kadar çözersen o kadar karşılığını alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kondisyonum baya yüksek neden dusuruyorsun:) neden desem havaya girme diye diceksin :) Ama ağır kondisyon yükledim yani olmaması için neden yok :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    Hocam derece yapmışlar in çoğu karekoksuz yapmamış ve bayagi iyi diyorlar neden böyle dediniz ve ne cozmemi onerirsiniz

• O yayınlar çok zor mu diye diyorsunuz öyle gelmicek diye basitlikten mi sacmaliktan mi hocam,Değerli yorumunuz icin tesekkur ederim

• Değerli yorumunuz icin tesekkur ederim hocam sağolun dikkate alacağım.

• saçma demek yersiz olurda ufuk açıcı şeyler ama sınavda o zorlukta gelmıyor .ufuk acma işini sınavdan sonraya saklamak gerek bence ben sınavda matematik sayfalarını çevirirken direkt aklıma apotemi geldi ulan bunu çözcegıme tyt sosyal calıssaydım keske dedim sınav odaklı calısın hocam 3 yıllık tyt aytleri açın bakın ders ders daha sonra anlıcaksınız hangı yayın gereklı hangı yayın gereksız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faraday's Chair

Hocam derece yapmışlar in çoğu karekoksuz yapmamış ve bayagi iyi diyorlar neden böyle dediniz ve ne cozmemi onerirsiniz
    Acil güzel hocam, bilgi sarmal fena değil. Apotemi biraz abartıyor ama çözülür özellikle limit türev integral fasikülleri güzel.

İki kitap yeter toplam. Fazlası gereksiz.

• up
  • IockedIamora1642 kullanıcısına yanıt
    Hocam 3D nin son prova denemesini aldım almaz olaydım son s*kiş provasıymış meğersem sınavdan 1 hafta önce sınava girmeden s*kildim ayt 55 net geldi tyt sini çözmedim sonra zaten matematiğini abartmışlar gerçi seneye zorlarlarsa o seviyede zorlarlar muhtemelen gerçekten zor fizikte 1 soru nokta atışı gerilimi yükseltme sorusu denemeyi çözmeme rağmen denemede yanlış yaptım doğrusuna baktım tekrar sınavda yine yanlış yaptım kader işte onu yapsam akdenizdeydim

• quote:

Orijinalden alıntı: Scalh

Ayt mat da 1 boş bırakmış biri olarak söylüyorum, çap ve karekök çöp yayınlardır.
    Karekök o 1 bos kalmasin diye var

• Tyt Ayt 40 yaptim

Orijinal matematik Ayt
    345 Matematik Ayt
    Endemik ayt
    3D yayinlari Ayt
    Limit Turev İntegralde piyasadaki kitaplarin tamami 8 tane

Orijinal geometri tyt ayt
    Acil Geometri
    Fen bilimleri geometri
    Endemik yeni nesil -ince bir seydi

Bunlar cozup begendigim kaynaklar elindekiler de olur sıkıntı yok bence
    Soru çözmek matematik ve geometri için çok onemlidir soru cozulmezse hem hiz azalir hem de bilinen soru tipleri de unutulabilir

Tavsiyem soru çözümünde oturmamış, yanlış çıkaran,ezbere yaptığın ve mantigini oturtmadigin konulara abanman
    örneğin Polinomlari anlamiyorsun o zaman tum soru bankalarindan polinom sorularini kes ve masana koy bu sorulari erit video cozum bakarak hocaya abiye ablaya sorarak eksiklerini gider
    Baska bir örnek Problemlerin çok iyiyse surekli onlardan cozme eksik oldugunu hissettigin konuya yonel

Ben tyt adina 1 kitap bile bitirmedim
    aytye cok çalıştım her gun Matematik Her gun Geometri cozdum
    bugunden
    30 mat
    20 geo
    ile basla ilerleyen surecte kademeli sekilde artirirsin
    ben sinavdan bir ay once
    80mat
    60 geometrl çözüyordum her gun
    Basarilar dilerim dostum

Oncelikk eksik hissettigin oturmamış yanlış çıkaran konular Lutfen bu eksik konulardan boool boooool soru çöz atlama ve erteleme bugün çöz yarina kalmasin
    Bir yanlisin ustunu örtmemeliyiz çünkü matematikte soru çözmek aslinda o soruyu onceki bir soruya benzetip cozmektir
    bunlari hallet matematik sana yalvarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belakral61 -- 16 Ağustos 2020; 2:12:13 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.