arkadaşlar farklı olarak şunu yaptım ve işe yaradı diyebileceğiniz bir şeyler var mı? biyolojide sürekli bir şeyler oturmamış bir şeyleri unutmuşum gibi hissediyorum, fizikte 1-2 tane karma yanlışlarım çıkıyor 2 tane de banko kaçan konum var unutmuşum. kimyada pek sıkıntı yok (25-30 civarı yapıyorum bu arada) edit: artık 34-35 yapıyorum genel olarak. tavsiye verenlere teşekkürler bildirim gelince hatırladım konuyu. haftaya sınavda 37+ yaparım umarım şimdiki hedef de bu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-629491C4C -- 20 Haziran 2021; 0:49:7 > |
ayt fen 35+ yapanlar
-
-
30+ nasıl çıktınız? sadece soru bankası çözerek çıkılmıyor
-
hocam 2şer sb çözdüm (hatta 1,5)
sonra da bilgi sarmal f-k-b denemeleri çözdüm. başka da bir şey yapmadım daha
-
Hocam klişe olacak fakat deneme + analiz ile epey fark etti diyebilirim
Biyolojide unutma sorunu çok fazla oluyordu başlarda - hala bitmiş değil fakat artık daha az - deneme sonrası unuttuğum ufacık bir nokta olsa bile onu hemen meb kitabından ctrl-f ile bulup okumasını yapıyorum. Örneğin biyo denemesi ortalama 5 dakikada bitiyorsa ardından 5-10 dakika da analize harcıyorum, unutulan kısma göre değişebilir bu süre.
Kimyada zaten sorunum yok demişsiniz ki 2 deneme setinden sonra sorular tekrara dönüyor hissi veriyor
Fizik de aynı şekilde denemeler çok şey katıyor fakat önceki birikimimin sayesinde daha çok verim aldığımı düşünüyorum. Ayt fen denemelerinde bu kısma ağırlık vermek daha mantıklı geliyor bana
Günde üçer dörder çözerseniz farkı çok rahat görürsünüz diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandie -- 21 Mayıs 2021; 0:17:5 > -
teşekkür ederim hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: pandieHocam klişe olacak fakat deneme + analiz ile epey fark etti diyebilirim
Biyolojide unutma sorunu çok fazla oluyordu başlarda - hala bitmiş değil fakat artık daha az - deneme sonrası unuttuğum ufacık bir nokta olsa bile onu hemen meb kitabından ctrl-f ile bulup okumasını yapıyorum. Örneğin biyo denemesi ortalama 5 dakikada bitiyorsa ardından 5-10 dakika da analize harcıyorum, unutulan kısma göre değişebilir bu süre.
Kimyada zaten sorunum yok demişsiniz ki 2 deneme setinden sonra sorular tekrara dönüyor hissi veriyor
Fizik de aynı şekilde denemeler çok şey katıyor fakat önceki birikimimin sayesinde daha çok verim aldığımı düşünüyorum. Ayt fen denemelerinde bu kısma ağırlık vermek daha mantıklı geliyor bana
Günde üçer dörder çözerseniz farkı çok rahat görürsünüz diye düşünüyorum
ne önerirsiniz deneme? bs fkb var. ayt fen 3d ve 345 var. daha gerekli mi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-629491C4Chocam 2şer sb çözdüm (hatta 1,5)
sonra da bilgi sarmal f-k-b denemeleri çözdüm. başka da bir şey yapmadım daha
ben bsde çok zorlanıyorum fizikte. 10 dan 2 ye düşüyo sonra 9 sonra 6 fln bi garip. tam oturmadı. aslında tam soru bankası bitirmedim hiç birindne o yüzden herhalde. ama vakit yok maalesef
-
Ayt fen 3d-345 yeterli sınava kadar götürür
Bs fkb üzerine kimya için palme-aydın, fizik için nb-esş-apotemi, biyoloji orta seviye devam etmek isterseniz biyotik-palme veya ileri seviye için apotemi olabilir. Bunlardan istediklerinizi tercih edebilirsiniz. Apotemilere yeni geçtim çok beğendim zorlayıcı denemeler fakat çözümleri ile epey geliştirir.
Bu arada bs fizik denemelerinin 2020 versiyonunun çözümlerini veysel hoca Youtube kanalında yapmıştı. Konu özeti tadında çözüyor size ilaç gibi gelir bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kotu olunan dersteki bir brans denemesini bir gunde bitirmek
Bunu bioda 3 kere belirli aralıkla yaptım baya işe yaradı tek sıkıntısı işlem bitiğinde çözecek deneme kalmaması çünkü zaten piyasada kaliteli bio denemesi çok az ben gibi abartmamanı öneririm
Evet, gecen sene fizikte deneme yoktu mesela dogru duzgun piyasada, aklimda olmasina ragmen yapamamistim. Ders basina bir kezden fazla yapilmamali bence
Bu yıl da pek yok sanki hocam, geçen yıl esş yi çözdüm baymıştı baya bu yıl kolaylaştırılacakmış bakalım onu bi inceleyeceğim, kesinlikle abartılmamalı ama ben yine de deneme bol çözülmesi taraftarıyım meb kitabı konusunda da herkesin affına sığınıyorum ama biraz boş iş gibi biyo harici ve de youtube tayfa yüzünden şişirildi sanki bu konuda siz ne düşünüyosunuz hocam çok üzerine düştünüz mü?
Meb kitabı olayi bence tamamen sacmalik. Gecen sene 2 gunde biosuna ve azicik alternatif akim kismina goz gezdirdim, bir sey kaybettigimi dusunmuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Zamansızkedyy55Bu yıl da pek yok sanki hocam, geçen yıl esş yi çözdüm baymıştı baya bu yıl kolaylaştırılacakmış bakalım onu bi inceleyeceğim, kesinlikle abartılmamalı ama ben yine de deneme bol çözülmesi taraftarıyım meb kitabı konusunda da herkesin affına sığınıyorum ama biraz boş iş gibi biyo harici ve de youtube tayfa yüzünden şişirildi sanki bu konuda siz ne düşünüyosunuz hocam çok üzerine düştünüz mü?
meb kitabı bence kimya ve biyoloji için güzel kaynak.Matematik ve fizik adına ben de gereksiz buluyorum ama sözele kaçan kısımlarda çok yardımcı oluyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: pandieAyt fen 3d-345 yeterli sınava kadar götürür
Bs fkb üzerine kimya için palme-aydın, fizik için nb-esş-apotemi, biyoloji orta seviye devam etmek isterseniz biyotik-palme veya ileri seviye için apotemi olabilir. Bunlardan istediklerinizi tercih edebilirsiniz. Apotemilere yeni geçtim çok beğendim zorlayıcı denemeler fakat çözümleri ile epey geliştirir.
Bu arada bs fizik denemelerinin 2020 versiyonunun çözümlerini veysel hoca Youtube kanalında yapmıştı. Konu özeti tadında çözüyor size ilaç gibi gelir bence
teşekkürler.
-
hocam bunu deneyeyim haftaya.
şöyle düşünüyorum 1.gün mesela biyo temizledim 2.gün orada eksik çıkan konulara yoğunlaşayım, 3.gün kimyaya, 5,gün fiziğe gibi. umarım etkiler ya. teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için de
-
oh be sonunda bu konuda benim gibi düşünen biri .d cidden abartılıyor bence ben de kendimi ecbur hissettiğim için sene içinde ara ara baktım son zamanlarda biyosuna bakmayı düşünüyorum ama hepsi için kesin bakın denecek kalitede değiller
-
Ben bunu bilinçli yapmamistim aslinda, gecen sene aptal isler kargoyu 3 haftada getirince elimde sadece kimya sarmal kalmisti, bastan sona onu bitirmiştim. Ozellikle dikkat hatalarini etkilemisti
Evet hocam anlatımları güzeldir kesinlikle ama ben fazla abartıldığını düşünüyorum fizik içinse düpedüz saçma buluyorum bakmayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 1 günde kaç ders çalışılmalı
- deneme forum
- 20 yaşında üniversiteye başlamak
- toprak yayınları zorluk derecesi
- trigonometri fasikül önerisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X