Şimdi Ara

Ayt fen deneme öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çözüm simülasyon,345 harici fen deneme önerebilir misiniz?Bu ikiside baya güzeldi bence.Bunların ayarında olsa güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bunlara ek niteliği de çözüyorum,ikisinden de zor ve çözümleri yok.Ama çözümlerinin olması bana bi bakımdan yararlı oldu kendim uğraşıyorum/araştırıyorum daha kalıcı oluyor.Soruları da kaliteli bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mimbulus_mimbletonia kullanıcısına yanıt
    Hocam nitelik'in biyolojisi sence nasıl? Ben de nitelik çözüyorum ama diğerlerini çözmedim, Fizik ve kimyasını beğendim ama biyolojisini çok sevemedim.

• David Rockefeller kullanıcısına yanıt
    Genelde ayt sorularını yapıyorum tytlerden patlıyorum.Biraz gereksiz ayrıntı sorular var.Ama güzel sorular da var beni geliştirdiğini düşünüyorum.

• Limit fen denemesi de fena değil. Çok kasıntı soru yok ama sorular sınav ayarında. Öyle yeni nesil diye eciş bücüş soru yok. Hatalı ya da bozuk bir soruya da rastlamadım. Bu yoklukta çözülür. Ek olarak hız ve renk vardı bi de o da fena değil sanırım. Fizik ve biyolojide başarılı bir yayındı

• Sarmal var 3 undende gayet hoş hız renk fizik alabilirsin

• mimbulus_mimbletonia kullanıcısına yanıt
    Çözümünün olmaması kötüymüş ya.Sınava az kaldı epey ya.Daha fazla zaman kaybı olmuyor mu hocam
  • fbler770 F kullanıcısına yanıt
    Aynen sarmalı araştıracağım.Fiziğine baya iyi demişlerdi
  • sarmalin biyosu bitti fizigi yariladim kimyada da 10a falan geldim ve cidden hepsi cok guzel alin derim

• Sofie_ S kullanıcısına yanıt
    Hocam çok da fazla fark olmuyor çözüm videosu izlemekle.Daha kalıcı olduğu için değiyor bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.