Şimdi Ara

SABUNDAN DİŞ ss li (EDİt)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
9.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • perişan oldum persembe ön santral ödevi var vaziyet cok kötü hiç yetenek yok ne yapayım Öner’i var mı videoları izliyorum bir şey oldugu yok 2. Sınıflar Öner’i verir misiniz
    SABUNDAN DİŞ ss li (EDİt) çalıştıkça biraz daha geliştirdim ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galericiaydınn -- 4 Ekim 2018; 2:41:41 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başlık: Sabundan Diş Yapımı: Mümkün mü?

Giriş: Sabundan diş yapımına yönelik sorularla sıklıkla karşılaşıyoruz. Ancak gerçek şu ki bu mümkün değildir. Sabun, diş yapımına uygun bir malzeme değildir ve bu tür girişimler sağlığınız için zararlı olabilir.

Sabundan Diş Yapımı İçin Gerekli Malzemeler Yoktur: Diş yapımında kullanılan malzemeler, sağlamlık, dayanıklılık ve biyouyumluluk açısından özel olarak tasarlanmıştır. Sabun ise bu özellikleri karşılamaz.

Diş Hekimleri Sabun Önermez: Hiçbir diş hekimi, diş yapımında sabun kullanımını önermez. Bu, diş sağlığınızı ve genel sağlığınızı riske atacak tehlikeli bir uygulamadır.

Sabundan Diş Satışı Yasa Dışı: Bazı kişiler sabunla yapılan diş benzeri ürünleri satmaya çalışabilir. Bu ürünlerin kullanımı tehlikelidir ve yasa dışıdır.

Sabundan Diş Yapmak Sağlığına Zararlıdır: Sabun, diş minesine zarar verebilen alkali bir maddedir. Sabundan yapılan dişler kırılgan olur ve diş çürümesine yol açabilir.

Sonuç: Sabundan diş yapmak mümkün değildir ve sağlığınız için zararlıdır. Diş sağlığınıza kavuşmak için güvenilir bir diş hekimine başvurmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aydın abi esrarkeş menderesden korkup sektör değiştirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-44FF1132B -- 3 Ekim 2018; 0:45:0 >
  • bu sektördeki insanlar cok hadsiz Benimle nasıl böyle konuşuyorlar anlamıyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: galericiaydınn

bu sektördeki insanlar cok hadsiz Benimle nasıl böyle konuşuyorlar anlamıyorum hocam
    bro istersen kalıp falan yapmaya çalış önce sabunu içine sokuşturur şekilini almasını sağlarsın direk sabunla çalışmakdan kolay olabilir
  • Özürlü Aslan’ın dişi gibi olmuş
  • Yüzeyi bile resmen sökmüşsünüz temizlerken biraz daha nazik yavaş ve planlayarak yapsanız olur bence videolarada bakın ama notlarınızda ölçüleri baz alın
  • Hocam yanlış anlamayın ama hiçbir şeye benzememiş
  • Ödev dinozor dişiyse umut var
  • Uruk ?
  • SABUNDAN DİŞ ss li (EDİt)

• Yok ben fena sayilmam,zorlaniyorum ama yine de bir seyler yapiyorum iste.Bir de biz daha dise gecmedik baska seyler yapiyoruz.
  • Hocam biz de yapıcaz şimdi seninkini görünce tırstım biraz :)
  • Hangi universite okuyorsunuz.biz daha dişe gecmedik.serbest çalışmalar yapıyoruz.birde hacisakir 1000 Gr.oneririm.sabununu çalıştıktan sonra poşete koymalısınız.asetat kağıda tüm yüzeylerin görüntüsünü ölçekli olarak çizip öyle kazıma işlemi yapınız YouTube çok video var.
  • Minnakmidilli M kullanıcısına yanıt
    Hocam daha ekonomik önereceğiniz sabun var mı bir de 800 gr kullansak ?
  • Ben hacisakir 1000 gr öneriyorum.kesinlikle çalışma bitince buzdolabı poşetlerine koymalısınız.a 101 ,bim ve şok marketlerden 800 Gr sabunlarda olur.dalan markası da fena değil.dis depolarından sabun yontma bıçağı almalısın incesi ve kalını var.yaptikca elin alışır.biraz sabır.
  • Birde resimlerden şunu gördüm sabunu birden çok kesmissin markasını kaziyim derken kalın bir kabuk kaldırmış son yavaş yavaş yontacaksin birden girme sabunun içine.kimseyi takma, bu iş boza yapan olacak iş.
  • Eyvallah hocam cok sağol

SABUNDAN DİŞ ss li (EDİt) biraz daha geliştirdim sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: galericiaydınn

Eyvallah hocam cok sağol

SABUNDAN DİŞ ss li (EDİt) biraz daha geliştirdim sanırsam

Dinozordan kaplana inmissin hocam. Bu hizla gidersen 2 haftaya insandasin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.