Şimdi Ara

diş fırçalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim en büyük sorunum diş fırçalama alışkanlığımın olmaması diş fırçalamayı sevdircek şeyler tavsiye edermisiniz

• mp3 dinle
  • quote:

Orjinalden alıntı: TerorGuardian

arkadaşlar benim en büyük sorunum diş fırçalama alışkanlığımın olmaması diş fırçalamayı sevdircek şeyler tavsiye edermisiniz

diş fırcalamazsan kızların hiçbirinin seni öpmeyeceğini düşün.Ben öyle yaptım.Bu kız milleti adama neşer yaptrıyoo beaaaaa
  • eğer daha önce dişten tedavi gördüysen söylediğim şey çok işe yarar. bi post-it al(yapışkanlı kağıt) üstüne "şimdi dişimi 2 dakika fırçalamazsam acısını doktorda çekeceğim" yaz aynaya veya ne bileyim her zaman görebileceğin bi yere as.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmyRocK

quote:

arkadaşlar benim en büyük sorunum diş fırçalama alışkanlığımın olmaması diş fırçalamayı sevdircek şeyler tavsiye edermisiniz

diş fırcalamazsan kızların hiçbirinin seni öpmeyeceğini düşün.Ben öyle yaptım.Bu kız milleti adama neşer yaptrıyoo beaaaaa

daha pratik bişe yok mu
    @DarkMourning
    ne alaka

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EmyRocK

quote:

daha pratik bişe yok mu
    @DarkMourning
    ne alaka

canının sıkıntısı geçer

• Diş fırçalamak sünnettir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SABUNDAN DİŞ ss li (EDİt)
    6 yıl önce açıldı
    Diş Eti Çekilmesi Ameliyatı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birce

Diş fırçalamak sünnettir

düşünecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: spawn34

eğer daha önce dişten tedavi gördüysen söylediğim şey çok işe yarar. bi post-it al(yapışkanlı kağıt) üstüne "şimdi dişimi 2 dakika fırçalamazsam acısını doktorda çekeceğim" yaz aynaya veya ne bileyim her zaman görebileceğin bi yere as.

arada kaynamış
  • ya kızların hiç birinin öpmeyeceğini düşün işte varmı ötesi ? ama fırçalarsan öp öp doymazlar

• hmm nasıl bir dişmacunu önerirsiniz ve diş fırçası bendeki diş macunu taş gibi oldu
  • quote:

hmm nasıl bir dişmacunu önerirsiniz ve diş fırçası bendeki diş macunu taş gibi oldu

git al işte bi tane

diş fırçasıda şöyle gözüne güzel gelen şekil bi tane al fırçaya baktımı dişini fırçalayasın gelsin diş macunuda elmalı-portakallı filan bişeler var onlardan al
    böyle yaparsan diş fırçalamak zevke bile dönüşebilir

• Kendine Pilli Diş Fırçası Al O Ugraştırmıyo O yüzden Sıkılmıyorum Diş Fırçalamadan Hatta Koy Agzına Bilgisayarın Karşısına Otur
  • Çocuklar için özel diş macunları mevcuttur, güzel kokulu, şekerli vb. Bu diş macunlarından kullanarak alışkanlık kazanabilirsiniz ve ileride yetişkinler için olanlarına terfi edebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Autumn.

Çocuklar için özel diş macunları mevcuttur, güzel kokulu, şekerli vb. Bu diş macunlarından kullanarak alışkanlık kazanabilirsiniz ve ileride yetişkinler için olanlarına terfi edebilirsiniz.

denerim
    arklar görmesin rezil olurum
  • Yaaw boşversene dişlerin çürüsün;git bir doktora o aletle vızzzzz bir oysun hoplatsın seni yada genç tecrübesiz bir bayana git ağzına mıçsın dişlerini çekerken gör bakayım bir daha dişlerini himal edebiliyor musun,yada senin hiç dişlerin çürüyüp ağırmadı galiba; kabir azabı gibidir.
    Hatırlayanınız varmı acaba; haberlerde çıkmıştı adamın teki diş ağrısına dayanamıyor ve dişini vuruyor tabii kendisi de tahtalıköyü boyluyor
  • şarjlı bir diş fırçası al kaliteli olsunki parasıda biraz pahalı olsun sende ulan o kadar para verdik bari kullanalım dersin

aslında kızlı erkekli bir grupta muhabbetin ortasında kızın teki sana dişlerin ne kadar pis hiç fırçalamıyormusun diye sorsa olay biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: mungan22

şarjlı bir diş fırçası al kaliteli olsunki parasıda biraz pahalı olsun sende ulan o kadar para verdik bari kullanalım dersin

aslında kızlı erkekli bir grupta muhabbetin ortasında kızın teki sana dişlerin ne kadar pis hiç fırçalamıyormusun diye sorsa olay biter

hakkaten çok fena koyar ben o grubun yüzüne bir daha bakamam
  • diş fırçalamak bi dert bide sonrası ayrı bi dert

dişleri fırçalıyoz ama daha beyaz yapmak için bi öneri var mı???
  • diş fırçalamamak günah diye düşün
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.