arkadaşlar benim en büyük sorunum diş fırçalama alışkanlığımın olmaması diş fırçalamayı sevdircek şeyler tavsiye edermisiniz
mp3 dinle
quote:
Orjinalden alıntı: TerorGuardian
arkadaşlar benim en büyük sorunum diş fırçalama alışkanlığımın olmaması diş fırçalamayı sevdircek şeyler tavsiye edermisiniz
diş fırcalamazsan kızların hiçbirinin seni öpmeyeceğini düşün.Ben öyle yaptım.Bu kız milleti adama neşer yaptrıyoo beaaaaa
eğer daha önce dişten tedavi gördüysen söylediğim şey çok işe yarar. bi post-it al(yapışkanlı kağıt) üstüne "şimdi dişimi 2 dakika fırçalamazsam acısını doktorda çekeceğim" yaz aynaya veya ne bileyim her zaman görebileceğin bi yere as.
quote:
Orjinalden alıntı: EmyRocK
quote:
diş fırcalamazsan kızların hiçbirinin seni öpmeyeceğini düşün.Ben öyle yaptım.Bu kız milleti adama neşer yaptrıyoo beaaaaa
daha pratik bişe yok mu @DarkMourning ne alaka
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: EmyRocK
quote:
eğer daha önce dişten tedavi gördüysen söylediğim şey çok işe yarar. bi post-it al(yapışkanlı kağıt) üstüne "şimdi dişimi 2 dakika fırçalamazsam acısını doktorda çekeceğim" yaz aynaya veya ne bileyim her zaman görebileceğin bi yere as.
arada kaynamış
ya kızların hiç birinin öpmeyeceğini düşün işte varmı ötesi ? ama fırçalarsan öp öp doymazlar
hmm nasıl bir dişmacunu önerirsiniz ve diş fırçası bendeki diş macunu taş gibi oldu
quote:
hmm nasıl bir dişmacunu önerirsiniz ve diş fırçası bendeki diş macunu taş gibi oldu
git al işte bi tane
diş fırçasıda şöyle gözüne güzel gelen şekil bi tane al fırçaya baktımı dişini fırçalayasın gelsin diş macunuda elmalı-portakallı filan bişeler var onlardan al böyle yaparsan diş fırçalamak zevke bile dönüşebilir
Kendine Pilli Diş Fırçası Al O Ugraştırmıyo O yüzden Sıkılmıyorum Diş Fırçalamadan Hatta Koy Agzına Bilgisayarın Karşısına Otur
Çocuklar için özel diş macunları mevcuttur, güzel kokulu, şekerli vb. Bu diş macunlarından kullanarak alışkanlık kazanabilirsiniz ve ileride yetişkinler için olanlarına terfi edebilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: Autumn.
Çocuklar için özel diş macunları mevcuttur, güzel kokulu, şekerli vb. Bu diş macunlarından kullanarak alışkanlık kazanabilirsiniz ve ileride yetişkinler için olanlarına terfi edebilirsiniz.
denerim arklar görmesin rezil olurum
Yaaw boşversene dişlerin çürüsün;git bir doktora o aletle vızzzzz bir oysun hoplatsın seni yada genç tecrübesiz bir bayana git ağzına mıçsın dişlerini çekerken gör bakayım bir daha dişlerini himal edebiliyor musun,yada senin hiç dişlerin çürüyüp ağırmadı galiba; kabir azabı gibidir. Hatırlayanınız varmı acaba; haberlerde çıkmıştı adamın teki diş ağrısına dayanamıyor ve dişini vuruyor tabii kendisi de tahtalıköyü boyluyor
şarjlı bir diş fırçası al kaliteli olsunki parasıda biraz pahalı olsun sende ulan o kadar para verdik bari kullanalım dersin
aslında kızlı erkekli bir grupta muhabbetin ortasında kızın teki sana dişlerin ne kadar pis hiç fırçalamıyormusun diye sorsa olay biter
quote:
Orjinalden alıntı: mungan22
şarjlı bir diş fırçası al kaliteli olsunki parasıda biraz pahalı olsun sende ulan o kadar para verdik bari kullanalım dersin
aslında kızlı erkekli bir grupta muhabbetin ortasında kızın teki sana dişlerin ne kadar pis hiç fırçalamıyormusun diye sorsa olay biter
hakkaten çok fena koyar ben o grubun yüzüne bir daha bakamam
diş fırçalamak bi dert bide sonrası ayrı bi dert
dişleri fırçalıyoz ama daha beyaz yapmak için bi öneri var mı???