Şimdi Ara

Diş macunu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler macun dişin şuan olduğu durumu korumasını mı sağlar yoksa beyazlatırmı?

Hangisini tavsiye edersiniz ,düzenli kullanımda farkedilir etkiyi yaratabilcek macun lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marka olacak ama, paradontax favori

• Paradontax

•  Diş macunu tavsiyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

Paradontax

Beyazlatıyor mu peki belli bi süreden sonra?

@Enrique Iglesias07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiHalinde. -- 29 Ocak 2016; 11:17:54 >
  • https://www.naturalive.com.tr/magaza/index.php?route=product/product&product_id=51

Edit: Naturalive

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayRealist -- 29 Ocak 2016; 13:09:09 >
  • 2 liralık olandan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Misvak VS Diş Macunu
    10 yıl önce açıldı
    Diş Hekimliği Tavsiyesi.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sararmış dişlerin eski haline dönmesi çok zor. Piyasadaki beyazlattığını söyleyen ürünlerin çoğu geçici beyazlık sağlıyor, aynada baktığında beyaz görüyorsun fakat yarım saat sonra eski haline dönüyor.
  • Sensodyne ferah nefes kullanyyorum memnunum.Duzenli fircalayarak filmlerde ki gibi beyaz olacagini saniyorsan yaniliyorsun bende oyle saniyordum.Karsidan bakan biri duzenli fircaladigini anlayabilir saridan cok daha beyaza yaklasiyor dislerin rengi.Dis fircasi olarakta sensodynenin manuel fircasini tavsiye ederim ben bi hevesle gittim oralb elektrikli dis fircasi aldim almaz olaydim evdekiler laf yapacak diye normal fircada alamiyorum dislerim eski beyazligibi kaybeti suan.

• bnym97 kullanıcısına yanıt
    Reklamlardaki gibi olmasını beklemiyorum ama beyaza biraz yaklaşması gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Meiyou Rei_

Reklamlardaki gibi olmasını beklemiyorum ama beyaza biraz yaklaşması gerek

Ciddi derecede sarı tabakalar varsa onlar beyazlayarak gitmez dostum. Biraz masraflı bir lazer operasyonla dişlerdeki tartarları temizletip düzenli fırçalayabilirsin. Macun olarak da parodontax öneririm.
  • Normalde paradontax kullanırım. .geçen fırça ile birlikte signal man diye bir macun aldım.( ..okumadım dışını sigara kullanmıyorum yanlışlıkla aldım dışında.. erkeklere özel sigara kaynaklı Sarılıkları önler yazıyormuş)1 haftadır kullanıyorum dişlerim de beyazlık arttı (çevremdekilerin de söylediğine göre) ama üstteki arkadaşın dediği gibi geçici süreli sanırım ama bence. Deneye bilirsin

http://www.eczacidergisi.com/signalden-erkeklere-ozel-dis-macunu/

http://www.hepsiburada.com/signal-dis-macunu-white-now-men-super-pure-75ml-pm-sgsignal37714689
    (ben güzel bir fırça ile 10 tl ye almıştım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 29 Ocak 2016; 13:52:28 >

• Düzenli fırçalamaya başlamadan önce ben çok araştırdım dişin kendi ana rengi de önemli diyorlar hocam.Dişinizin ana rengi daha çok sarıya yakınsa onu fırçalayarak beyaz yapamazsınız.Ben 2 3 yıldır düzenli olarak günde en az 2 kere fırçalıyorum çok beyaz olmasa da yakın en azından.Öncelikli amacınız diş sağlığınızsa günde 2 3 kere fırçalasanız beyaza yaklaşır dişleriniz baktınız hala istediğiniz beyazlıkta değil diş doktoruna başvurun beyazlatma işlemleri varmış galiba seans seans onlardan yaptırırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.