Şimdi Ara

Gerçekten dişleri beyazlatan bir diş macunu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
7
Favori
119.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık olarak 9 yaşımdan beri dişlerimi düzenli olarak fırçalıyorum. Heralde o yaşıma kadar düzenli fırçalamamamdan ve yine o yaşıma kadar kullandığım ilaçlardan ötürü, dişlerim bir türlü istediğim beyazlığa ulaşamadı.

Birçok beyazlatıcı diş macunu denedim, Sensodyn, Ipana, Colgate vs, vs. İstediğim sonucu bir türlü bu diş macunlarından alamadım.

Geçen senede gittigidiyordan dişe jel sürülüp, ağza mor bir ışık veren aletten aldım, 15 günde kesin sonuç diyordu. Ancak jelini çok çabuk bitirdim, bırakın 15 günü 3 gün dayanmadı. :)

Dünde Tekin Acar'dan parfüm almaya gittim, kasaya geldiğimde kız "bu diş macunundan alır mısınız?" dedi.(Markasını hatırlamıyorum.) "Özelliği ne?" diyince, "dişlerinizin beyazlamasında kesin sonuç elde ediyorsunuz" dedi. Bende bunun üzerine fiyatını sordum. Tam emin değilim ama ya 30 küsür dedi ya da 40 küsür. Birde onların böyle bir çanta gibi birşeyde satılanı vardı, içinde ne olduğunu bilmiyorum onada 110 dedi.

Şimdi size sorum benim gibi bu diş beyazlaması konusunda sıkıntı çekip, başarıya ulaşan var mı? Eminim benim gibi birçok kişi de bu sorundan muzdariptir. Yardımlarınızı bekliyorum.

Benim gibi bu sorundan muzdarip olanların, konuyu yukarda tutması dileğiyle, teşekkürler. (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 12 Haziran 2009; 18:14:05 >

• Tekin Acar'da ki ürünün ismi Swissdent.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Tekin Acar'da ki ürünün ismi Swissdent.
    macunla falan alakası yok bi yerden sonra genetik diş rengi. ben de aynen senin gibi her gün dişlerimi takıntılı bi halde fırçalarım daha süt dişlerimden beri. ama istediğim kdr beyaz olmuyor. bizim bi akraba bişey yaptırdı ya ağzına takıyomuşun falan o dediğin şey gibi heralde işe yaramış valla bembeyazdı onda da. macun türü şeylere boşuna para bayılma onlar ayda bi fırçalayanlara işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

macunla falan alakası yok bi yerden sonra genetik diş rengi. ben de aynen senin gibi her gün dişlerimi takıntılı bi halde fırçalarım daha süt dişlerimden beri. ama istediğim kdr beyaz olmuyor. bizim bi akraba bişey yaptırdı ya ağzına takıyomuşun falan o dediğin şey gibi heralde işe yaramış valla bembeyazdı onda da. macun türü şeylere boşuna para bayılma onlar ayda bi fırçalayanlara işe yarar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: acheron

Önceden sıkıntı çekiyor muydu peki?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: acheron

Önceden sıkıntı çekiyor muydu peki?

Alıntıları Göster
    panikatak ilacı mahvediyor beni. Kullanmadıım şey kalmadı yine de doğru düzgün beyaz değil...

• quote:

Gerçekten dişleri beyazlatan bir diş macunu var mı ?

Yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can`

quote:

Yok
    herhalde yediğin, içtiğin şeylerin de etkisi vardır. Mesela hatırladığım kadarıyla aşırı çay içen kişilerin dişleri çok daha fazla sararır (ya da başka bir şey olabilir). Önerim bir diş doktoruna git o gerekli bilgiyi sana verecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Yok
    İşte:

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

İşte:

Alıntıları Göster
    Doktora git, en guzelini o yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: Real RocknRolla

Alıntıları Göster
    Benimde böyle bi sorunum var . Dişçiye kontrol'e gittiğimde sorayım
  • quote:

İşte:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: frkn55

İşte:

Cekpas İle Silsin :))

• quote:

İşte:

Alıntıları Göster
    eğer küçükken antibiyotik alındıysa diş sararır ve bu sararma antibiyotik sararması diye adlandırılır. Bunu geçirici birşey yok (ameliyat dışında [Ameliyatı var mı bilmem]) Yediğin içtiğin şeylerden kaynaklıysa sensodyne gibi macunların geçirmesi lazım demek ki değil. Genetikal birşeyse aynı şekilde geçirici birşey yoktur büyük ihtimal antibiyotiktir çünkü genellikle öyle olur

• quote:

Alıntıları Göster
    herkes bilmeden mesaj atıp sallamaya gelmiş buraya ben mesajımı sildim... iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quadream -- 12 Haziran 2009; 19:29:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

panikatak ilacı mahvediyor beni. Kullanmadıım şey kalmadı yine de doğru düzgün beyaz değil...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HmB_SaL

ben de panik ataktım doktora gitmeden düzeldim herşey kafada bitiyor paniğe düştüğünde içinden don't panic birazdan geçer de ilaca falan gerek yok

• quote:

Alıntıları Göster
    Şuan piyasada en iyi diş macunu İPANA'nın ufak kutuda satılan ve üzerinde 7 etkin koruma yazan diş macunudur, kendim birçok macunu denedim hiçbir sonuç alamamıştım hepsi hikayeden macunlar.
    Bu bahsettiğim ipana 7 etkin korumalı olan dişlerimdeki tartarları bile düzenli olarak 1 ay kullanımdan sonra baya bi şekilde yok etti, kesinlikle tavsiye ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domainci_ -- 12 Haziran 2009; 19:28:08 >

• quote:

quote:

Yok
    quote:

Orjinalden alıntı: Nickname...

quote:

Yok

quote:

İşte:

quote:

Orjinalden alıntı: taichi

herhalde yediğin, içtiğin şeylerin de etkisi vardır. Mesela hatırladığım kadarıyla aşırı çay içen kişilerin dişleri çok daha fazla sararır (ya da başka bir şey olabilir). Önerim bir diş doktoruna git o gerekli bilgiyi sana verecektir

Sabah kahvaltısı haricinde kolay kolay çay içmem. Annemin çok yakın bir arkadaşı diş doktoruydu, zamanında onun yanına gidip sormuştum. Dişlerin güzel, beyazlatma işine izin vermem zararlı demişti.

Böyle diş doktoruna gidip dişlerini beyazlatanlar memnun mu, kaç para verdiler?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nickname...

quote:

Yok

quote:

İşte:

quote:

Orjinalden alıntı: taichi

Sabah kahvaltısı haricinde kolay kolay çay içmem. Annemin çok yakın bir arkadaşı diş doktoruydu, zamanında onun yanına gidip sormuştum. Dişlerin güzel, beyazlatma işine izin vermem zararlı demişti.

Böyle diş doktoruna gidip dişlerini beyazlatanlar memnun mu, kaç para verdiler?

Alıntıları Göster
    diş beyazlatmak özentiliktir diş rengi bir insanın teniyle orantılıdır zenci bir insana beyaz diş yakışmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: quadream

herkes bilmeden mesaj atıp sallamaya gelmiş buraya ben mesajımı sildim... iyi günler...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: quadream

bu kadar uğraşacağınıza bir diş hekimine gidip bilgi alabilirdiniz... neyse ben anlatmaya çalışıyım...

dişin rengi belirleyen sandığınız gibi en dış tabakası değildir... dişin rengini etkileyen 4 ayrı faktör vardır...

tedaviye gelecek olur isek...

bir dişhekimine başvurup "diş beyazlatma" tedavisi görebilirsiniz...

ayrıca hiçbir diş macunu istediğiniz "beyazlatma" etkisini gösteremez... "diş beyazlatma" tedavisinde macunun içeriğinden farklı bileşenler kullanılır...

iyi günler...

not: eğer bir sorunuz olursa pm'den ulaşabilirsiniz... diş hekimliğinde okuyorum yardımcı olmaya çalışırım...

Ortalama ne kadar tutuyor bu tedavi? Tedavi olan insanların canı acıyor mu? Tedavi sonucunda dişe bir zarar gelir mi?
    Yukarda yazdığım aletten kesin sonuç elde etmiş yüzlerce insan var gittigidiyor'da. Bu ışığın gerçekten bu işe yaraması mümkün mü?

quote:

Orjinalden alıntı: Feel The Difference

diş beyazlatmak özentiliktir diş rengi bir insanın teniyle orantılıdır zenci bir insana beyaz diş yakışmaz...

Ben özentilik olarak düşünmüyorum, daha güzel bir görünüm açısından önem veriyorum. Ayrıca tenimin rengi beyaz. :)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: quadream

bu kadar uğraşacağınıza bir diş hekimine gidip bilgi alabilirdiniz... neyse ben anlatmaya çalışıyım...

dişin rengi belirleyen sandığınız gibi en dış tabakası değildir... dişin rengini etkileyen 4 ayrı faktör vardır...

tedaviye gelecek olur isek...

bir dişhekimine başvurup "diş beyazlatma" tedavisi görebilirsiniz...

ayrıca hiçbir diş macunu istediğiniz "beyazlatma" etkisini gösteremez... "diş beyazlatma" tedavisinde macunun içeriğinden farklı bileşenler kullanılır...

iyi günler...

not: eğer bir sorunuz olursa pm'den ulaşabilirsiniz... diş hekimliğinde okuyorum yardımcı olmaya çalışırım...

Ortalama ne kadar tutuyor bu tedavi? Tedavi olan insanların canı acıyor mu? Tedavi sonucunda dişe bir zarar gelir mi?
    Yukarda yazdığım aletten kesin sonuç elde etmiş yüzlerce insan var gittigidiyor'da. Bu ışığın gerçekten bu işe yaraması mümkün mü?

quote:

Orjinalden alıntı: Feel The Difference

Ben özentilik olarak düşünmüyorum, daha güzel bir görünüm açısından önem veriyorum. Ayrıca tenimin rengi beyaz. :)

Alıntıları Göster
    diş doktorum istediğin kadar bakım yap yinede tam beyaz olmayabilir demişti. kemik rengiyle alakalıymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirable

diş doktorum istediğin kadar bakım yap yinede tam beyaz olmayabilir demişti. kemik rengiyle alakalıymış.

Alıntıları Göster
    REMBRANT diş macunu... ben bir kere kullandım düzenli kullanılırsa faydalı olabilir belki bi araştır istersen

(Alumisil Içerikli Rembrandt ıntense Stain Removal, Sigara, Kahve, çay Gibi ürünlerin Diş üzerinde Bıraktıkları Kalıcı Lekeleri Ve Diş Minesindeki Renk Bozulmalarını En Etkili şekilde Temizler Ve Tekrar Oluşumlarını Engeller.)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.