Şimdi Ara

Tüyleri siyahlaştırıcı birşey var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
44.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi biliyorum bana la bebeye bak filan diyeceksiniz de 15 yaşındayım.2 senedir arkadaşlarımın sakallarının çıkışını izliyorum benim sarı tüylerin siyahlaşmasını bekliyorum

Var mıdır böyle bir şey.Bir sürü ince sarı tüy var.Onlar siyah gözükse yeter.
    Bırak napıcan sakalı daha erken filan demeyin lütfen,çünkü ben sakal istemiyorum zaten sadece tüylerin artık belli olmasını istiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tüyleri Siyahlaştırmak: Sarı Tüylerden Siyah Saçlara

Sarı tüylerin siyahlaşması, pek çok kişi tarafından merak edilen bir konudur. İster saçındaki sarı tüyleri siyahlaştırmak iste, ister sakalındaki sarı kılları koyulaştırmak dile, aşağıdaki ipuçları sana yardımcı olabilir.

Sarı Tüyler Nasıl Siyahlaşır?

Sarı tüyleri siyahlaştırmanın birkaç yolu vardır:

• Saç Boyası Kullanmak: En yaygın yöntemlerden biri, sarı saçlarını boyayarak siyahlaştırmaktır. Ancak saç boyaları, düzenli olarak kullanıldığında saçlara zarar verebilir.

• Bitkisel Yöntemler: Ceviz kabuğu, çay ve kahve gibi bazı bitkisel ürünler doğal renklendiriciler olarak kullanılabilir. Bunları saçlarına uygulayarak sarı tüylerin koyulaşmasını sağlayabilirsin.

• Henna: Henna, yüzyıllardır kullanılan doğal bir saç boyasıdır. Sarı tüyleri siyahlaştırmak için de kullanılabilir, ancak kırmızımsı bir renk tonu verebileceğini unutma.

Sarı Sakal Nasıl Siyahlaşır?

Sakaldaki sarı tüyleri siyahlaştırmak için de benzer yöntemler uygulanabilir:

• Sakal Boyası: Sakalına özel olarak üretilmiş boyaları kullanarak sarı kıllarını koyulaştırabilirsin.

• Bitkisel Yöntemler: Ceviz kabuğu, çay ve kahve gibi bitkisel ürünler sakalındaki sarı kılları koyulaştırmak için de kullanılabilir.

Sarı Tüyler Nasıl Sakal Olur?

Sarı tüyleri sakala dönüştürmek mümkün değildir. Sarı tüyler, vellus tüyleridir ve sakal kılları gibi terminal tüyler olarak gelişemezler.

Sarı Tüylerin Siyahlaşması

Sarı tüylerin siyahlaşması, genetik faktörlerle belirlenir. Sarı tüyler, melanin pigmenti eksikliğinden kaynaklanır ve bu pigmenti sonradan eklemek mümkün değildir. Ancak yukarıda bahsedilen yöntemler, sarı tüylerin görünümünü geçici olarak değiştirebilir.

Sonuç

Sarı tüyleri siyahlaştırmak için saç boyaları, bitkisel yöntemler ve henna gibi çeşitli seçenekler mevcuttur. Sakaldaki sarı kılları koyulaştırmak için de benzer yöntemler kullanılabilir. Ancak sarı tüyleri sakala dönüştürmek mümkün değildir ve sarı tüylerin siyahlaşması genetik faktörlerle belirlenir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sarımsak
  • 13 yaşında arkadaşlarının sakalı mı çıktı?
  • Saçlari yan yatir panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongio

Saçlari yan yatir panpa
    jiletle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikovac

13 yaşında arkadaşlarının sakalı mı çıktı?

tüy diyelim.Ama sakalı çıkmaya başlayan da vardı sert sert.
    Şu anda da bir kaç arkadaşımın sakalı tamamen var.Yani eksik bir tarafı yok.Yani arkadaş çevrem de tüysüz tavuk gibi kalıyorum.O yüzden ben de kendi görünmez tüylerimi siyahlaştırmak istiyorum.

Not:Saçım kahverengi.Sarı değil yani.

Jileti bıyıklarıma çok attım(Bıyıklarım var sayılır) Pek fayda etmedi.Yani sadece artık daha dik çıkıyolar.Eskiden yan yan çıkarlardı.
    Sarımsak da çok denedim.Bir işe yaradığı söylenemez bende.
    Çam terebentin filan da denedim.Badem yağı da.
    Galiba hint yağı siyahlaştırıyormuş tüyleri? Öyle bir şey duyan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsanoğluinsan

quote:

Orijinalden alıntı: Nikovac

13 yaşında arkadaşlarının sakalı mı çıktı?

tüy diyelim.Ama sakalı çıkmaya başlayan da vardı sert sert.
    Şu anda da bir kaç arkadaşımın sakalı tamamen var.Yani eksik bir tarafı yok.Yani arkadaş çevrem de tüysüz tavuk gibi kalıyorum.O yüzden ben de kendi görünmez tüylerimi siyahlaştırmak istiyorum.

Not:Saçım kahverengi.Sarı değil yani.

Jileti bıyıklarıma çok attım(Bıyıklarım var sayılır) Pek fayda etmedi.Yani sadece artık daha dik çıkıyolar.Eskiden yan yan çıkarlardı.
    Sarımsak da çok denedim.Bir işe yaradığı söylenemez bende.
    Çam terebentin filan da denedim.Badem yağı da.
    Galiba hint yağı siyahlaştırıyormuş tüyleri? Öyle bir şey duyan var mı?

Alıntıları Göster
    Seneye cıkmaya başlar zaten kasma fazla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Umarım.Bana biri zaten gelip garanti verse şu şu tarihte çıkıcak bırak diye ben hiç uğraşmam.Ama nedense hiç çıkmıyıcak diye korkuyorum
    Babamın çok erken çıkmış mesela hiç ona çekmemişim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Umarım.Bana biri zaten gelip garanti verse şu şu tarihte çıkıcak bırak diye ben hiç uğraşmam.Ama nedense hiç çıkmıyıcak diye korkuyorum
    Babamın çok erken çıkmış mesela hiç ona çekmemişim

Alıntıları Göster
    hacı hafif olarak rimel sür bak kesin işe yarayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: thepunisher38

Alıntıları Göster
    ozenme dostum sakala falan hergun almak zorunda olacaksın 2-3 seneye zaten
  • quote:

evet daha önce ben de denedim bunu
    Oluyor ama doğal gözükmüyor ve kalıcı değil
  • quote:

quote:

evet daha önce ben de denedim bunu
    Oluyor ama doğal gözükmüyor ve kalıcı değil

Alıntıları Göster
    Len ben daha neden sakallarım siyah olcak saçlarım sarı sakallarda sarı olsun diye istiyorum adamın istediği şeye bak ya sarı sakal iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: FromNewYork

Len ben daha neden sakallarım siyah olcak saçlarım sarı sakallarda sarı olsun diye istiyorum adamın istediği şeye bak ya sarı sakal iyidir

Dostum sarı sakal değil ki benimkiler sarı tüy
    Siyah tüy sarı tüyden daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Day 'n Night

sarı saç-siyah yanak tüyü mü istiyorsun

İşte beni özetledin
  • quote:

quote:

İşte beni özetledin

ben kahverengi saç-sarı tüy kombinasyonuyla dolaşıyorum.Hatta beyaz tüy de olabilir.Çünkü hiç görünmüyorlar normal bakınca.Anca ayna karşısına geçip yakınlaşında bariz belli oluyorlar.Baya var

Hint yağını deneyeceğim galiba

• quote:

quote:

quote:

İşte beni özetledin

ben kahverengi saç-sarı tüy kombinasyonuyla dolaşıyorum.Hatta beyaz tüy de olabilir.Çünkü hiç görünmüyorlar normal bakınca.Anca ayna karşısına geçip yakınlaşında bariz belli oluyorlar.Baya var

Hint yağını deneyeceğim galiba

Alıntıları Göster
    Bas plastik duvar boyasını.

• quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Bas plastik duvar boyasını.

Alıntıları Göster
    ya bebeye bak, cidden bebeye bak.

arkadaşlarının şimdiden kıllanması güzel bir şey mi sence? ben onları 18 inde göreceğim, kollarının iç taraflarında bile topak topak kıl çıkacak, araba koltuğuna tişört giymeden oturup bir kaç saat araba kullandıktan sonra araba koltuğu kürk gibi olacak.

15 yaşında siyah siyah sakal çıkmaması normal, cidden daha 15 yaşındasın ergenliğe bile yeni yeni girmişsin.

şimdi çıkmaması ileride de çıkmayacak anlamına gelmiyor, benim de 16 yaşıma kadar adam gibi sakalım çıkmadı şimdi bayağı gür sakalım var ama sakalla kaşlar, sakalla göğüs kılları karışmıyor. ama arkadaşların büüyk bir ihtimalle öyle olacak.

kıllı maymunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

arkadaşlarının şimdiden kıllanması güzel bir şey mi sence? ben onları 18 inde göreceğim, kollarının iç taraflarında bile topak topak kıl çıkacak, araba koltuğuna tişört giymeden oturup bir kaç saat araba kullandıktan sonra araba koltuğu kürk gibi olacak.

15 yaşında siyah siyah sakal çıkmaması normal, cidden daha 15 yaşındasın ergenliğe bile yeni yeni girmişsin.

şimdi çıkmaması ileride de çıkmayacak anlamına gelmiyor, benim de 16 yaşıma kadar adam gibi sakalım çıkmadı şimdi bayağı gür sakalım var ama sakalla kaşlar, sakalla göğüs kılları karışmıyor. ama arkadaşların büüyk bir ihtimalle öyle olacak.

kıllı maymunlar.

Alıntıları Göster
    Sarımsak sadece cildi yakar sakın deniyeyim deme boşuna uğraşma, cildine zarar verirsin tahriş olur derin. Jilet diyen arkadaşlar olucak kısmen doğru; jilet vicutta gözenekleri açıp ölü deriyi alıyor. Sertleşmesini sağlamaz ama daha çok çıkmasını sağlar. 15 yaşındasın ergen bile değilsin sakal çıkınca ne kadar uğraştırıcı olduğunu bilmiyorsun o yüzden hiç uğraşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

kıllı maymunlar.

köse detected

• quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

kıllı maymunlar.

köse detected

bana bu kadarı yetiyor. yanakları traş etme zamanı gelmiş, akşam traş olayım.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.