Şimdi Ara

Tüyleri siyahlaştırıcı birşey var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
44.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

ya bebeye bak, cidden bebeye bak.

arkadaşlarının şimdiden kıllanması güzel bir şey mi sence? ben onları 18 inde göreceğim, kollarının iç taraflarında bile topak topak kıl çıkacak, araba koltuğuna tişört giymeden oturup bir kaç saat araba kullandıktan sonra araba koltuğu kürk gibi olacak.

15 yaşında siyah siyah sakal çıkmaması normal, cidden daha 15 yaşındasın ergenliğe bile yeni yeni girmişsin.

şimdi çıkmaması ileride de çıkmayacak anlamına gelmiyor, benim de 16 yaşıma kadar adam gibi sakalım çıkmadı şimdi bayağı gür sakalım var ama sakalla kaşlar, sakalla göğüs kılları karışmıyor. ama arkadaşların büüyk bir ihtimalle öyle olacak.

kıllı maymunlar.

Seni çok severdim gamlı,sakal uzatma topiğini okudum,bisiklet yolu topiğini okudum.Darıldım sana
    Her neyse ben sadece arkadaşlarımın değil tüm 15 yaşındaki çocukların %65inin yanında tüysüz duruyorum.Yani öyle tüy için erken filan değil.Bebelikle alakası yok

• Yumurtanın sarısni ayır sürme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memelilerde tüy olmaz
  • quote:

arkadaşlarının şimdiden kıllanması güzel bir şey mi sence? ben onları 18 inde göreceğim, kollarının iç taraflarında bile topak topak kıl çıkacak, araba koltuğuna tişört giymeden oturup bir kaç saat araba kullandıktan sonra araba koltuğu kürk gibi olacak.

15 yaşında siyah siyah sakal çıkmaması normal, cidden daha 15 yaşındasın ergenliğe bile yeni yeni girmişsin.

şimdi çıkmaması ileride de çıkmayacak anlamına gelmiyor, benim de 16 yaşıma kadar adam gibi sakalım çıkmadı şimdi bayağı gür sakalım var ama sakalla kaşlar, sakalla göğüs kılları karışmıyor. ama arkadaşların büüyk bir ihtimalle öyle olacak.

kıllı maymunlar.

O kıllı maymunlara sordun mu sen böyle olmak istermiydin diye? Onların elinde mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: rrainmaker

Sarımsak sadece cildi yakar sakın deniyeyim deme boşuna uğraşma, cildine zarar verirsin tahriş olur derin. Jilet diyen arkadaşlar olucak kısmen doğru; jilet vicutta gözenekleri açıp ölü deriyi alıyor. Sertleşmesini sağlamaz ama daha çok çıkmasını sağlar. 15 yaşındasın ergen bile değilsin sakal çıkınca ne kadar uğraştırıcı olduğunu bilmiyorsun o yüzden hiç uğraşma.

15 yaşında ergen değilsin hayatımda okuduğum en saçma şeylerden.
    Ama diğer dediklerin doğru galiba.Neyse ben sarımsak filan sürmeyecektim zaten.Bana daha farklı şeyler lazım
  • sakalım çıksın diye yüzünün canını çıkarma zamanı gelince çıkar şimdiden sarımsak jilet falan zorlarsan ileride sakalların çok sert olur keserken bile kanar ayrıca yüzünün derisi kösele ayakkayı tabanı gibi olur yaşlanınca erken buruşur.
  • 15 yaşındaki çocuk ilkokul olmuyor mu, erken ergenlik gibi bir dönemdesin daha 1 senen falan var. Ne yaparsan yap etki etmeyecek boşuna uğraşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkYolcu

Yumurtanın sarısni ayır sürme.

hahaha çok komiksin cem yılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rrainmaker

15 yaşındaki çocuk ilkokul olmuyor mu, erken ergenlik gibi bir dönemdesin daha 1 senen falan var. Ne yaparsan yap etki etmeyecek boşuna uğraşma.

lise 2 oluyor.
    Madem öyle neden etrafımdaki yaşıtlarımın hepsi tüylü?
    Bütün anormaller bana mı denk gelmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

sakalım çıksın diye yüzünün canını çıkarma zamanı gelince çıkar şimdiden sarımsak jilet falan zorlarsan ileride sakalların çok sert olur keserken bile kanar ayrıca yüzünün derisi kösele ayakkayı tabanı gibi olur yaşlanınca erken buruşur.

Zaten öyle zarar vericek birşeye kalkışmam.Sadece doğal bir yağ gibi bir şey veya fazla pahalı olmayan bunun için geliştirilmiş bir losyon gibi birşey arıyorum
  • Avatarıma bak; o sakal 3 haftalık, gogus kılıyla karısmaz, kasla bırlesmez elmacık kemıklerıne jılet vurmadıgım ıcın ayda bır kez berberde agda yaptırırım tertemız olur, 1 ay kafa rahat yanı. Vucudumun heryanı kıl ıcınde degıl gogsumde var, sırtta cok yok bellı olmuyo tuy yanıı, o kadar. Vee lıse 2 nın basında jılet vurdum ılk kez, lıse 1 de makıneyle oluyodum trası 2 haftada bır. Korkma cıkacak yanı tuy cıkmıssa bu yasta devamı da gelır meraklanma :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

kıllı maymunlar.

O kıllı maymunlara sordun mu sen böyle olmak istermiydin diye? Onların elinde mi?

şimdi ama şöyle bir durum var;

18 yaşındakilere özenmez, çünkü 18 yaşındaki ve daha da üstünde olan kişiler bundan yakınır kesmekten sıkıldım, yok kıllı olmaktan sıkıldım diye. ama konuyu açan kişinin özenmesinin sebebi bence şimdiden tüylenmeye başlayan kişilerin kendisi ile övünmesi. ben o kıllı maymunlar lafını 15 yaşındaki ve kıllıyım diye sevinen tiplere dedim.

• Her insanın vücut gelişimi farklı. 6.-7. sınıfta 1.80 olan çocuk lise2'de uzamazken lise2'de 20 santimetre uzayan başka bir çocuk olabilir. Onlarda çıkmasının seninle bir alakası yok, yani o başka bir beden ve hormonları tamamen senden farklı. Bunu dert etmene gerek yok ve anormal olan yok arkadaşların da sen de normalsin sadece büyüme hızlarınız farklı.
  • yaş 20 sakal si yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngokayg

quote:

kıllı maymunlar.

Seni çok severdim gamlı,sakal uzatma topiğini okudum,bisiklet yolu topiğini okudum.Darıldım sana
    Her neyse ben sadece arkadaşlarımın değil tüm 15 yaşındaki çocukların %65inin yanında tüysüz duruyorum.Yani öyle tüy için erken filan değil.Bebelikle alakası yok

beni nereden tanıyorsun böyle merak ettim? çünkü bana hiç tanıdık gelmiyorsun da...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ngokayg

quote:

kıllı maymunlar.

beni nereden tanıyorsun böyle merak ettim? çünkü bana hiç tanıdık gelmiyorsun da...

Gereksizler de rastgele karşıma gelmiştin.O gün bugündür biraz takip ediyorum.Beşiktaşlı olduğunu odanın şeklini şemalini bile biliyorum

@rrainmaker peki neden çoğu kişi öyle.Normal olanın ben olduğumu sanmıyorum.Çünkü ben azınlıktayım.Yüzünde siyah tüylenme olan çoğunlukta

@Tango-1 ya işte bende de biraz işaret olsa çıkacağına dair endişelenmem aslında.Ama bende bıyık da az var.Yavaş çıkıyor ve ince.Favoriler de çok hafif siyah tüylenme var ama onları görebilmek için de aynanın dibine girmen lazım.Cücük denilen kısımda 3-4 tel var.Ama bir noktadan sonra uzamıyorlar ve baya inceler onlar da görünmüyorlar.Bir de bazen kesiyorum çıkmıyor.Çıkmamış halini kesiyorum sonra çıkıyor.Öyle gariplikler de var.Diğer kısımlar da sarı tüy.Yani azcık bir belirti olsa yüzümde sakalla ilgili ben de hiç kafaya takmam aslında.

• vay be takipçim olduğunu hiç tahmin etmezdim
  • Ben onlara anormal demedim kardeşim. Büyüme hızlarınız farklı yaşın ilerleyince sende de çıkar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

quote:

kıllı maymunlar.

köse detected

Tüyleri siyahlaştırıcı birşey var mı?

bana bu kadarı yetiyor. yanakları traş etme zamanı gelmiş, akşam traş olayım.

BOOOM HEADSHOT !

• 22 yaşında sakalı yeni çıkan arkadaşlarım var daha cok yolun var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.