Şimdi Ara

Tüyleri siyahlaştırıcı birşey var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
44.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

vay be takipçim olduğunu hiç tahmin etmezdim

Bende takipçinim gamlı. PM'den imzanı atarmısın?
  • Bu arada köse olan birinin saçı olmaz beyler. Öyle biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pix3L

Bu arada köse olan birinin saçı olmaz beyler. Öyle biliyorum

çghdeki ibrahimin saçı war ama adam köse
  • aksine tùyleri sarilatan bir sey onerin beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan ne guldum olaya bak Cinsel bölgesi erken tüylenmişte,yanağındaki tüymüşte arkadaşlarının arasında "şey" kalıyomuş.Cinsel bölgenle suratın bir mi la ? Kıllarında boğulursun inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcnrugur -- 10 Temmuz 2011; 4:44:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

Orijinalden alıntı: ngokayg

quote:

quote:

quote:

suratının resmini çekip koysana köse olup olmadığını anlarım tüylerinin falanda çek koy

Köse değilim.Sanırım köse olanlarda cinsel bölgede koltuk altında falan da çıkmıyormuş.
    Bir de benim siyah olan bıyığım ve cücüğüm var.Köse olsam onlar olmazdı heralde.Sadece çok inceler.Sık değiller.Yavaş uzuyorlar.Bir de bazen kesiyorum uzamıyor veya yavaş uzuyor sonra başka bir zaman kestiğimde hızlı uzuyor.Böyle gariplikleri var.

moralini bozmak gibi olmasın ama köselerin genital bölgelerinde kıl olur ama göğüsünde kıl olmaz.köselerde zaten o yanakalrdan çıkmıyo sadece bıyık ve çene altı taraflarından çıkıyo bnde kendimi köse sanmıştımda ordan araştırdığım bilgiler şimdi fena kıllıyım.ama ailende köse yoksa köse olman imkansız boşuna üzülme kesin çıkçak.

Ailede köse yok ve göğüsümde de tüylenme başladı,kıl var yani

Umarım yakın zaman da çıkar da ben de daha fazla köse diye dalga geçilmelere katlanmak zorunda kalmam

@Azap Benim öyle babyface bir tipim de yokki abi

köse deilsin kesin diyorum ailede yoksa zaten takma kafana hemen çıkmasını istiosan öle hergün kesme 3-4 hafta kesme sınırları zorla uzasın öle kes bn öle yaptım hemen çıktı

Tamamartık dert etmiyorum.Forum kapanabilir.
    Ama yine de siyahlaştırıcı birşey bulsaydık iyiydi

• quote:

Bu arada köse olan birinin saçı olmaz beyler. Öyle biliyorum

Bayanların saçı var ama
  • quote:

quote:

seve seve. hele banın açılsın.
  • quote:

quote:

quote:

seve seve. hele banın açılsın.

bana da at la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

aksine tùyleri sarilatan bir sey onerin beyler.

Tecrübeyle sabittir. Papatya topla tarladan bahçeden biyerden bul. Koy cezveye kaynat. Renginin açılmasını istediğin kıllı bölgenin üstüne sür. Güneş ışığında kurumasını bekle. Ben saçıma yaptım. Her seferinde renginde açılma oldu. Ben uçlarına sürdüm sadece saçımın . Şu an saçım kendiliğinden gölgeli duruyo. Bana soruyolar saçın boya olmamasına rağmen nasıl böle oluyo die
  • quote:

quote:

ya bebeye bak, cidden bebeye bak.

arkadaşlarının şimdiden kıllanması güzel bir şey mi sence? ben onları 18 inde göreceğim, kollarının iç taraflarında bile topak topak kıl çıkacak, araba koltuğuna tişört giymeden oturup bir kaç saat araba kullandıktan sonra araba koltuğu kürk gibi olacak.

15 yaşında siyah siyah sakal çıkmaması normal, cidden daha 15 yaşındasın ergenliğe bile yeni yeni girmişsin.

şimdi çıkmaması ileride de çıkmayacak anlamına gelmiyor, benim de 16 yaşıma kadar adam gibi sakalım çıkmadı şimdi bayağı gür sakalım var ama sakalla kaşlar, sakalla göğüs kılları karışmıyor. ama arkadaşların büüyk bir ihtimalle öyle olacak.

kıllı maymunlar.

Seni çok severdim gamlı,sakal uzatma topiğini okudum,bisiklet yolu topiğini okudum.Darıldım sana
    Her neyse ben sadece arkadaşlarımın değil tüm 15 yaşındaki çocukların %65inin yanında tüysüz duruyorum.Yani öyle tüy için erken filan değil.Bebelikle alakası yok

Öncelikle tüy diye bişey yoktur . Tüy hayvanlarda olur insanlardakine kıl denir . 15 yaşında kılsız olman gayet normal . Anormal olan o yaştaki arkadaşlarının sakallarının o şekilde çıkması . Herkesin kendine göre biyolojik bir yapısı var zamanı gelince çıkmasını beklemek daha akıllıcadır ben 20 yaşındayım ona rağmen yan kısımlarda orman gibi çıkmasına rağmen bıyıklarım hala tüy gibi ince ve seyrek çıkıyor , çenemin üst kısmında seyrek hatta cücük bile çıkmıyor . Yaşına göre bahsettiğin gibi olması çok normal . Bunun için hormon hapları faln kullanan bazı zekiler var aman ha sakın deneme kıl yumağı olman yetmezmiş gibi testosteronlarıda costurma ihtimalin yüksek :) Eğer süreç biraz hızlansın istersen düzenli olarak günde ya da gün aşırı ince telli kılları traş olurmuş gibi jiletle kes . Düzenli yaparsan kıl köklerin kalınlaşır . Devamını da zamana bırak . Saçma sapan şeyler sürüp yüzünü berbat etme

• quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

quote:

quote:

ya bebeye bak, cidden bebeye bak.

arkadaşlarının şimdiden kıllanması güzel bir şey mi sence? ben onları 18 inde göreceğim, kollarının iç taraflarında bile topak topak kıl çıkacak, araba koltuğuna tişört giymeden oturup bir kaç saat araba kullandıktan sonra araba koltuğu kürk gibi olacak.

15 yaşında siyah siyah sakal çıkmaması normal, cidden daha 15 yaşındasın ergenliğe bile yeni yeni girmişsin.

şimdi çıkmaması ileride de çıkmayacak anlamına gelmiyor, benim de 16 yaşıma kadar adam gibi sakalım çıkmadı şimdi bayağı gür sakalım var ama sakalla kaşlar, sakalla göğüs kılları karışmıyor. ama arkadaşların büüyk bir ihtimalle öyle olacak.

kıllı maymunlar.

Seni çok severdim gamlı,sakal uzatma topiğini okudum,bisiklet yolu topiğini okudum.Darıldım sana
    Her neyse ben sadece arkadaşlarımın değil tüm 15 yaşındaki çocukların %65inin yanında tüysüz duruyorum.Yani öyle tüy için erken filan değil.Bebelikle alakası yok

Öncelikle tüy diye bişey yoktur . Tüy hayvanlarda olur insanlardakine kıl denir . 15 yaşında kılsız olman gayet normal . Anormal olan o yaştaki arkadaşlarının sakallarının o şekilde çıkması . Herkesin kendine göre biyolojik bir yapısı var zamanı gelince çıkmasını beklemek daha akıllıcadır ben 20 yaşındayım ona rağmen yan kısımlarda orman gibi çıkmasına rağmen bıyıklarım hala tüy gibi ince ve seyrek çıkıyor , çenemin üst kısmında seyrek hatta cücük bile çıkmıyor . Yaşına göre bahsettiğin gibi olması çok normal . Bunun için hormon hapları faln kullanan bazı zekiler var aman ha sakın deneme kıl yumağı olman yetmezmiş gibi testosteronlarıda costurma ihtimalin yüksek :) Eğer süreç biraz hızlansın istersen düzenli olarak günde ya da gün aşırı ince telli kılları traş olurmuş gibi jiletle kes . Düzenli yaparsan kıl köklerin kalınlaşır . Devamını da zamana bırak . Saçma sapan şeyler sürüp yüzünü berbat etme

teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.