Şimdi Ara

Saçından Memnun Var Mı? (Özellikle Dalgalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar varmı saçından hep memnun olan, istediğim şekli veriyorum, kabarmıyor, banyo yaptıktan sonra
    bişeyler yapmazsam aslan yelesi gibi olmuyor diyen, benim saç dalgalı, Allah'a şükür dalgalı çünkü kıvırcık
    saçı pek sevmem, düz saç da hiç erkeksi olmuyor biraz uzatınca..(uzatmaktan kastım bayan saçı gibi uzatmak değil, normal uzun erkek saçı)

Var mı benim gibi dalgalı saçlı olup da şu modeli veriyorum, şöyle yapıyorum sorun yaşamıyorum diyen..
    Arkadaş saçı yıkıyorum, fönlüyorum dışarı çıkınca 10 dk sürmüyor saç kabarıyor. Saçın keyfine göre canı isterse güzel görünüyor canı istemezse çok kötü.. Bozulunca günde 4 kere yıkayıp kuruttuğum oluyor..
    Oh lan, döktüm içimi. Berbere döküyorum içimi kafa sallayıp geçiyor.

Ekleme: Dalgalı saç dümdüz yapılmaz bu arada arkadaşlar, hafif dağınık bir hali vardır ve güzel durur.
    İşte ben o olayı yakalayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IwillBe -- 20 Haziran 2010; 18:10:44 >

• Valla mutlu olmak zorundayım. Milletin dalga geçmelerine rağmen. Fön çekmeyide sevmiyorum. Ama farklı oluyorsun yav.
  • Ben memnunum dalgalı saçtan. :F
  • dalgalı saçım var amele gibi büyüyor kabarıyor şekil almıyor dandik saç dalgalı saç
    uçları kıvrılıyor kıvırcık olsa bişey demicem ama daha kötü bi görüntü veriyor ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: To Live Is To Die

Ben memnunum dalgalı saçtan. :F

Hocam ben de saçımın dalgalı olmasından memnunum da , adamı bazen deli ediyor.. Saçı düz olan arkadaşlar sabah kalktığı gibi geliyolar, ben de sabah kalktığım gibi gelmek istiyorum demiyorum ama
    bir şekle de sokamıyorum hemen geri bozuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azula77

dalgalı saçım var amele gibi büyüyor kabarıyor şekil almıyor dandik saç dalgalı saç
    uçları kıvrılıyor kıvırcık olsa bişey demicem ama daha kötü bi görüntü veriyor ,

Hoca dalgalı saç dandik saç değil, git bütün erkek kuaförlerine de sorabilirsin.. Dalgalı saçı becerebiliyorsan
    hem dalgalılık (nasıl kelimeyse) derecesini ayarlayarak kıvırcığa bile yakın hale getirebilirsin hem de bir
    süreliğine saçını düz saç bile yapabilirsin.. Ama o yetenek o kabiliyet ben de yok arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IwillBe -- 20 Haziran 2010; 18:20:09 >
  • memnunum ama ortasının kabarmasından hıc memnun degilim cok uzayınca papaz gibi oluyorum uzatmakda istiyorum ama pantene'in sac bakım kremi vardi sampuanın yanında promosyon olarak vermıslerdı onu surunce sankı daha iyi oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IwillBe

quote:

dalgalı saçım var amele gibi büyüyor kabarıyor şekil almıyor dandik saç dalgalı saç

Hoca dalgalı saç dandik saç değil, git bütün erkek kuaförlerine de sorabilirsin.. Dalgalı saçı becerebiliyorsan
    hem dalgalılık (nasıl kelimeyse) derecesini ayarlayarak kıvırcığa bile yakın hale getirebilirsin hem de bir
    süreliğine saçını düz saç bile yapabilirsin.. Ama o yetenek o kabiliyet ben de yok arkadaş.

+1wax jöle biryantin gibi şeyleri hiç kullanmıyorum,istediğim şekli veremiyorum bir türlü saça nasıl bakım yapılır onu bile düzgün bilmiyorum desem mecburen hep kısa kestirmek zorunda kaldım üstelik dökülmesinide engelleyemedim
    saçım açtığım konuda görülebilir
    http://resim.donanimhaber.com/m_39734953/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39734953

• dalga denizde olur
  • Benimde saç hemen kabarıyor ama güzel oluyor bence.
  • Benimde saç dalgali bakiyorum bi ara oo süpermiş bu diyorum bi rüzgar geliyor şekil komple gidiyo bi daha da aynisini yakalayamiyorsun ama banyodan sonra iyi oluyor. Her gün banyo yapmak gerekiyor yaz kiş iyi görünsün diye ama sabah okula giderken zor oluyor şekil vermek sabah sabahta banyo yapilmiyor ki.
  • tam bir işkence
  • benim durum daha kötü dalgalı felan değil ama saçımın rengi kızıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

quote:

Orijinalden alıntı: IwillBe

quote:

+1wax jöle biryantin gibi şeyleri hiç kullanmıyorum,istediğim şekli veremiyorum bir türlü saça nasıl bakım yapılır onu bile düzgün bilmiyorum desem mecburen hep kısa kestirmek zorunda kaldım üstelik dökülmesinide engelleyemedim
    saçım açtığım konuda görülebilir
    http://resim.donanimhaber.com/m_39734953/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39734953

Ben öyle jole, biryantin kullanmam, ilerisi için çok büyük problem.. sadece sağlıklı olduğuna inandığım saç kremlerini kullanıyorum 7/24 mesela.. Zaten dalgalı saçın jolesiz şöyle hafif dağınık halini istiyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Benimde saç dalgali bakiyorum bi ara oo süpermiş bu diyorum bi rüzgar geliyor şekil komple gidiyo bi daha da aynisini yakalayamiyorsun ama banyodan sonra iyi oluyor. Her gün banyo yapmak gerekiyor yaz kiş iyi görünsün diye ama sabah okula giderken zor oluyor şekil vermek sabah sabahta banyo yapilmiyor ki.

Hocam ben 5 yıldır, abartmıyorum bak hergün saçımı günde 2 kere yıkarım, yazın 3-4 kere yıkadığım oluyor dışarı çok fazla çıktığım için.. Dediğin gibi şekli verdikten sonra 10 numara oluyor ama bir rüzgarda hemen
    bozuluyor.. Düz saç öyle değil mesela aynı kalıyor, ama düz saçta olmuyor be hacı. Dalgalı iyidir ama
    ben de kabiliyet yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Benimde saç dalgali bakiyorum bi ara oo süpermiş bu diyorum bi rüzgar geliyor şekil komple gidiyo bi daha da aynisini yakalayamiyorsun ama banyodan sonra iyi oluyor. Her gün banyo yapmak gerekiyor yaz kiş iyi görünsün diye ama sabah okula giderken zor oluyor şekil vermek sabah sabahta banyo yapilmiyor ki.

Benim saçımı anlatmışsın resmen hergün banyo yapmak zorundayım bende ama ben kısa kestirdiğim zaman istediğim şekli verebiliyorum benim profil resmimde göründüğü gibi.Ama saç uzamaya başladığı zaman şekil vermek zorlaşıyor ve uçları kıvrımlaşıyor ve benim en sinir olduğum şeylerden yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan_!7

benim durum daha kötü dalgalı felan değil ama saçımın rengi kızıl

Niye hacı çok farklı olur kızıl saç.. Erkek adama da yakışır yani, mesela benim saçı doğal kızıl olan bayanlara
    zaafım var. Ama doğal olacak hafif turuncuya kaçacak. Bana çok farklı geliyor. Sana da hasta olan kızlar vardır saçın kızıl çok farklı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

tam bir işkence

5 kere yıkayıp tekrar kuruttuğumu bilirim özel biyere giderken.. Ama doğru ayarı verdiğinde erkek adama
    en çok yakışan saç.. Erkeğe ne kıvırcık saç, ne de dümdüz saç yakışıyor çünkü.. Tamamiyle benim görüşüm saçı düz ve kıvırcık olan arkadaşlar yanlış alınmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IwillBe -- 20 Haziran 2010; 19:07:11 >

• saclarim dalgali ve uzun ugrasmiyorum fonle nasil olsa bozuluyor.topluyorum arkayi onler sarkiyo zaten guzel gozukuyo
  • Sadece fön çekmek yeterli değildir.Saçına istediğin şekli verdikten sonra sprey kullanırsan bir sorun yaşamazsın.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.