Şimdi Ara

Saçından Memnun Var Mı? (Özellikle Dalgalı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saclar kıvır kıvır benim
  • dalgalı ve kabarık saçlı arkadaşlar ara makasla kestirsinler
  • benimde kısayken düz ama uzatıyorum bu sene feci kıvırcık oldu, sabah kalktığımda feci kabarmış oluyor. şimdi bi tane saç tacı aldım sabahları saçları ıslatıp onu takıyorum kısa bir süre kabarıklığı gidiyor kendine geliyor saç
  • hacimi önlemek için krem veya sprey varmı?
  • Yalnız değilim ne güzel.
  • Ben kendi saçımı seviyorum
     Saçından Memnun Var Mı? (Özellikle Dalgalı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrioVentus -- 21 Haziran 2010; 0:16:04 >
  • Aynı durum. Duş aldıktan sonra güzel bir hal alıyor saçlar, şekil verdikten sonra spreyliyorum. Tavsiye ederim
  • olsaydıda gıvırcık dalga farketmez 25 yaşında büyük sıkıntı saç dökülmesi

•  Saçından Memnun Var Mı? (Özellikle Dalgalı)
  • ya ben onun çözümünü buldum benimki de dalgalı ve uzun baya bişi farkettim duş aldıktan sonra (temizken) berbat gözüküyor fakat kirlenince yağlanınca felan güzel baya bende bu yüzden sık duşa girmiyorum deodorantı eksik etme fakat bide uzat güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IwillBe

Arkadaşlar varmı saçından hep memnun olan, istediğim şekli veriyorum, kabarmıyor, banyo yaptıktan sonra
    bişeyler yapmazsam aslan yelesi gibi olmuyor diyen, benim saç dalgalı, Allah'a şükür dalgalı çünkü kıvırcık
    saçı pek sevmem, düz saç da hiç erkeksi olmuyor biraz uzatınca..(uzatmaktan kastım bayan saçı gibi uzatmak değil, normal uzun erkek saçı)

Var mı benim gibi dalgalı saçlı olup da şu modeli veriyorum, şöyle yapıyorum sorun yaşamıyorum diyen..
    Arkadaş saçı yıkıyorum, fönlüyorum dışarı çıkınca 10 dk sürmüyor saç kabarıyor. Saçın keyfine göre canı isterse güzel görünüyor canı istemezse çok kötü.. Bozulunca günde 4 kere yıkayıp kuruttuğum oluyor..
    Oh lan, döktüm içimi. Berbere döküyorum içimi kafa sallayıp geçiyor.

Ekleme: Dalgalı saç dümdüz yapılmaz bu arada arkadaşlar, hafif dağınık bir hali vardır ve güzel durur.
    İşte ben o olayı yakalayamıyorum.

Aynı durum bende de var , eminim benim kadar saçıyla ilgilenen adam yoktur banyo sonrası saçın sekil almaması veya dışarıya çıktıktan sonra bozulmasının 2 nedeni vardır
    Fönü tutturamamıssındır
    2. side hava sartlara eğer yağmur yağmış sa havada nem oranı yükseksek saçın seklini bozar , yazları cok sıcak olan bölgelerde saçın sekilde kalmasını zorlaştırır .

Tecrubelerime dayanarak söylüyorum , spreyin bir günü var ki hava sıcaksa terle birlikte yüzün yapış yapış olur saçın kırılmasına ve dökülmesine neden olur , jöle yi kesinlikle kullanma wax olabilir ama oda iyi bir fönden sonra işe yarar .

Yapacağın en güzel sey saç uzunluğn yeterliyse yani 5 cm ortalama , dushtan sonra saçlarını iyi bi saçkurutma makensiyle düz bir sekilde kurulumak ısısı en son derecede olursa saçı kırarsın orta derecede saçlarını güzelce kurula kurumaya başladıktan sonra kabaca vermek istediğin sekli ver , sonrasında saç maşası eğer parmak maşan varsa daha kolay olur , normal saç maşasıylada olur biraz daha uğraştırır sadece saçına verdiğin sekili bozmucak sekilde maşa ile düzleştir bu işlemden sonra son olarak kurutma makinesiyle verdiğin şekil üzerinde saç fırcası ile coklu olanı değil normal fırca ile üzerinden git istediğin sekli aldıktan sonrada kabaca üzerinden geç , bu işlemler sonunda saçın en az 3 gün istedğin sekilde 10 gün kadar duz kalır ,

Ben bu sekilde yapıyorum duşh sonrası kabarık dalgalı olan saçlar düz saçlar gibi düm düz oluyor ve usun süre de seklini kaybetmiyor , emin ol etrafndki kuaförlerin büyük çoğunluğu istedğin gibi yapamaycaktır ki coğuda fön olayından anlamıyor anlayanda apaci yapıp bırakıyor en iyisi kendin yapmak benim gibi takıntılı bir isen ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 21 Haziran 2010; 1:44:32 >

• Saçım kısa iken düz uzun iken dalgalanmaya başlıyor...her gün sabah dus alırım...sadece 1kere şampuanla yıkar,duştan sonra havlu ile kurularım...biraz ıslak kalır üzerine avon dan advance technıqueş gibi adı vardı onu sürüyorum...sonra kurutuyorum...buraya dikkat...perma tarağı ile tarayacaksın...dalgasını biraz alır...gece yatarken de hemen suyu üstüne döküp çık.sakın şampuan sürme...şampuan gece saçını yağlandıracak üstüne saçlarını da kıracaktir...ve en fazla uzatacagin süre 1yıl olmalıdır ki ileride saç problemi yaşamayasın...sonuçta ne kadar uzar ise saçların dipleri o kadar mineralsiz kalacak ve kökleri kuruyacaktir...
  • Dalgalı saç uzatıpta ara makas attıran varmı acaba? Saçımı 6aydır kestirmiyorum fakat tam anlamıyla uzamadı ve şekil vermeyince çirkin duruyor. İçi kabarık. Kuaför e gidip ara makas yaptıracağım sanırım.
  • benimde dalgalı bide 2,5 yıldır uzatıyorum hep nemli tutmam lazım fön lazım lazım lazım, arka taraf özellikle çok kabarıyor tam yele oluyor, artık gına geldi kestircem gelecek ay zaten
  • No SS No Guven!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell
    Dalgalı saç uzatıpta ara makas attıran varmı acaba? Saçımı 6aydır kestirmiyorum fakat tam anlamıyla uzamadı ve şekil vermeyince çirkin duruyor. İçi kabarık. Kuaför e gidip ara makas yaptıracağım sanırım.

Çok garip oluyor...sanki kafan transparanmış gibi...böyle yoluk yoluk oluyor...yaptırma...zaten tam uzayınca tarayacaksın...o zaman da kabarmaz.kabarır da en azından uzun olduğu için kendiliğinden yatar...
  • Bence sen gereğinden fazla takıyosun. Benim saçlarım da dalgalı. Kıvırcırcığa yakın ama değil. Dalgalı yani tam kelime karşılığı bu. Gayet memnunum ve herkes de beğeniyor. Bugüne kadar ne tarak vurdum ne bişey. Yıkarım saçlarımi geceden. Kurutmadan havlu ile hafif kurular yatarım. Sabah yastığım hangi şekli vermişse öyle çıkarım evden. Dağınık kalması çok daha güzel duruyor. Asıl düz saçlı olanların işi zor. Tara et uğraş...
  • Saçım dalgalı, kopan saç tellerine bakıyorum 15 cm kadar. Az önce uyandım aynaya bakmadım kendi 1-2 fotoğrafımı çektim nasıl kabarmış anlatamam. Çok fazla kabarması sinir bozucu. Düz saçım olmasını isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Bence sen gereğinden fazla takıyosun. Benim saçlarım da dalgalı. Kıvırcırcığa yakın ama değil. Dalgalı yani tam kelime karşılığı bu. Gayet memnunum ve herkes de beğeniyor. Bugüne kadar ne tarak vurdum ne bişey. Yıkarım saçlarımi geceden. Kurutmadan havlu ile hafif kurular yatarım. Sabah yastığım hangi şekli vermişse öyle çıkarım evden. Dağınık kalması çok daha güzel duruyor. Asıl düz saçlı olanların işi zor. Tara et uğraş...

Evet biraz fazla takıyo olabilirim.. Ama yataktan çıktığım gibi dışarı çıkmam imkansız çünkü benimki çok dağılıyor nasıl yatıyosam artık..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.