Şimdi Ara

Saçından Memnun Var Mı? (Özellikle Dalgalı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IwillBe

quote:

Orijinalden alıntı: The Smoothy

bak birader, seni uzun zamandan beri takip ediyorum. neden böyle başlıklar açıyorsun bilmiyorum ama benden sana bi öneri, böyle saçma başlıklar açma.

Beni kiminle karıştırıyosun bilmiyorum ama şunları belirtmeden edemicem; 40 gündür forumda yoktum 2 gün önce girmeye başladım tekrar, nasıl takip ettin acaba bu bir..

Foruma üye olalı çok olmadı daha yeni sayılır, şu ana kadar açtığım konu sayısı 6-7 tanedir ve açtığım konular 1 sayfayla kalmaz. Kız konusu veya tayeap konusu açsam hoşuna giderdi heralde..

En saçma konumu dün açtım taşınacağını bile bile o da LYS sınavının verdiği gazla ve 40 gündür foruma yeni girmenin etkisiyle..

Koy bakalım açtığım saçma konuların linkini de şuraya baksın millet.. Zaten koyacağın en fazla 10 tane link
    olur.

Kardeşim gaza gelme hemen. Forumu takip etmediğin için bilmiyorsun demekki. Bu aralar paso konulara o mesajı yazıyorlar.

• Dimdik kirpi gibi saçım var. Nefret ediyorum şekle girmesine uğraşmaktan.
  • quote:

quote:

bak birader, seni uzun zamandan beri takip ediyorum. neden böyle başlıklar açıyorsun bilmiyorum ama benden sana bi öneri, böyle saçma başlıklar açma.

Beni kiminle karıştırıyosun bilmiyorum ama şunları belirtmeden edemicem; 40 gündür forumda yoktum 2 gün önce girmeye başladım tekrar, nasıl takip ettin acaba bu bir..

Foruma üye olalı çok olmadı daha yeni sayılır, şu ana kadar açtığım konu sayısı 6-7 tanedir ve açtığım konular 1 sayfayla kalmaz. Kız konusu veya tayeap konusu açsam hoşuna giderdi heralde..

En saçma konumu dün açtım taşınacağını bile bile o da LYS sınavının verdiği gazla ve 40 gündür foruma yeni girmenin etkisiyle..

Koy bakalım açtığım saçma konuların linkini de şuraya baksın millet.. Zaten koyacağın en fazla 10 tane link
    olur.

Ciddiye alma o yazıyı.Bu aralar forumda moda oldu o yorum.

• Saçım dalgalı, hiç şekil falan vermiyorum sadece bi yıkayıp kurutuyorum her gün gayet memnunum mükemmel ötesi saçlarım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

quote:

quote:

olur.

Kardeşim gaza gelme hemen. Forumu takip etmediğin için bilmiyorsun demekki. Bu aralar paso konulara o mesajı yazıyorlar.

Hocam 40 gündür yoktum belirttiğim gibi, ciddi mi yaptı şakasına mı yaptı yoksa avatarımdan dolayı biriyle mi karıştırdı bilmiyorum ama benden çok sonra foruma kayıt olmuş biri çıkıp '' seni uzun zamandır takip ediyorum, açtığın başlıklar saçma '' bilmem ne deyince pek şaka olduğunu düşünemedim yani..

Ayrıca arkadaş ciddiyse o da açtığı konuların linkini paylaşsın ben de, kim kaç tane konu açmış, kimin konusu kaç sayfa sürmüş bakalım.

• Benim de saçlar dalgalı kıvırcık karışımı. Kısa saç bana hiç yakışmıyor kulaklar yüzünden. Bu yaz uzatmak istiyorum da direkt salınca da kötü oluyor. Saçları böyle olanlar ve uzatanlar biraz tüyo verebilirler mi? Uzatırken kuafore falan gittiğinizde nasıl bi kesim yaptırıyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

quote:

olur.

Ciddiye alma o yazıyı.Bu aralar forumda moda oldu o yorum.

Tamam hocam anlaşıldı ya. Lan böyle replik mi olur durduk yere tribe sokuyosunuz adamı ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Saçım dalgalı, hiç şekil falan vermiyorum sadece bi yıkayıp kurutuyorum her gün gayet memnunum mükemmel ötesi saçlarım var.

Ben de aynen yıkayıp kurutuyorum, öyle iyi zaten ama dışarı çıkınca 10 dk sonra azı yüzü bir yana kayıyor..
    Kurulayıp evde oturunca problem yok bozulmuyor öyle.. Ama dışarda..
  • Saçlarım dümdüz uzayınca pek güzel durmuyor ayrıca üfleyince hemen yukarı kalkıyor. yolda yürüyorum yürürken oluşan rüzgardan saçlarım ortadan ikiye ayrılıyor ayrıca hergün yıkamam gerekiyor. gülüyorum ama çok berbat bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkA

Benim de saçlar dalgalı kıvırcık karışımı. Kısa saç bana hiç yakışmıyor kulaklar yüzünden. Bu yaz uzatmak istiyorum da direkt salınca da kötü oluyor. Saçları böyle olanlar ve uzatanlar biraz tüyo verebilirler mi? Uzatırken kuafore falan gittiğinizde nasıl bi kesim yaptırıyosunuz?

Benim özel bir kesimim yok hocam, saçımı kestirmem ben zaten düzletirim. Tüyo bana da gerek.
  • benim saçım da düz ama yine hayvan gibi kabarıyor.yıkadıktan 3-4 gün sonra yani yağlanında düzgün şekil oluyor. keşke dalgalı olsaydı dağınık yapıp dolaşırdım uğraşmadan diyorum.
  • quote:

Benim de saçlar dalgalı kıvırcık karışımı. Kısa saç bana hiç yakışmıyor kulaklar yüzünden. Bu yaz uzatmak istiyorum da direkt salınca da kötü oluyor. Saçları böyle olanlar ve uzatanlar biraz tüyo verebilirler mi? Uzatırken kuafore falan gittiğinizde nasıl bi kesim yaptırıyosunuz?

Bizim birşey söylememiz doğru olmaz.İyi bir kuaföre gitmelisin.İyi derken bir saç kesiminde 20 lira alan yerlerden bahsediyorum.Fiyatları çok oluyor ama işlerini biliyorlar.Oradakiler senin kafa,yüz yapına göre uygun şekilde biçim verirler.Her saç stili her insana aynı şekilde yakışmıyor.Mahalle berberleri koyun kırpar gibi saçları kesip bırakır benden söylemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 20 Haziran 2010; 20:25:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :White:DeviL:

benim saçım da düz ama yine hayvan gibi kabarıyor.yıkadıktan 3-4 gün sonra yani yağlanında düzgün şekil oluyor. keşke dalgalı olsaydı dağınık yapıp dolaşırdım uğraşmadan diyorum.

Banyodan sonra saçın hafif nemliyken birazcık elidor 7/24 le nemlendir saçını, sanırım düz saçta banyo sonrası kabarıklığı önlemeye yardımcı olur.. Dalgalı da biraz sürmeyle olmuyor ama.
  • quote:

quote:

Benim özel bir kesimim yok hocam, saçımı kestirmem ben zaten düzletirim. Tüyo bana da gerek.

Deneyimli kişilerden cevap bekliyoruz o zaman

• biraz forumu takip edin yav bir laf söyledik bin laf işittik
  • quote:

biraz forumu takip edin yav bir laf söyledik bin laf işittik

Aha yakaladım.. 40 gündür yoktum forumda son 2 gündür girmeye başladım tekrar ne bileyim ben böyle
    bişey yaptığınızı.. Hiç denk gelmedim 2 günde.. Maytap geçecek başka bir şey bulamadınız mı arkadaş.
    Bu ne aşşağılayıcı bir suçlama böyle..

• Bu taft spreyi nerden bulabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azula77

dalgalı saçım var amele gibi büyüyor kabarıyor şekil almıyor dandik saç dalgalı saç
    uçları kıvrılıyor kıvırcık olsa bişey demicem ama daha kötü bi görüntü veriyor ,

Benim saçımı anlatmışsın.
  • Benimde saçlar dalgalı her gün 5 kere yıkadigim oluyor.5 aydır uzatıyorum.fon tutmuyor.amele gibi dolaşıyoruz yani :D yarın gidip hobby wax alayım en yeşilinden görelim sonucu.
  • benim saçlarda dalgalı uzatıyorum şuan 5-6 cm sokağa çıktığımda papaz sananlar var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.