Şimdi Ara

Saçından Memnun Var Mı? (Özellikle Dalgalı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: svs.jokerr

quote:

Orijinalden alıntı: IwillBe

Arkadaşlar varmı saçından hep memnun olan, istediğim şekli veriyorum, kabarmıyor, banyo yaptıktan sonra
    bişeyler yapmazsam aslan yelesi gibi olmuyor diyen, benim saç dalgalı, Allah'a şükür dalgalı çünkü kıvırcık
    saçı pek sevmem, düz saç da hiç erkeksi olmuyor biraz uzatınca..(uzatmaktan kastım bayan saçı gibi uzatmak değil, normal uzun erkek saçı)

Var mı benim gibi dalgalı saçlı olup da şu modeli veriyorum, şöyle yapıyorum sorun yaşamıyorum diyen..
    Arkadaş saçı yıkıyorum, fönlüyorum dışarı çıkınca 10 dk sürmüyor saç kabarıyor. Saçın keyfine göre canı isterse güzel görünüyor canı istemezse çok kötü.. Bozulunca günde 4 kere yıkayıp kuruttuğum oluyor..
    Oh lan, döktüm içimi. Berbere döküyorum içimi kafa sallayıp geçiyor.

Ekleme: Dalgalı saç dümdüz yapılmaz bu arada arkadaşlar, hafif dağınık bir hali vardır ve güzel durur.
    İşte ben o olayı yakalayamıyorum.

Aynı durum bende de var , eminim benim kadar saçıyla ilgilenen adam yoktur banyo sonrası saçın sekil almaması veya dışarıya çıktıktan sonra bozulmasının 2 nedeni vardır
    Fönü tutturamamıssındır
    2. side hava sartlara eğer yağmur yağmış sa havada nem oranı yükseksek saçın seklini bozar , yazları cok sıcak olan bölgelerde saçın sekilde kalmasını zorlaştırır .

Tecrubelerime dayanarak söylüyorum , spreyin bir günü var ki hava sıcaksa terle birlikte yüzün yapış yapış olur saçın kırılmasına ve dökülmesine neden olur , jöle yi kesinlikle kullanma wax olabilir ama oda iyi bir fönden sonra işe yarar .

Yapacağın en güzel sey saç uzunluğn yeterliyse yani 5 cm ortalama , dushtan sonra saçlarını iyi bi saçkurutma makensiyle düz bir sekilde kurulumak ısısı en son derecede olursa saçı kırarsın orta derecede saçlarını güzelce kurula kurumaya başladıktan sonra kabaca vermek istediğin sekli ver , sonrasında saç maşası eğer parmak maşan varsa daha kolay olur , normal saç maşasıylada olur biraz daha uğraştırır sadece saçına verdiğin sekili bozmucak sekilde maşa ile düzleştir bu işlemden sonra son olarak kurutma makinesiyle verdiğin şekil üzerinde saç fırcası ile coklu olanı değil normal fırca ile üzerinden git istediğin sekli aldıktan sonrada kabaca üzerinden geç , bu işlemler sonunda saçın en az 3 gün istedğin sekilde 10 gün kadar duz kalır ,

Ben bu sekilde yapıyorum duşh sonrası kabarık dalgalı olan saçlar düz saçlar gibi düm düz oluyor ve usun süre de seklini kaybetmiyor , emin ol etrafndki kuaförlerin büyük çoğunluğu istedğin gibi yapamaycaktır ki coğuda fön olayından anlamıyor anlayanda apaci yapıp bırakıyor en iyisi kendin yapmak benim gibi takıntılı bir isen ,

Evet siz fazla uğraşıyomuşunuz.. Ben günümü kurtarsam yeter, 3-5 günlük kalıcı çözümler bulmasam da olur hocam.. Bide Wax mı alsam yoksa spery tarzı bişey mi alsam karar veremedim valla..

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Aynı durum. Duş aldıktan sonra güzel bir hal alıyor saçlar, şekil verdikten sonra spreyliyorum. Tavsiye ederim

Hocam spery tavsiyesi yapabilir misiniz bana?
  • valla aynen benim saçta dalgalı banyodan sonra vay işte bu süper diyorum kurutuyorum 1 saat içinde orasından burasından kıvrılıyo garip şekillere giriyo çıkıyorum dışarı bi rüzgar şekil falan kalmıyo hele bi de bu sıcaklarda terledinmi sonra rüzgar yedinmi hepten beter oluyo rüzgar vurmadıgında dagınık halde yine güzel durubiliyo ama genelde berbat en azından yalnız değilmişim bende tavsiyeleri takip ediyorum bakalım başka ne öneriler çıkcak
  • sabahları kalktığımda uzaylı gibi oluyorum ama sonra taradığımda güzel duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IwillBe

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Aynı durum. Duş aldıktan sonra güzel bir hal alıyor saçlar, şekil verdikten sonra spreyliyorum. Tavsiye ederim

Hocam spery tavsiyesi yapabilir misiniz bana?

Elidorun şekillendirici spreyini kullanıyorum şu an. Markası önemli değil esasında adam gibi bir sprey bulsan yeter. 5-10 TL ye güzel spreyler bulabilirsin, denemek lazım ona göre favorini belirlersin.
  • badem yağı sür kabarıklıgı gidiyo.
  • benımde saçlar dalgalı uzamıştı baya. valla bakamamaya başlamıştım.artık canıma tak ettı gıttım kısacık kestırdım
  • Benim saclarda dalgalı. Şimdi baya uzadı. Ortası kabarıyor. Bugün berbere gideceğim. Nasıl kestirsem bilemedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.