Şimdi Ara

Gülerken yüzü kırışan var mı başka?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu durumdan çok şikayetçiyim. O yüzden sadece tebessüm etmeye çalışıyorum. Fazla güldüğümde gözlerimin çevresi falan kırış kırış oluyor. Var mı böyleleri başka dertleşelim, gülmekten soğuyorum

• buralarda bir laf vardır bilirsin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceGoku

buralarda bir laf vardır bilirsin....

Bilirim ama kendi resmimi koyduğum her konu kapanıyor
  • Bende değilde benim bi arkadaşta vardı çocuğun yanında kimse espri yapmazdı
  • Sende gülme o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NO SS NO GÜVEN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle Kız Var mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tek miyim bu konuda
  • Ben varım kanka.
     Gülerken yüzü kırışan var mı başka?
  • Bendede oluyor ama gülmekten hiçbir zaman vazgeçmedim
  • insanın suratının gülerken kırışması gayet normal. kırısmayan yok denecek kadar azdır. hiç sıkılma gülerken gayet rahat takıl güldügün şey herneyse keyfini çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34

insanın suratının gülerken kırışması gayet normal. kırısmayan yok denecek kadar azdır. hiç sıkılma gülerken gayet rahat takıl güldügün şey herneyse keyfini çıkar.

Olmuyor işte dışardan nasıl göründüğünü bilince
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jocco

quote:

Orijinalden alıntı: digital34

insanın suratının gülerken kırışması gayet normal. kırısmayan yok denecek kadar azdır. hiç sıkılma gülerken gayet rahat takıl güldügün şey herneyse keyfini çıkar.

Olmuyor işte dışardan nasıl göründüğünü bilince

sende böyle düşlünüyorsan saba tümer napsın şimdi ? bide bu tarafından bak olaya..

• Gülerken gözlerinin yanı kırışan adamı daha samimi buluyorum.
  • Bende de aynı muhabbet var.Gözümün çevreleri gülmeyi kestikten sonra bile 2 3 saniye kırışıklıkların izi kalıyor hatta da bunun için neden gülmemezlik yapıyosun onu anlamadım.Nasıl gözüküyorsa gözüksün sen gülmene, eğlenmene, keyfine baksana
  • quote:

Orijinalden alıntı: miqrayp

Bende de aynı muhabbet var.Gözümün çevreleri gülmeyi kestikten sonra bile 2 3 saniye kırışıklıkların izi kalıyor hatta da bunun için neden gülmemezlik yapıyosun onu anlamadım.Nasıl gözüküyorsa gözüksün sen gülmene, eğlenmene, keyfine baksana

aynen bendede bu durum var hatta bende yaptığım spor nedenıyle burun eğriliği bile var yani kırıldı bu yaz deviasyon ameliyatı olucam ama şuan stajım var bi iki hafta kaldı. ben hiç bi zaman takmam böyle şeyleri anca özel günlere giderken tararım saçımı sinema böyle bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: Pilavlı

/>

Mesut çevik kız olsaydı
  • bendede oluyor dostum

ss de atıcaktım kararsız kaldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.