Şimdi Ara

Bana Diş Macunu Önerin :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım bana dişlerimi 20 gün içinde beyazlatabilecek diş macunu önerir misiniz ?

• Hepsi. Şimdi git markete. Colgate beyazlatıcı yada 360 bilmem bişiler al gel. Bunun tüpü bitince git signal white now al. Bu bitince git sensodyne al. Yani bir tanesine bağlı kalmamalısın. Hepsini kullanıcaksın bittikçe. Birde bir şey miktarı vardı ppm yazıyor sonunda. O ppm 1000 den fazla olsun yetişkinler için. Florürle alakalı olabilir hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oziboaydino

Hepsi. Şimdi git markete. Colgate beyazlatıcı yada 360 bilmem bişiler al gel. Bunun tüpü bitince git signal white now al. Bu bitince git sensodyne al. Yani bir tanesine bağlı kalmamalısın. Hepsini kullanıcaksın bittikçe. Birde bir şey miktarı vardı ppm yazıyor sonunda. O ppm 1000 den fazla olsun yetişkinler için. Florürle alakalı olabilir hatırlamıyorum.

aynen hocam hepsi birbirinin kopyası gibi,hepsinin üstünde aynı şeyler yazıyor,hepsi aynı şeyi vaadediyor,şu ana kadar hiç "tamam bu işte artık bunu alacağım" demedim,çünkü öyle farklı bir ürün yok.
  • Opalescence öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sensodyne iso active + sensodyne pronamel diş fırçası. Bu ikili dil temizliğinde de çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.