Merhaba arkadaşlar 1 ay önce 2003 model XS 307 alarak aranıza katıldım. Öncelikle aracımın bütün ağır bakımlarını yaparak saat gibi çalışma konumuna getirdim. Zaten ağır bakım masraflarını düşerek almıştım :) Bugün iş yerinde akşam 18.30 civarı el frenini çekip arkadaşımla araç içinde az sohbet etmek istedim. Yol bilgisayarında HANDBRAKE ON uyarısı aldım. Youtube de bir video gördüm yabancı birisi kablo vs. değişim yaparak sorunu çözmüş gibi.. Yardımcı olur musunuz? Ankara'da yaşamaktayım.
Not: Aracımı çok seviyorum
Youtube üzerinden bulduğum bir videoyu paylaşıyorum; sorun bu olabilir mi?
(1) How to Replace Parking Brake Cable in a Car (Peugeot 307) - YouTube
Merhaba netten bir araç buldum. satıcıyla konuştum. Boya takıntım olmadığı için pek dert etmedim. Araçta değişen yok. Her şey konuşuldu edildi. Bugün aracı Pilot garage ekspere götürmek için anlaştık. Ancak aracın ruhsatı kardeşinde kalmış, o da deprem bölgesine yardım götürmüş.. Durum bu dedi, eğer ki 1-2 saat beklerseniz, Hemen emniyete gidip yeni ruhsat çıkarıp öyle geleceğim dedi. Bende kabul ettim. Bana attığı ruhsat resimleri elimde, o resim eski olduğunu söyledi. Şimdi tekrar yeni ruhsat çıkarıp gelecek.. Bizde baktırıp aracı alacağız. Asıl araç sahibi yaşadığım şehirde. Dolandırılma durumum olamaz değil mi? Noterle de konuştum gerçi. Sizlerden acil yardım alabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar..
Yaklaşık 10 yıldır araçsızdım. Artık taksi dolmuş vs. çok yorduğu için araç almaya karar verdim. Elimde 40-50 bin TL civarı para var. Geri kalan 150.000 TL'yi 3 bankadan 50 şer bin TL 36 ay çekerek, kısmetse bir araç alacağım. Daha önce kullandığım araçlar Clio 1.4 RXT 2001, Focus Golf idi. Sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var. Zaten araç piyasası da hiç yerinde durmuyor. En az sorunlu ne alabilirim. Otomatik araç tercih etmiyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Merhaba Y-TYT ye göre mi tercih yapacağız. Ben 2 yıllık açık öğretim üniversite okumak istiyorum. Y-TYT puanım 194.5 sizce bir yere yerleşebilir miyim? Geçen yılın puanlarına baktım. Benim bu puana göre 10-15 tane bölüm çıkıyor. Mutlaka birisi gelir mi?
Yerleştirme puanları ve başarı sıralarında yazıyor. 194.5 puan.
Hangi İSS geçmeliyim?
Merhaba, daha önce 4-5 yıl kadar kablonet kullandım, yüksek pingden dolayı Sol nete geçtim. Yaklaşık 2 yıldır bu firmadan hizmet alıyorum. Fakat çoğu şeyde engel ve problemler gördüğüm için başka bir internet firması arayışına girdim. Bütün saha dolapları evimin önünde mevcut. Genelde 100 mb kullanıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Not: Taahhüt bitmesine 4-5 ay kaldı. (Bitince herhangi bir ücret talep ediyorlar mı?)
Turkcell yedek hattı açmıyor? Yardım eder misiniz?
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi, Anneme yedek sim kart aldık. Telefonu bozuldu. Mecbur sıfır bir telefon aldık. Ancak eski telefonunda Standart sim kart olmasından dolayı yeni cihazların hepsinde kullanılan Micro Sd sim kart talebinde bulunduk. Kuryeden teslim aldık ettik. 7 mayıstan itibaren hat halen açılmıyor. Çözüm merkezine de yazdık, bugün telefon geldi. Sim kartın altında yazan barkod kodunu istediler. Açılacak sandım, ama arayan müşteri hiz. bilgileri alıp, acil ileteceğini söyledi. Bugün 5.gün ne zaman açılacak? Kocaman Turkcell firmasına hiç yakışmayan hareketler. Yıl 2021 fakat kartın açılması çok uzun.
Aranızda Turkcell yetkilisi var mı? Ya da bilgisi olan, Yardım eder misiniz?
Merhaba arkadaşlar Çarşamba günü medimarktten sipariş verdim, dün ürünü teslim aldım. Herhangi bir problem yok ama, sağ tıklama normal fakat sol tıklama da ses çok az çıkıyor. Yani sanki uzun süre kullanırsın da sonradan sonraya sol tıklama zayıflar öyle bir durum yaşıyorum. O sesi duymak istiyorum. Bozuk gibi bir his oluşturmaya başladı. Benim gibi bu mouse kullananlar yardımcı olabilir mi?
Daha önceki Logitech mouse'da her hangi bir problem yok 1 yıldan fazladır kullanıyordum.
Merhaba arkadaşlar, umarım burada TT yetkilileri ya da bilgili üyeler vardır..
Benim sorum şu; Her ayın 27'si gibi Turk Telekom mobil faturam kesiliyordu. Ve son ödeme günü ise her ayın 17-18 gibi oluyordu.. Ama BTK kararı gereği ödeme günleri kısıtlamaya gitmişler. Diyorum ki fatura kesim tarihimi her ayın 5-10 arası yapın ona göre ödeme yapayım diyorum, cevap, öyle olmuyor maalesef.. vs. vs. Bir çözümü yok mu?
Bu nedenle hattımı Turkcell'e taşımaya karar verdim. Eğer ki bir çözüm bulamazsam yapacağım tek seçenek bu. Çünkü Turkcell de fatura kesim tarihlerini 3 seçenekle seçebiliyoruz. Her ayın 5'i 10'u ve 25'i gibi..
Turk Telekom hattımı yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum..
|
Kablonet İSS değişimi vs Turkcell Superonline?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.184
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 67.083 (Bu ay: 1.080)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 268 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası