Şimdi Ara

200.000 TL araç tavsiyesi (Uzun süre araçsızdım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar..

Yaklaşık 10 yıldır araçsızdım. Artık taksi dolmuş vs. çok yorduğu için araç almaya karar verdim. Elimde 40-50 bin TL civarı para var. Geri kalan 150.000 TL'yi 3 bankadan 50 şer bin TL 36 ay çekerek, kısmetse bir araç alacağım. Daha önce kullandığım araçlar Clio 1.4 RXT 2001, Focus Golf idi. Sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var. Zaten araç piyasası da hiç yerinde durmuyor. En az sorunlu ne alabilirim. Otomatik araç tercih etmiyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

• Hala daha efsane kasa Corolla diyenler var. Benim arkadaşta 2 sene önce efsane kasa Corolla aldı. 98 model olanından.

Tamam japon sorunsuzluğu, ayrıca o dönemin Corolla sının sorunsuzluğu nam salmış ama herseyin bir ömrü var.

Aldığından beri bir ton çürüyen, bozulmuş parçayı değiştirdi, yaptırdı durdu. Sözde 3-5 fazla verip temizini aldı üstelik. Hala daha 10-15 sene önceki klişe cümleler kullanılıyor.

Tamam bu araba 5-10 yaşında olsa anlarım ama üzerinden 25 sene geçmiş. Hala daha efsane kasa Corolla demenin bir mantığı yok. 10 sene önceki yorumlar bunlar. Araç iyice yaşlandı. Millet 2023 deyken 2010 ların yorumlarını yapınca olmuyor işte.
  • Alabileceğiniz en yeni servis bakımlı b sınıfı japona gidin hocam,

Şöyle bir şey işte örnek olarak veriyorum ilan ile alakam yok aracı bilmiyorum.
    1067623262
  • O paraya alınabilecek en sorunsuz araç efsane kasa corolla veya ondan sonra çıkan kasa (99-01) corolla olur. Efsane olanın parçası da görece bol. 1.6 enjeksiyonlu olanlar iyi yürür ve LPG ile sorunsuz kullanılır.

Şahsen ben o paraya başka araç bakmazdım. Klimalı, düzgün bir tane bulunup alınır. Ustası, anlayanı bol. Görüntüsü güzel. Piyasası da çok iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 4 Ocak 2023; 22:35:5 >
  • 2009-2012 Albea öneririm . Alabileceğiniz en yeni araç muhtemelen bu olur hocam ,bütçeniz iyi düşük km’li temizini bulabilirsiniz ... Çok konforlu uçan kaçan bir araç değil elbette ama düşük yakıt tüketimi,dayanıklılık,uygun yedek parça(aslında oldukça sorunsuz ama 10 yaşını geçtiğinden ömrünü tamamlayan/bakım gerektiren parçalar olacaktır) vs düşünüldüğünde alıp kullanmaya ideal olduğunu düşünüyorum 1.4+Lpg öneririm ekonomik şekilde gezersiniz
  • Merak ettiğim için soruyorum 3 bankadan kredi çekeceksin öderken seni zorlamayacak mı . Ben tek bir kredinin geri ödemesinde bile zorlanıyorum .
  • 2005 Peugeot Partner

• Fiat Punto

• toyota16 T kullanıcısına yanıt

Bende aynı bütçeye bakıyorum ama Albealar bu fiyata hep 2005-06 model civarı çıkıyor. Bu modelde 250bin km altında veya hasar kaydı düşük yok

• Bu şekilde araç alıyorsanız size sorun çıkarmayacak araç almanız daha iyi olur
    Bende geçen fiat panda aldım
  • Geçen 1 günde 2010 Peugeot 207 sw satıldı 190 bin TL
    2000 model Golf 1.6 benzin LPG otomatik satıldı şanzımanda ses vardı 155 bin TL idi

200 bin TL de olsa gidip eski kasa Corolla almam 4 teker 1 direksiyon başka hiç bir şey yok sorunsuz japon yok donanımsız konforsuz güvenliksiz japon var

Fiat Punto bakın mesela

Fiyatı 200bin TL yazıp Seat bakın güzel bir araç çıkabilir

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2004-seat-cordoba-1.4-tdi-signo-orjinal-ilksahibinden-1066047524/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 5 Ocak 2023; 14:44:16 >

• Hala daha efsane kasa Corolla diyenler var. Benim arkadaşta 2 sene önce efsane kasa Corolla aldı. 98 model olanından.

Tamam japon sorunsuzluğu, ayrıca o dönemin Corolla sının sorunsuzluğu nam salmış ama herseyin bir ömrü var.

Aldığından beri bir ton çürüyen, bozulmuş parçayı değiştirdi, yaptırdı durdu. Sözde 3-5 fazla verip temizini aldı üstelik. Hala daha 10-15 sene önceki klişe cümleler kullanılıyor.

Tamam bu araba 5-10 yaşında olsa anlarım ama üzerinden 25 sene geçmiş. Hala daha efsane kasa Corolla demenin bir mantığı yok. 10 sene önceki yorumlar bunlar. Araç iyice yaşlandı. Millet 2023 deyken 2010 ların yorumlarını yapınca olmuyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 5 Ocak 2023; 15:28:47 >
  • O parayı 2000 model corolla ya vermem gider eski aracım olan nissan almera alırım 2005 veya 2006 paşalar gibi binerim. Daha önce 2 yıla yakın kullandım aşırı memmun kalmıştım. Güzel donanımları var bir bakın araştırın derim.
  • ertuğrul k E kullanıcısına yanıt

Hocam mutlaka bulunur insanlar bazen öylesine yazıyo şansımı deneyeyim diye (dün denk geldim yağ basınç lambası,hararet lambası yanan Albea 200 bine gelmiş 2010 model istenen fiyat 210 bin tlydi galericiden)o araçlara bakmayın . Tavsiyem satması gereken sahibinden (yeni araç almak için ev almak için vs) bulmak lazım , zaten fiyatı makulse 1-2 güne satılıyor yani biraz kovalamak gerekiyor (benim araba yarım gün ilanda kalmıştı)

• colt

• 200.000 TL araç tavsiyesi (Uzun süre araçsızdım)
    200.000 TL araç tavsiyesi (Uzun süre araçsızdım)sahibinden.com
    Mitsubishi / Colt / 1.3 / Invite / Sahibinden Mitsubishi Colt yeni kasa sahibinden.comda - 1063510970
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-mitsubishi-colt-yeni-kasa-1063510970/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-dusuk-km-sahibinden-1070375003/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofisiris2 -- 5 Ocak 2023; 20:42:57 >

• Moueson kullanıcısına yanıt

Yok hocam, aylık ödeme de bir sorunum yok. Çok ince hesaplamalarımı yaparak bu yola çıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enrique Iglesias07 -- 6 Ocak 2023; 1:48:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.