Bildirim
AYT MAT İÇİN DENEME
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Karekök çok temiz ilerletiyor insanı, ayrıca tüm testlerin çözümünü yapan bir kanal var youtube'da karakök'ün tüm matematik sorularının. limit türev integral trigonometri
https://www.youtube.com/channel/UCzazlCljtnQdC2NMSgaf1Eg
buradan istediğin soruyu bularak çözemediğin sorulara anında ulaşabilirsin, bence senin için daha faydalı olur, her seferinde dershaneye gidip hocaya soru sormak yerine. elinin altında olur. -
Deneme için demiştim reis Deneme diyorsan karekök iyi diyorsun ozaman. -
Karekök lys yi denemelerde yapamadığım konu için çözücem Hem hepsini çözmek için vaktim yok yeterince 345 bitiyor az kaldı -
Karekök iyi ama biraz basit kaçıyor hocam.İlk deneme olarak iyi de hedefin 20k içiyse 20 tane deneme fazla bence. Hızlı bitiririm diyorsan alabilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam Peki onun yerine ne önerirsin kendi çözdüğün açıkçası bence ilk başlarda 30 civarı başlarım gibime geliyor 35 Üstüne çıkmam lazım -
Bilemiyorum hocam 345 öneriliyordu orta seviye.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
endemik güzel ama içinde alışıldık geometri soruları yok karekökteki gibi çoğu analitik ve ygs sorusu hiç koymamışlar en iyi +sı bu genel olarak fena değil -
ayt mat denemesi hiç çözmedim, saçma geliyor bana nedense. deneme zaten hızlanmak için çözülür, aytde süre gibi bi derdimiz olmayacak, neden deneme çözüyoruz? güzel soru görmek için mi? çok mu yanlış düşünüyorum aydınlatsın biri beni :d -
Tebrik ederim seni bu Cevaptan Sonra çalışmayı bırakıyorum -
Yalnız adam şaka maka İptal etti beni AS:d.aSFA:SD:ASFASdaf -
kanki zaten 345 bitecek diyon onu bitir başka da çözme, eksik olan derslerine konularına asılırsın. aytde süre sıkıntımız yok niye deneme çözek aliminyum. tek mantıklı yanı kaliteli soru görmek olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X