Bildirim
Ayt mat kanal önerisiiiii
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlyastan memnunmuydun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ilyas gayet iyi memnundum yani listeyi tamamen bitirmiştim bazılarını birkaç kez izlememe rağmen artık farklı bir bakış açısı elde etmek istiyorum -
Matematiğin güler yüzünü önerebilirim hocam, farklı soru tarzlarına değinmesi hoş oluyor. Konular üzerinde hakimiyetiniz varsa sizi geliştirecektir. -
Ayt matematiğime güveniyorum şahsen hatta temmuz ayında mezuna kaldıktan hemen sonra 3d ayt alıp bir ay gibi bir sürede bitirmiştim eğer gerçekten geliştirecekse olabilir -
Bazı videolarını izleyin hocam, beğenirseniz izlemeye devam edersiniz. Eğer hocanın anlatımı sizi bağlamazsa başka kanallara bakabilirsiniz. -
Az çok baktım iyi gibi hocalara geldiğe ne diyorsun ? -
Hocalara geldikte gayet iyidir. Ben önce Hocalara geldikten konuyu çalışıp ardından matematiğin güler yüzü kanalından tekrar ediyorum. Oldukça faydalı oldu bana şu ana kadar. -
Anladım teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaf kullanabilirsin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
rehber matematik bence baya iyi öğretcilik açısından. onun deyimiyle ''bebek adımlarıyla '' başlıyosun. benim öğrendiğim iki kanaldan biri(diğeri hg) -
bıyıklı matematik öneririm daha tam olmasa da takip edebilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X