Şimdi Ara

Kimya kanal önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tyt kimya adına beğendiği kanalı veya yararlandığı bir siteyi tavsiye edecek var mı beyler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• erdem'li kimya 8 saatlik tyt kimya playlist'i

sıfırsanız yetmeyebilir ama

• sriiouss kullanıcısına yanıt
    Şimdi 8 saatte kimya full bitiyor mu

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    paraf kitabından okuyup bitiriyor hocam. tamamını izlemedim ama eksik olduğunu sanmıyorum, okuyup geçiyor sonuçta. tek sıkıntısı uzatmadan direkt bilgiyi verdiği için video boyunca söylediği her bir cümle sınavda çıkabilir nitelikte. anlamadığınız bir yer olursa üzerinde fazla durmayacak hoca, hemen diğer konuya geçecek. sıfır birisi hangisi önemli, hangisi önemsiz anlayamayabilir ve her şeyi ezberlemeye çalışabilir. o yönden sıkıntı olur sadece. temeliniz varsa sb çözmeye bile gerek yok bence. sayısal konularda pratik amaçlı çözebilirsiniz ama video serisi bitince direkt denemelere atlasanız da olur. temel yoksa böyle yapmanızı tavsiye etmem ama. konu bittikçe testleri çözün sonra diğer videoya geçin. bence 150 200 videoluk playlistlere gerek yok tyt kimya için. aynı hoca 15 saatte ayt'yi de anlatmış. ona göz atma fırsatım olmadı ama şahsen kullanmazdım ben. ayt biraz daha zor çünkü, kısa video serisi verimsiz geçebilir.

ekleme: söylemeyi unutmuşum. periyodik tabloda ilk 20 elementi ve bazı bileşik isimlerini bilmiyorsanız zorlanabilirsiniz. yanınızda element tablosu açık kalsın. sık sık bakın ona. bi zaman sonra ezberleniyor zaten kolayca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 5 Şubat 2022; 15:14:9 >

• 0 ım maalesef başka kanal arayalım o zaman

• .

• görkem şahin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Matematik Kanal Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    FİZİK YOUTUBE KANAL ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    AYT FİZİK KANAL ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paraksilen Kimya'nın TYT-P listesini izlemen gerekli, konuda sıfır isen kısa videolar işine yaramaz.

• Ya o zaman kimya adası aç bitir ama erdemli kimya 8 saat gayet yeterli

• Bu arada ayt için o kullanılmaz ayrı. Koca üniteleri 30 dkdr anlatmış geçmiş ama tyt dinlenir. Tyt kimyaya o kadar emek verilmez çünkü tm de olsan say da olsan

• Paraksilen kimya izle kmk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adama baktımda 89 video çok değil mi hocam

5 dk lık soru çözümleri var onları izleme 60 video falan

• Hocam hiç biyoloji portal gibi kimyanında oradan bakıp öğrenebileceğimiz site tarzı bir yer biliyonuz mu

Yok hocam ayrıca soru bankası çözmeyin gereksiz ve zaman kaybı tyt kimya için onun yerine not alın belirli kavramlar önemli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.