Şimdi Ara

AYT Matematik 37-38 net yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 35 üstüne ayt matematiği sabitlemiş arkadaşlar, 4-5 ayt mat sb bitirmek şart mı sizce? 35 üstü için neler yapmak gerekiyor. ( durumum: 28-32 arası geliyor.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence 2 tane adamakıllı sb yeterli. Kalanı deneme

• 30 35 arası yapıyorum ama bence über müber zekaya sahip değilsen en az 2 sb çözmek şart

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben kaf ile gittim sb cozmedim kaflari bitirdim ama bazi konularin derece testlerini felan cozdum 32-33 geliyordu ama yeni müfredata gore deneme aldim bakalim onda napacagiz

• soru bankası çözmedim 11deyken kaftan çalıştım biraz (trigo ve fonksiyon). deneme çözdüm hep
  • Yeni müfredatta konu kalmadı zaten deneme yerine sb çözmek daha mantıklı bence mat adına. Sbdeki soruların daha kaliteli ve düşündürücü olduğunu düşünüyorum, hele bir de piyasada artık 10larca iyi denilebilecek yayın varken

• Konular kalkmadan önce 2 günde bir deneme çözüyordum. Şuan 4.soru bankasını çözmeye başladım. Sonrasında yeni çıkan denemelerle devam.

• Pkob, polinom, kümeler gibi çerez konulardan patlıyorum genelde, bazen uçuyor yayınevleri, bide analitiğim iyi değil oturup bir daha üstünden sağlam geçmeyi düşünüyorum.

• hayır tabi ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bouncu B kullanıcısına yanıt
    Sence ne yapmak gerekiyor, 35+ yapıyorsan açabilir misin?

• olum ne 35 i neye göre değerlendiriyonuz artık her denememde 11-12 soru civarı soru çıktı onları sayıyor musunuz?
  • BLACKFACT B kullanıcısına yanıt
    35 ustu yapan yenı denemelerde de 35 ustu yapar ne degısıcek kı

• her konuyu cok ıyı bılmen gerekıyor tek gereken bu 35 ustu ıcın konu eksıgını gprmek ıcın de denemelerden faydalan

• bouncu B kullanıcısına yanıt
    İşte aslında bu kadar basit cevabı ama süreci çok önemli görüyoruz büyütüyoruz vs veya yazılanlarla açılan konularla bize çok önemli gibi görünüyor süreç. Bunlarla birlikte her ayrıntıyı değerlendiriyoruz. Kimi zaman bu sıkıntı yaratıyor
  • 3 ay gibi bir süre var bazı konuları yeniden çok detaylı çalışabilirim. Mat ile geo dışında ciddi bir sorumum yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.