Şimdi Ara

Ayt Matematik Deneme İncelemeleri (Sizin de fikirleriniz eklenecek) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
63
Favori
10.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Endemik AYT Matematik Denemelerini İstemiştiniz 👉 Çok İstenmesinden Belliydi 👍
    https://www.youtube.com/watch?v=J3sRojiOgzk&feature=youtu.be

Endemik ayt deneme incelemesi geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çok güzel konu olmuş hocam ben de böyle bir konu açmayı planlıyordum siz benden önce davranmışsınız. UP

• KolaMentos K kullanıcısına yanıt
    Başladınız mi hocam nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gizemisy G kullanıcısına yanıt
    Başladım ama henüz 6 ya da 7 tanesini çözdüm tam hatırlayamadım hangisinde olduğumu. Çok hoşuma gitti denemeler sınava bence gayet yakın olmuş bir eksisini göremedim. Zorluk açısından alırken biraz tedirgindim aslında acil olduğu için, zor deneme çünkü. Ama sınavdan daha zor sormamışlar korkulacak bir zorluk yok. Eğer deneme çözmeye bu zamanda başladıysanız alıp çözülür içiniz rahat olsun 8/10 veririm ben denemeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: KolaMentos

Başladım ama henüz 6 ya da 7 tanesini çözdüm tam hatırlayamadım hangisinde olduğumu. Çok hoşuma gitti denemeler sınava bence gayet yakın olmuş bir eksisini göremedim. Zorluk açısından alırken biraz tedirgindim aslında acil olduğu için, zor deneme çünkü. Ama sınavdan daha zor sormamışlar korkulacak bir zorluk yok. Eğer deneme çözmeye bu zamanda başladıysanız alıp çözülür içiniz rahat olsun 8/10 veririm ben denemeye.
    "Eğer deneme çözmeye bu zamanda başladıysanız" neden hocam? İleri zamanda daha mı üst seviye çözülmeli anlamında dediniz?
  • arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    Deneme çözmeye şubat ayında baslamis biri belirli bir seviyeye gelmiştir ve bu kaynak belirli bir seviyeye gelmiş insanları bir tık üste çekebilecek bir kaynak bence. Ayrıca evet şu an bunu çözüyorsan Mayıs ayında cok daha zor fantazi şeyler çözersin o yüzden dedim

• Metin yeni mi çıkarttı ayt mat denemelerini?
    Merak ediyorum bunu çözen varsa yorumda bulunsun tyt matematiği gibi değilse alınır

• Limit; başlangıç için çözülebilir. Ancak klasikleşmiş sorular çok fazla pek yeni nesile hitap ettiği söylenemez geometrisi de tyt seviyesinde 8. Denemeye geldim bırakmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cigerimsoldu

Metin yeni mi çıkarttı ayt mat denemelerini?
    Merak ediyorum bunu çözen varsa yorumda bulunsun tyt matematiği gibi değilse alınır
    Metin benim de en çok inceleme beklediğim yayın ama kimse çözmemiş sanırım :(
  • arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    Kırtasiyede bulursam kobay olucam :D yarın bakarım

• Karaağaç daha bir tane çözdüm vakit alıyor ve uğraştırıyor güzel öncülü soruları var hedefi yüksek olanlar alsın tek kötü yanı kitap şeklinde olması seviyesi orta ve bir iki tık üstü video çözümü ilk denemede bir tane sorunun koymamışlar

Bilgi sarmal orta diyebileceğim bir deneme geosu daha ön planda seri sorusu dışında müfredat dışı görmedim genelde 35 39 arası gidip geldim herkes çözmeli bence

• Aydın çözdüm bugün.

Şuana kadar çözerken zevk aldığım, sıkılmadığım denemelerde zirvede bence. Soruları heryerde göremezsiniz. Bakış açınızı değiştiriyor, size yeni şeyler katıyor. Bence hedefi yüksek olanların çözmesi gerek. Kaldırılan birkaç konuyu içine almış ama o kadar da sıkıntı değil. Zorluk derecesi bakımından bence aşırı zor değil uğraştırıcı da değil. Mantık ve işlem gücü gerekiyor, gerisi kolayca geliyor. Limitte ve türevde yorum yaptıracak sorular vardı. Yani türev al bitsin yok sadece. Geometrisi baya zor geldi bana. Sınav içinde aynı şekilde bu kadar zor soracaklarını sanmam.
    Değerlendirmek gerekirse bence alınabilir. Diğer denemelerde yaptığım netlerden az yaptım ama gerçekten sıkılmadım çözerken.

Zorluk 8/10
    Güncellik 6.5 7/10
    Sınava yakınlık 7/10
    Soru dağılımı da gayet iyiydi bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicidalMert

Aydın çözdüm bugün.

Şuana kadar çözerken zevk aldığım, sıkılmadığım denemelerde zirvede bence. Soruları heryerde göremezsiniz. Bakış açınızı değiştiriyor, size yeni şeyler katıyor. Bence hedefi yüksek olanların çözmesi gerek. Kaldırılan birkaç konuyu içine almış ama o kadar da sıkıntı değil. Zorluk derecesi bakımından bence aşırı zor değil uğraştırıcı da değil. Mantık ve işlem gücü gerekiyor, gerisi kolayca geliyor. Limitte ve türevde yorum yaptıracak sorular vardı. Yani türev al bitsin yok sadece. Geometrisi baya zor geldi bana. Sınav içinde aynı şekilde bu kadar zor soracaklarını sanmam.
    Değerlendirmek gerekirse bence alınabilir. Diğer denemelerde yaptığım netlerden az yaptım ama gerçekten sıkılmadım çözerken.

Zorluk 8/10
    Güncellik 6.5 7/10
    Sınava yakınlık 7/10
    Soru dağılımı da gayet iyiydi bu arada.
    Aydını gereksiz zor kategorisinde sanıyordum ama ufuk açan bir yanı da varmış şu an fikrim değişti hocam

• Metinin 3 denemesini çözmüş bulunuyorum. Lti kalktigi icin onlara carpi atip 29 soru uzerinden cozdum. Sorular genel olarak orta seviye denebilir. Araya yeni nesil soru da serpistirmisler,oncullu de. Geometrileri guzel, matematikte asiri eleyici sorular yok ama her denemede güzel soru denebilecek sorular mevcut. Soru dağılımı guzel
    Sinava yakinlik: 8/10
    Guncellik: 8/10
    Zorluk:6.5-7/10

• uppp faydalı
  • Fapfaydali konu up

• Uruk hai dediginiz elemanin nicki hangisu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • up

• Karaağaç zor değilmiş o kadar ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.