< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arthurdent42 -- 17 Şubat 2020; 21:3:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arthurdent42 -- 17 Şubat 2020; 21:3:19 > |
Acil 2020 ayt mat denemeleri için söylüyorum
çok kaliteli ve yeni nesil denemeler.müfredata birebir uygun.acil diye önyargili olmayin sorular çok düşündürücü ve yoğun.zor değil sadece yoğun.bundan önce bilgi sarmal cozmustum deneme onda 30-33 arasi gelirken bunda 26-30arasi geliyordu yani 4netlik filan bi düşüş yaşadım.kesinlikle çözülmeli |
Bilgi Sarmal AYT Matematik Denemeleri
Zorluk seviyesi: Kasıntı değil normal netlerimle neyse burda da o çıkıyor Ösym'ye uygunluk: Özellikle konu dağılımı anlamında ÖSYM'ye çok yakın olmuş zorluk seviyesi bakımından ösym için uygun,çözerken bu kadar da kasmaz ösym dediğim bir soru olmadı. Yeni nesil soru sayısı: Yeni nesil sorusu ayarında özellikle trigonometri ve periyoduk problemler kısmında çok rastladığımı hatırlıyorum ki olması gereken bu. Müfredat dışı soru var mı: Güncel olup olmadığını bilmiyorum ama dizilerdeki toplam formulü dışında müfredat dışı bir soruya rastlamadım. Video çözümleri güzel mi: Olması gerektiği gibi hatalı çözüm denk gelmedim ama anlayamadığım sorular oldu. Zaten soruları hep aynı kişi çözdüğü için biliyorsunuzdur. Son Yorumum: Deneme alınmalı,eksik konularımı görmeme çok yardımcı oldu 4-5 deneme üst üste aynı tip soruyu çözemediğimi anladım bu bakımdan çok iyiydi. Toprak Yayıncılık AYT Matematik Denemesi Bu zamana kadar çözdüğüm ve en beğendiğim deneme bu oldu sanırım.Geometri soruları mükemmel kitabın dizgicisini de tebrik etmek lazım çok güzel hazırlamışlar çözesi geliyor insanın Ösym'ye uygunluk: Biraz kolay kaçabilir başlangıç için iyi. BS'ye göre kıyaslarsak bu konuda sarmal daha başarılı Yeni nesil soru sayısı: Geometri tamamen yeni nesil onun dışındakiler normal ayarında. Müfredat dışı soru var mı: Maalesef var her denemenin içinde mantık konusu sorulmuş -1 soru ile başladım hepsinde bunun dışında yok. İkisini kıyaslarsam Zorluk Seviyesi => Sarmal > Toprak Cebir Kısmı => Sarmal = Toprak ikisinde güzel sorular var Geometri => Toprak > Sarmal Ayrıca toprak yay. sanki kazanımları daha detaylı incelemiş Riemman toplamından bilgi sarmalda çok soru göremedim 4-5 deneme daha çözmediğim var gerçi. |
Acil reaksiyonun fotografi gecen seneki deneme.Bu seneki 12li.Bilmeyen arkadaslar vardir belki yanlis almasinlar diye uyarayim dedim.Hocam siz de isterseniz duzeltin.
|
Çok güzel konu up. Bu arada tyt mat için de yapabiliriz
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 15 Şubat 2020; 16:25:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CA6AEEDC -- 15 Şubat 2020; 16:47:27 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 16 Şubat 2020; 19:58:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|