Şimdi Ara

Ayt matematik kaynak önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ayt matematikte geometrisiz 20-23 civarı net yapıyorum. (geometride çok geri kaldım)
    Hedefim ise min 30 yapmak.
    Bitirdiğim konuları logaritma diziler fonksiyonlar vs. ,geçen sene çok basit kitaplar çözmüştüm onları saymıyorum, bu sene sadece acil ve 345'ten çözdüm. Parabol eşitsizlik polinom ünitesini ise karekök, acil ve 345'ten çözdüm.
    Bu bitirdiğim konulardan yanlışım çıkmıyor yine de 3. 4.kaynağı almalı mıyım, almalıysam hangileri

Geriye trigonometri, türev, integral olmak üzere 3 baba konum kaldı.
    Türev ve integral için elimde sadece 345 ve acil fasikül var, 3. kaynağı hangi yayın almalıyım, 4.yü almalı mıyım

Trigonometriye geçen sene hiç çalışmadım, bu sene kolay kaynaktan başlamama gerek var mı yoksa direkt orta seviyeden mi başlamalıyım, elimde sadece 345 var acil fasikülü de alayım mı yoksa burada birçok kişinin önerdiği üzere orijinal mi alayım? Başka kaynak öneriniz varsa bekliyorum.
    Çok fazla soru sordum umarım hepsine cevap alabilirim:) Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polathanim23 -- 1 Şubat 2022; 18:4:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kanka 343584 sb çözmek yerine elindeki sbler üzerinden gitsen ve denemelerle götürsen mi artık ha ne dersin

fasikül olarak orijinal diyorum, diğer sorularını da okuyamadım çok karmaşık yazmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orijinal

• Toparlayınca sadece 345 ve acilden çözmüş oluyorum. 3 ve 4e gerek var mı diye sormuştum özetle teşekkürler👍🏻

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.