Şimdi Ara

Ayt Matematik Sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aslında geçen sene dershanede öğrenmiştim ama sonra çıkartılınca tamamen boşverdim. Hızlı öğrenebilirim yani o kadar da 0 değilim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AYT Matematik için KAF tavsiye ederim.

• CENGMORUQCENG C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürleeer

• askmeafavour A kullanıcısına yanıt
    Onu söylemişlerdi ama sizce nasıl anlatılıyor arkadaşların söylediği mi daha efektif olur yoksa Kaf serisi mi ? Yani benim için hocanın anlatımı önemli açıkçası.

• thereisnofair kullanıcısına yanıt
    Hocanın örnek dersleri var 2 tane oradan anlatımını kendin deneyimleyebilirsin. Bence gayet iyiydi. 11'de kolay matematik vs. kitaplarla debelenirken aldım ve baştan öğrendim matematiği. Ayt mat 39-1 tyt mat 36-4 çoğu da yapılacak sorulardı da sınav ortamı işte.

• askmeafavour A kullanıcısına yanıt
    Hadi yaa çok iyiii, bravo sana 👏🏻 Örnek dersleri nereden izleyebilirim ?

Merhabalar aytde netiniz 15 20 arasıysa benim ayt föy ve anlatımlarım sizin işiniz görür. Zaten kanalın alemetifarikası ayt anlatımlarım ve pdfleri lti log trigo pko da ücretlilerde bile zor bulacağınız sorular ve yprumları var

• eyüpb E kullanıcısına yanıt
    Eyüp hocam lti kesin var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyüpb E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Şimdi siz hoca mısınız onu anlamadım ama KAF serisini kullanmaya karar verdim. Eyüp B kanalına da biraz göz attım ve beğendim ama öbür kitap biraz daha özel ders mantığındaymış ama mutlaka Eyüp B kanalından da yararlanmayı düşünüyorum teşekkür ederim 🙏🏻 Ve eğer Eyüp Hoca sizseniz tebrik ediyorum hocam gerçekten güzel şeyler yapıyorsunuz 👍🏻

Evet ben öğretmenim,eyüp b kanalıma da fırsat buldukça yükleye yükleye ayt tyt ve geoyu tamamladım. Zaten kaf aldıysanız temeli onla atarsınız daha üst düzey yorumlar için sene ortasından itibaren benim kanaldan faydalanablrsiniz.

• Ah, hocam çok sağolun, çok teşekkür ederim dediğiniz şekilde bir şey yapmayı düşünmüştüm zaten. Tekrardan teşekkürler umarım her zaman emeğinizin karşılığını alırsınız 😊

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.